Ya yolda yürüyorum teyze yanımdan geçerken 3 kere osurdu , kuyumcuya gidiyorum kadın p*posunu karıştırıyor adamlar yere tukuruyor bağıra bağıra telefonla küfür ederek konuşuyorlar arkadaş medeniyet öğrenin biraz haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Her türlü insan var ya gerçekten Üsküdara giderseniz muhakkak bu tarz insanlar göreceksiniz
Ayrıca. ossuruk geldiği an tutarsan içinde kalır WC gıdım ossuruirimyim diyemszssin o yüzden evli insanlar birbirlerinin yanında ossurmak zorunda ve bunu kimsenin garipsememesi laizm
Ben 5 yıl aynı kızla evde yaşadım oda yapıyordu bende sorun olmuyordu. Bunu sorun edevek adam kendini tanımayan insandır. ergendir hayat herkes için hayattir
Arkadaşım evlenince göreceksin istermisin istemez misin. Ev insanın huzur bulduğu biryerdir birisi evinde. osuramiycaksa rahat etmiycekse ne olacak? Orası devlet dairesi değil evin ve sen bunu yasiycaksjn evkendigin de
Ossurmak rahatlama bicimidir işemek gibi WC ye gitmek gibi gaz var içerde ve bunun çıkması lazım nasıl soda içer genirir sin ossurukda budur yanlız o ağızdan diğer arkadan çıkıyor çünkü başka cikis noktası yoktur. bir insan senin yanında rahat değilse o ilsiki uzun sürmez aynı zaman da senden nefret etmeye kadar gider insan ossurur sicar biz insanız
Miydem bulandı diyorsun da konuyu sen açtın elbette dışarda ossurmak kötü fakat insan bazen rahatsızlıklarından dolayı tutamaz herkesi sen ben gibi sağlıklı sanma
Yok arkadaş mutlaka eğitim şart kız hapşururken işiyormus bu ne saçma şey hiç inandırıcı değil insanlar benden nefret etmez bu arada tam tersi yanında o tarz hareketler sergilenirse insanlar nefret eder bende ederim o yüzden eşim öyle bir şey yaparsa ayrılırım
Ya ne bileyim hocalarınıza bilir kişilere sorun profesörlere sorun herkes bana hak verir çünkü normali böyle insanların yanında nasıl davranılır bilmek gerekiyor
Kusura bakma yatakda 24 saat kaindla yatıyorum herşeyimi biliyor herseyini biliyorum her türlü fantezi yapıyorum ossurmak mi sorun olacak bizim için. Hiç olmaz dışarda vs yaomayizn o ayrı evimde yaparım ben mesela aşkım ossurcam derdim ossur aşkım derdi 😂 oda ossururken ossurcam derdi ossur aşkım derdim pozisyon alan alır almayan almaz odadan çıkar vs vs
: Gülme, hapşırma, öksürme, ağır eşya kaldırma gibi idrar kesesinde basıncın arttığı durumlarda olan idrar kaçırma halidir. Sinir ve kas zayıflığına bağlıdır.
yatıp kalkıyorsun kadınla her hastalığına göğüs geriyorsun oda aynı şekil de sana yapıyor. Nezaketmi istiyorsun kadına sahip çık yanında ol onu sevdiğini göster oda aynısını sana yapsın al sana nezaket. Ben kizinhastaneye götürdim arkadan hortum sıktılar kıza. Ossurmak için yarım saat kızın karnını ovaladim ossurttumda hayat la bu senin deigin gibi güllük gülistanlık bir şey değil
İçeri bağırsakları kontrol ederler ya kanser var mı yokmu diye arkadan içeri hortum sokarlar. O yüzden soktular. Senin hayatla hic alakan yok birader ve o hortum içeri hava bırakır bu havanın mutlaka çıkmazı lazım ossurukla. O yüzden ne yapım yoldan adam çevirim sevgilimin gotuna baka baka omu ciksrtsin gazını. Ben o kaidnin yanında. ossursam ne olur o benim yanımda. ossurds olur artık. Herseyine vakıf oluyirsun zaten birlikteysem ebliysen birlikte yaşıyorsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lan bizi dövmüşlerdi icadiye de hic unutmam
Beni bıçakla kovaladılar metroya kaçınca kurtuldum
Eniştemin kafasını sopayla vurdup patlattılar beni de yerlerde sürükledirler sonra o bizi döven adamlar bizi hastaneye götürdü hiç bisey anlamadım
Hahahahah
Kolonoskopi derler
Osurmayıp napsın içinde mi tutsun
😂😂😂
Afedersiniz de wc diye bir şey var gerekirse oraya gitsin yanında erkekler var bir de ayıp ya ben çok utandım yanında kocasına üzüldüm
İçinde tutsun tabi
Sende 5 tane çocuk doğur sende tutamazsın kadınlık kolay mı sanıyorsun
Kadinlikla alakası yok bu işin tamam tutamamk olabilir. Ossurmayan insan sağlıksız insandır. Ossurmak insanın saglikli olduğunu gosterir.
Yuh ne alakası var ya yine de içinde tutması lazım
Alakası yok mu? O kadar doğumdan sonra kaslarına hükmedemiyorsun. Tutamaz
Ayrıca. ossuruk geldiği an tutarsan içinde kalır WC gıdım ossuruirimyim diyemszssin o yüzden evli insanlar birbirlerinin yanında ossurmak zorunda ve bunu kimsenin garipsememesi laizm
İnsanın bunun ayıp bir şey olduğunu bilmesi lazım nefret ediyorum böyle şeylerden
Tamam da bizim komşu var Nermin teyze 5 çocuğu var bir kere bile yapmadı çok titiz ve hoş bir kadın
Evli olsanız bile yapmayın ayıp bir şey ayrılık sebebi saygısızlık bu
İnsan bazen kacriri ister istemez elinde. olan bir şey değil
Ben 5 yıl aynı kızla evde yaşadım oda yapıyordu bende sorun olmuyordu. Bunu sorun edevek adam kendini tanımayan insandır. ergendir hayat herkes için hayattir
Ne alaka hocam saygısızlık bu asla istemem öyle bir eş içinde tutmalı ya elinde olan bir şey bu
Arkadaşım evlenince göreceksin istermisin istemez misin. Ev insanın huzur bulduğu biryerdir birisi evinde. osuramiycaksa rahat etmiycekse ne olacak? Orası devlet dairesi değil evin ve sen bunu yasiycaksjn evkendigin de
Ayrılırım asla böyle bir şey olmayacak herkesin nerde nasıl davranacağını öğrenmesi lazım
İlişkiye girerken bile kadın zorlanınca ossuruyir işter istemez. Sen kendine robot arıyorsan evlenme bence
Doğum anında sıçıyoruz bile
Bekara avrat boşamak kolay evkende gör ayriliyonmu oohhh aşkım diyip kokluyonmu görürsün.
Hapşuruken işiyoruz
Valla midem bulandı ya kapatalım konuyu
Ossurmak rahatlama bicimidir işemek gibi WC ye gitmek gibi gaz var içerde ve bunun çıkması lazım nasıl soda içer genirir sin ossurukda budur yanlız o ağızdan diğer arkadan çıkıyor çünkü başka cikis noktası yoktur. bir insan senin yanında rahat değilse o ilsiki uzun sürmez aynı zaman da senden nefret etmeye kadar gider insan ossurur sicar biz insanız
Miydem bulandı diyorsun da konuyu sen açtın elbette dışarda ossurmak kötü fakat insan bazen rahatsızlıklarından dolayı tutamaz herkesi sen ben gibi sağlıklı sanma
Yok arkadaş mutlaka eğitim şart kız hapşururken işiyormus bu ne saçma şey hiç inandırıcı değil insanlar benden nefret etmez bu arada tam tersi yanında o tarz hareketler sergilenirse insanlar nefret eder bende ederim o yüzden eşim öyle bir şey yaparsa ayrılırım
Siz böyle yazınca insanlar güç alıp sokaklarda daha çok yapacaklar
Kardeş yaşın az ilerlesinn2.3! hastalık geçir anlarsın. Çocukların ossururken zamanı soruyor bebekken veya çocukken
Ne saçmaligi kardesimm bizi prenses mi saniyorsun
Hapşururken tutamıyorsun
Prenseslikle alakası yok bunun insan bu tarz hareketler sergilememeli
Ya ne bileyim hocalarınıza bilir kişilere sorun profesörlere sorun herkes bana hak verir çünkü normali böyle insanların yanında nasıl davranılır bilmek gerekiyor
Kusura bakma yatakda 24 saat kaindla yatıyorum herşeyimi biliyor herseyini biliyorum her türlü fantezi yapıyorum ossurmak mi sorun olacak bizim için. Hiç olmaz dışarda vs yaomayizn o ayrı evimde yaparım ben mesela aşkım ossurcam derdim ossur aşkım derdi 😂 oda ossururken ossurcam derdi ossur aşkım derdim pozisyon alan alır almayan almaz odadan çıkar vs vs
: Gülme, hapşırma, öksürme, ağır eşya kaldırma gibi idrar kesesinde basıncın arttığı durumlarda olan idrar kaçırma halidir. Sinir ve kas zayıflığına bağlıdır.
Yaparken bari özür falan dileyin mahcup olduğunuzu gösterin okurken ben utanıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum
Sen altima kacirdigimi ne bileceksinde hapsirdiktan sonra senden ozur dileyeyim
Sen bir kadınla evlen gel öyle konuşuruz. Ossurugun ne olduğunu Google yaz oku ne olduğunu anla gel sonra konsuruz
Nezaket kuralıdır bu
Ben niye googleye öyle bir şey yazayım ya
Buraya yazmayi biliyosun
Ama hanımefendi başkasının yanında yapılmaz kural bu
yatıp kalkıyorsun kadınla her hastalığına göğüs geriyorsun oda aynı şekil de sana yapıyor. Nezaketmi istiyorsun kadına sahip çık yanında ol onu sevdiğini göster oda aynısını sana yapsın al sana nezaket. Ben kizinhastaneye götürdim arkadan hortum sıktılar kıza. Ossurmak için yarım saat kızın karnını ovaladim ossurttumda hayat la bu senin deigin gibi güllük gülistanlık bir şey değil
Anlamadım neden arkasına hortum koyup karnını ovalıyorsun?
Yani neden böyle bir şey yapıyorsun?
İçeri bağırsakları kontrol ederler ya kanser var mı yokmu diye arkadan içeri hortum sokarlar. O yüzden soktular. Senin hayatla hic alakan yok birader ve o hortum içeri hava bırakır bu havanın mutlaka çıkmazı lazım ossurukla. O yüzden ne yapım yoldan adam çevirim sevgilimin gotuna baka baka omu ciksrtsin gazını. Ben o kaidnin yanında. ossursam ne olur o benim yanımda. ossurds olur artık. Herseyine vakıf oluyirsun zaten birlikteysem ebliysen birlikte yaşıyorsan
Kolonoskopi derler
Geçmiş olsun :/
Kendimi çok garip hissediyordum
Hayat bu. disarda ossur demiyoruz arkadS ortamında yap demiyoruz elbette.