En cok da siyasette kullanılır. Neden birileri her gun tv de gerekli gereksiz konusuyor sence? Fikri aşılıyorlar, ya tutarsa hesab.. Bu manipulasyondur aslında, bir yerden sonra amca dayı kadar kabul eder insanlar
Yontem hatan vardır. Mesela esini sekse ikna etmek kolay olur cunki zevk cıkarı ihtimali canlanır ama annesine karsı direnc gelistirebilir ve ters tepebilir
Manipülasyon bir insanı çok da karşı olmadığı bir fikri sahiplenme konusunda ikna eder de tamamen karşı olduğu bir konuda işe yaramaz. Yani yapan değil yapılan kişinin durumu önemlidir.
İnsan karşı olmadığı bir fikri sahiplenmiştir ki zaten onu aşılamanın ona bir anlamı yok ki. Örneğin biri memnuniyetsiz bunda herkes hemfikirse daha aşılamaya gerek yok ki
Tamamen yanlış, insan çok benimsemese de ikna edilebileceği bir konuda doğru yaklaşımla ikna edilebilir. Tamamen karşı olduğu konuda imkanı yok ikna edemezsin.
Mesela kocanı çok istemese de akşam annenlere çaya gitmeye ikna edebilirsin fakat mahalledeki tüm seksi erkeklerle sevişmek için izin vermesine ikna edemezsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Diğer adı manipulasyon ve bir fikrin doğruluğuna dair kendisini aşırı bombardımana almaktır
Nasıl uygulanır
Sadece ceneni kapatma durmadan fikri anlat sonunda ikna olur
Ozamanda çok dır dır ediyon be kadın denmezmi
Başka yolu yok , fikri guzelleyip sunmak dısında
Örneğin bir gelin kocasının nasıl beynini yıkar kaynanası için
En cok da siyasette kullanılır. Neden birileri her gun tv de gerekli gereksiz konusuyor sence? Fikri aşılıyorlar, ya tutarsa hesab.. Bu manipulasyondur aslında, bir yerden sonra amca dayı kadar kabul eder insanlar
Siyasette yalan riya var ama ya ben dürüstçe ikna etmek isterim
Direnc gosterilecek konularda bu calısır ama zayıflar , kaynana da adamın annesi yani baltayı taşa da vurursun ihtimali kuvvetli olur
Manipulasyon cogunlukla yalan riya ile olur
Çok anlamadım ama vaktini ayırdığın için teşekkür ederim
Psikoloji okuman lazım
Çok okudum da ikna yeteneğim zayıf sanırım
Yontem hatan vardır. Mesela esini sekse ikna etmek kolay olur cunki zevk cıkarı ihtimali canlanır ama annesine karsı direnc gelistirebilir ve ters tepebilir
Annesiyle kendide anlaşamıyor ki yani ana kuzusu olsa dediğin doğru da. Gerçi kimseyle anlaşamıyor yani herkes düşman
İşin yuzde 30 daha kolay o zaman
Evet çeşitli yöntemleri var ablağ ufak bi tiyo veriyim karşıya bilek içletini gösterek konuş 😘
Bu nasıl bir konuşma tarzı ya “ablağ öpücük emoji falan” size mi emanet edilecek Türkiye
Evet ögretmenim ben çocugunu bana emanet ediceksin sonra o da sen gibi soguk ciddi hiçbişeyden anlamayan ebeveyni oldugu için sizden nefret edicek
Yok ya sen öyle sanmaya devam et!!!
ben yurt dışındayım öyle senin dediğin gibi olmayacak
Tamam
Tarikatlara katılıp öğrenebilirsin nasıl beyin yıkandığını
Hepsinin Allah cezasını versin İnşallah memleketi mahvettiler
Kadınlar bunu beyin yıkama olarak değil de beyin s*kme ile yapıyorlar genelde.
O senin dır dır etmek onla alakası yok
Bizim dediğimiz farklı bir şey
Şaka yapıyorum, manipülasyon var ve geçerli bir teknik ama her durumda işe yaramaz
Neden işe yaramaz bir çok gelinler kocalarına uyguluyor ve gayette başarılı
Bazı konularda evet bazı konularda hayır. Profesyonel bişe olsan bu konuda sınırlar var geçemeyeceğin.
Geçen geçiyor ya bazısı için çocuk oyuncağı olmuş bakma biz beceremiyoruz
Manipülasyon bir insanı çok da karşı olmadığı bir fikri sahiplenme konusunda ikna eder de tamamen karşı olduğu bir konuda işe yaramaz. Yani yapan değil yapılan kişinin durumu önemlidir.
İnsan karşı olmadığı bir fikri sahiplenmiştir ki zaten onu aşılamanın ona bir anlamı yok ki.
Örneğin biri memnuniyetsiz bunda herkes hemfikirse daha aşılamaya gerek yok ki
Tamamen yanlış, insan çok benimsemese de ikna edilebileceği bir konuda doğru yaklaşımla ikna edilebilir. Tamamen karşı olduğu konuda imkanı yok ikna edemezsin.
Örnek verebilirmisin
Mesela kocanı çok istemese de akşam annenlere çaya gitmeye ikna edebilirsin fakat mahalledeki tüm seksi erkeklerle sevişmek için izin vermesine ikna edemezsin.
O çok ütopik ya biri namus biri herkesin yapabileceği bir şey
İkna kabiliyeti lazım
İkna edemiyorum