Gece gündüz ölüm anımı ve sonrasını düşünmekten delirdim sizce?

Allah var mı emin değilim ne demek? Bunca mucizeye rağmen hala Allah'a inanmamak nefsin kibirliğidir. Ölüm bir son değil fakat ölüm anı çok acı verici bir andır peygamber efendimiz o anı koyunun derisini canlı canlı kesmeye benzer şekilde yorumlamış o kadar acı yani dediğim gibi ölümden sonraki hayat tüm dinlerin ortak şeylerinden biridir kesin vardır yani o hayatta nasıl olacağımız dünyada yapacağımız şeylere bağlıdır
Acıyacak bacım peygamber efendimiz ki kainat bile onun hürmetine yaratılmışken canını teslim ederken terlemiş gerisini sen düşün
Ölüm anından insanlar neden korkar bilmiyorum, öyle bir anda gelecek ki ne olduğunu bile anlamayacaksın büyük ihtimalle. O yüzden çok düşünme bence. 😊
Ağlayıp ağlamamak nasıl yaşayacağına bağlı, önünde rehber var, adı Kur'an, inanıp inanmamak tercih meselesi. Rehberi takip edenin sonunun kötü olacağını sanmıyorum.
İnsana bir bardak gibi bakmak lazım bazen, olmayacak şeylerle dolarsan olacak şeylere yer kalmaz, bazen, devrilmek lazım ki yeni şeylere yer açılsın. Bence içinde olanları bir kenara bırak, sonra yeni şeylerle dolmak için biraz boşluk yarat derim ben.
Ben sana kendini zorla demiyorum ki, sadece kendine zaman ayır diyorum. Sen kafanı biraz boşaltırsan, gönlünde de biraz boşluk yaratırsan orası olması gerekenler ile dolar diyorum. 😊
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bilimsel olarak 20 ve 30 yas arasinda olanlar ölumu daha cok hatrlar ve bnde ayni sekilde seyler dusunuyorm
Bu kadar şey bir tesadüf olamaz
Uyanmışsın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş