En sevmediğin mevsim nedir💃

En sevmediğin mevsim nedir💃

Sıcak ve nemli havaları hiç sevmem.
şu an memleketimdeyim gündüz çok sıcak ama gece balkonda otururken hırka giyipte oturuyoruz 😂
Yoğun karlı havalardan kaçarım. Terleyeyim gerekirse ama karlı hayatı kitlitleyen bir hava olmasın 🙄
Cevap
56Cevap
Kışın çetin ve ayaz halini sevmiyorum
Evet ben de ikisi de sinir bozucu
Çok soğuk ve çok sıcak havalar 🤣🤣
Tamamen katılıyorum 😂
Kış ayını pek sevmem...
Kış ve ilk bahar
Kışı pek sevmiyorum hastalığı çok oluyor, bende alerjen bünyeye sahip olduğum için koruyucu ilaçlarla atlatmaya çalışıyorum. Benim mevsimim yaz
Soğuktansa ben de sıcak tercih ediyorum😌 sağlık problemi zor gerçekten
Maalesef 😕
Sıcak, sıcak, sıcak...
Evimde olmak isterim öyle havada.
Gerçekten de ev harici mümkün değil
Bir Antalyalı olarak yaz mevsiminden nefret ediyorum. Şıpır Şıpır terlemekten bıktım
Banyo yaparken bile terliyorum 😂
Yapis yapis olan havalar. Nemli, banyodan ciktigin anda bile sipir sipir terledigin havalar. Sicak havalari cok severim ama kuru sicak oldugu zaman.
Kesinlikle sıcak havalar. Sıcağa karşı uygulayabileceğin hiçbir çözüm yok. Bu derdimi çoğu kişi anlayamıyor. Kışın ne kadar soğuk olursa olsun montunu giyer atkı eldiven falan takıp vücudunun ısısını normal derecede tutabilirsin. Ama yazın hiçbir şey yapamazsın. İstediğin giysiyi giy istersen çıplak gez istersen şemsiye kullan kurtarmıyor. Sıcak mahvediyor insanı
Alanyada yaşıyorum ve yaz mevsiminden nefret ediyorum… insanların 4 gözle beklediği tatil mevsimi olan yaz mevsimi bizlere eziyet
Kesinlikle katılıyorum yaz mevsimi Akdeniz de eziyettir
Aman aman uzak olsun … bu taraflar belek kemer sidede her şey dahil tatil köyünde 1 hafta güzel … gelsinlerde bu mevsimde bi mesai yapsınlar günde 3 defe kıyafet değiştirerek
Yaz havalarından kaçarım
Nereye kaçacak Akdeniz halkı 😂
Klimalara kaçacak ama ay sonu da faturadan kaçacak 🙄 mağaralarda yaşayacağız bu gidişle en azından serin olur oralar.
Evet bu gidişle en iyi yol o gibi duruyor
Aşırı sıcak, bunaltıcı havalardan kaçıyorum. Yaz mevsimini bu yüzden çok sevdiğim söylenemez.
çok soğuktan kaçarım ben sevmiyom :)
Her mevsimin tadını çıkarmayı seviyorum. Her mevsim ayrı güzel.
Sıcak, nemli.. Şu 2 gündür olduğu gibi.😒
Yaz.
Soğuk havalardan hem üşümeyi sevmiyorum hem de dogalgaz faturalarını..
Şuanki gibi aşırı sıcaktan. Deniz havuz bişey lazım demi
Sevdiğim kısımlarla ilgileniyorum ben o yüzden sevdiklerimden bahsedeyim. Bahar ayları
Sıcak havaları sevmiyorum😕
Sıcak havalardan nefret ediyorum maalesef
Her havayı seviyorum yazın pişerim kışın donarım baharda ıslanırim öbür türlü hayatın tadına nasıl varırım
Aşırı sıcak havalardan kaçarım. Kışın zehir gibi soğukta bile dışarda durabilirim ama yazın o sıcakta asla. Kış çocuğuyum ben
Her mevsimi severim. Her mevsimin nimetinden faydalandığım için yıllardır hasta olmam. Olsam da iki gün sürmez (grip, nezle vs.).
Yaz bana göre değil. Sıcak sevmiyorum. Özellikle sırf rahat uyuyup uykudan bir şey anlamak için bile olsa kış mevsimini tercih ederim ☺️
Yaz ayları böcekler ve sivrisinekler yüzünden çekilmez halde sıcağıda basa vurunca yaz aylarından nefret ediyorum
Çok soğuk olmayan ama çizme ve kürk giyilebilen havaları seviyorum.
Katılıyorum😌
Yaz mevsimini sevmiyorum yapış yapış her yer sıcak
Maalesef😥
Havalı insanlardan kaçarım
Güzel bir bakış açısı😂
Böyle şimşek olan zamanla.
Evet ürkütücü gerçekten
Bu havalardan :D
Bu havalardan evde kalan kurtuluyor ve elbette kliması olan 😌
Kış. Yağmur çamur soğuk karanlık en sevmediğim havalar
Puslu, kapalı havaları sevmiyorum. Ruhum daralıyor 😮💨
Soğuk havayı hiç sevmem. Kasvetli basık havaları da
Aşırı sıcak ve aşırı soğuk ortamlardan. Bir de her türlü gergin ortamlardan 🤭
Çok soğuk ve Çok sıcak havalardan Kaçarım Tabiki de 😅 Ilık Havayı Severim
Haziran doğumlu biri olarak yaz sıcaklarından nefret ediyorum; sonbahar tercihimdir. Saygılar 🙏🙂
Sıcak, çok sıcak, aşırı sıcak , nemli sıcak, aşırı sıcak havalardan kaçarım
Karamsar ne olduğu belli olmayan havalar olur ya hani hem bozuk olur hem de yağmur yağmaz kasvetli ve nemli olur işte bu hava tüm enerjimi sömürüyor
Kış mevsimini sevmem.
Nemli havalar :/
Soğuk, kar kış havalarından
Yaz mevsimi... Sıcak havayı sevmiyorum
Sıcağı fazla sevmiyorum
Islanmayı üşümeyi sevmem
Yaz sıcağını hiç sevmiyorum bunaltıcı
Yaz mevsiminden nefret ederim
Yagmurlu havalar benlik degil
Yaz mevsimi , nefret ediyorum.
Rüzgarı hiç sevmem mesela
Sonbahar ve İlknahari sevıyorum
Çok soğuk ve rüzgarlı havaları sevmiyorum
Bütün mevsimleri severim hepsinin de sağlığımız için faydası var
Çok sıcak çok soğuk
İkisi de aynı derecede irite edici
Ankara havası.
Sıcak, Nemli, Bunaltıcı
Soğuk havalar
Bende ne sıcak ne soğuk çekemiyorum
Aslında kış aylarını da seviyorum. Güzel yanları var, dışarıda kar yağarken kitap okumak ya da film izlemek gibi çay, kahve eşliğinde. Fakat yine de sıcağı tercih ederim çünkü üşümekten nefret ediyorum. Haklısın en güzeli ne sıcak ne soğuk olması aslında.
Yaz mevsimini sevmiyorum
Sevmediğiniz havalardan kaçma şansımız var mı?
Mevsimlerle bir derdim yok. Her mevsimi severim.
Bunaltıcı sıcakları sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?