Nelerden artık bıktınız?

Nelerden artık bıktınız?

Şunlardan sıkıldım
- Bir anayasal hak olan grev yapmayı yasadışı eylem gibi görenlerden ve gösterenlerden,
- Yine anayasal hak olan gösteri yapmayı terör eylemi gibi görenlerden ve gösterenlerden,
- Sağlık çalışanlarının neden protesto ettiğini anlatıp onlar ve başka bilim insanları olmazsa toplumun nasıl olacağı konusunda bilinçlendirmek varken; ilk sözü hekimleri kötülemek olanlardan,
- Maden faciasında, havalimanı inşaatında yaşamını yitiren işçiler ve onların Silivri’ye gönderilen avukatları hakkında ağzını açmayıp da sağlık çalışanına şiddette gelip işçilerden bahsedenlerden,
- Bir haksızlık protesto edilirken, bu siyasi amaçlı bir protesto deyip de haksızlığın içeriğiyle ilgili mantıklı bir açıklama veremeyenlerden,
- Halkın bir konuyu siyaset malzemesi yapmakta yasaklı olduğunu ve siyasetin yalnızca siyasetçilerin tekelinde olduğunu sananlardan,
- Mantıklı ve somut bir açıklaması olmayınca karşı tarafın ne dediğine bakmaksızın şahsına çamur atanlardan,
- Cahil olmayanı sevmeyenlerden,
Bıktım usandım
İki shot viski atmadan postaya girmeyen abiden
Hemen geliyorum diyip çapraz firindaki kasiyerle kikirdeyen Usta'dan
Her masaya servis açtığımda yanagimi sıkmaya çalışan kod adı Nil olan abiden
Lüks arabalarıyla gelip su senden dimi diye soran müşteri kesiminden
Bir kaç bez parçası ile özgüvenli ve zarif olduklarıni düşünen kadınlardann
Güzel olduğunu düşünen kadınlardan
Lüks arabalara binebilmek için babası yaşında ki adamlara aşkım diyen ergenlerden
Bir hafta ailesi ile gelip 2 hafta kırıkları ile gelen kazanovalardan
Ayni saçma espiriyi her hafta yapan müşteriden
Yardım etmeye çalışırken her defasında elimi yakmama sebep olan yaşlı teyzeden
Kafası guzelken espiri yapmaya çalışan abilerden
B2 seviye İngilizcesi ile ağzını yaya hakkımda konuşan kız grubundan
Aşırı yorgunken yanlış yöne binip Sirkeci de inip tekrar eve dönmekten.
Benden bu kadar dediğim her seferinde evden gelip alan dayimdan acaip sıkıldım
Baya baya sıkmışlar seni anlaşılan. En özenli görüş seçtim gitti bu görüşü 😂
Yapısal olarak eig vermediğim için idare edeceksin artık
Sağlık olsun ^^
Cevap
40Cevap
Gereksiz insanlardan çok sıkıldım artık 🤦♀️
Yaşamın kendisinden sıkıldım
Zaman sıkıntısı yaşıyorum bu aralar. Onun dışında sıkan başka bir şey yok.
bu sıralar insanlardan sıkıldım
hepsi birtakım çıkar peşinde
insanın içini ve geleceğini karartan belirsizliğe sürükleyen paranızın değerini yiyip bitiren ölçüsüz zamlardan bu zamların yapılmasına sebeb olanlardan ve buna göz yumanlardan bıktım usandım
Oksijenimzi yok yere gereksizce tüketen amip beyinli insanlardan sıkıldım. Burdan Elon musk'a sesleniyorum lütfen bu kişileri toplayıp Mars'a gönder ve sende orada kal canım hahsh
Sürekli şikayet eden fakat hiç bir şey yapmayan insanlardan sıkıldım. Çözüm yok ama sürekli şikayet sürekli bahane. Böyle tipler uzak dursun.
Genel olarak açıklama gereği duyduğum her şeyden sıkıldım. Konuşmadan anlaşabildiğim insanlar gelsin bir öpeyim ve bol bol sarılalım... 😘
Yalan, dolan , samimiyetsiz ve iki yüzlü insanlar. Sürekli yalana sığınılmasından da çok sıkıldım.
Uzun zamandır hayatımda kimse yok 5 yıldır artık içesine doya doya bir aşk yaşamak istiyorum...
Kısacası aşksızlıktan sıkıldım:)
Lafimi dinlemeyen kardesimden 🙄 basagrilarimdan cok biktim. Bide mide bulantisi… bide surekli dirdir eden insanlardan biktim
Kısır döngü içinde yaşamak bugünün dünden bir farkı olmaması ve yarının da çok farklı olmayacağını bilmek çok canımı sıkıyor ve üzüyor
İnsanlar nesil hayat düzensizlik hasatalıklar cidden dünyanın sonuna doğmuşum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ben herşeyden çok çabuk sıkılan bir insanım zaten
Aklına gelecek her şey yemek ve seks harici hepsinden sıkıldım
Herseyden hauatima renk katicak birini istiyorum o yuzdrn
Hangisinden bahsediyim bilmiyorum.
Birini anlatsam bir diğeri bana darilacakmıs gibi gelecek.
İnsanlara bahane üretmek zorunda kalmaktan bıktım
Anlatmaktan desem doğru olur. Ya kimsede beyin kalmadı ya da ben anlatamıyorum birşeyleri.
İnsanlar var. Toplumun artık yok oluşunu izlemekte nasipmiş.
Sıkılmadığım şeyleri saysam yok ya konu her taraftan sıkıntı sıkılmışım her şeyden
Hayattan sıkıldım. Egolardan bitmez şikayetlerinden
Misafirliklerde insanların karşıt siyasi görüşlerini birbirlerine dayatmalarından sıkılıyorum
Keske yemek yemek diye bir sey olmasa! Her gun ne yiyecegimi Gunes 3 defa dusunmekten sklyrm! Bu yuzden 2 ögun yiyorum
Nefes almak düşünmek beklemek özlemek şekersiz çay içmek daha neler yazarım ama yazmaktan da sıkıldım inanın
Nefes almak gibi kalbmin atması gibi seylerden sıkılıyorum 😂
Az once tirnagim evdeki bi birey tisortune takildi oynarken kirildi sıkıldım bu durumdan
Tartışmalar beni yorar. sıkılırım.
İşi düşen insanlardan sıkıldım artık.
Yapay zekadan ibaret insanlardan
Çok şey varda işte öncelikle işyerinde ki yemekler
Sünepe sevgililerden😅
İnsanlardan sıkıldım
sıcaklardan ve mültecilerden
Kardeşim diyip arkamdan iş çeviren arkadaşlarımdan çok sıkıldım çok hemde
Seks delisi insanlardan
İnsanlardan gerçek anlamda
Saçma canım ilişkilerden
Bu foto KS anlık mood