Ruh halinizi etkiliyor mu?
👉 Neyin var, iyi görünmüyorsun dedikleri dakika itibari ile ruh halimi değiştiriyorlar yahu. 🙄 Yoktu, oldu. 👏🙄😅

Ruh halinizi etkiliyor mu?
👉 Neyin var, iyi görünmüyorsun dedikleri dakika itibari ile ruh halimi değiştiriyorlar yahu. 🙄 Yoktu, oldu. 👏🙄😅

Selamlar,
Dün misal çok iyi ve pozitiftim. İşe geldim arkadaşlar hasta mısın iyi görünmüyorsun deyip durdular. İster istemez benim tüm enerjimi düşürdüler. Şahsen sevmiyorum böyle soruları. Çünkü bir cevap vermek zorunda kalıyorsun. Bende kendime ifade etmek zorunda kalmaktan pek hoşlanmıyorum.
Bende öyle. Hiçbir sorun yok bütün iş arkadaşlarım neyin var, iyi görünmüyorsun sorup durdular. Hatta bir de anlatmak istersen dinleriz diyen mi dersin. 🙄
Bir şey yok, ki olsa bile anlatmam bende hoşlanmıyorum.
Bütün enerjimi yediler. 🙄
Dokunulmazlık hakkımız olmalı, olmayacak böyle. 🙄😄
Neyin var denildiği zaman kendi kendime acaba bir şeyi mi var diye düşünüyorum Evet düşünmüyorum değil ancak onun dışında gerçekten neyim olduğunu düşünüyorum yani daha doğrusu nasıl olduğumu düşünüyorum. Kendi içime kendi benliğime dönünce nasıl olduğumu fark edince bir üzülüyorum çünkü aslında genelde pek iyi olmuyorum.
"Neyin var" diye soruyorlarsa bir şey hissediyorlar ki soruyorlar, hissedip sormaları güzel bir şey. Neden etkileneyim ki? Düşünüp soruyorlar ne güzel işte.
Daha fazla moralim bozuluyor anlatasım gelmiyor çünkü
Cevap
16Cevap
Hoşuma gidiyor genelde birisinin beni merak etmesi
Neyin var diyenlere bişey demem İçime kapanırım genelde kimseye bişey söylemem kendime yakınırım
Şarkı sözü gibi paylaşım. 😄
Bir şarkı yazacagım demiştim zamanında 😀
Ne zaman? 🤔😄
Direkt olarak ağlama isteği geliyor, hemde öyle böyle değil ve tutamıyorum sonuç olarak.
😭😭😭
Yapma yapma dhdjfj
Hiç bir soru veya söylem ruh halimi etkilemez.
Ama dediğin gibi manzara çok hoş tabi yükseklik olmasa :)
Aynen öyle. 😌
Çok huzurlu görünüyor, aşağıya bakmadığımız sürece. 🙄😄
Sjsjdjdjsjsn
Ahahah
Yok ya ya etkilemez, genelde neseli insanım durgun olunca söylüyorlar. Niye dediklerini bildiğim için alınmıyorum bir de ne dediklerine önem vermiyorum genellikle. Ondan olabilir.
Bana hiç neyin var diyen olmadı :D hep yine düşünüyorsun derler
Dememeleri daha iyi. 🙄
Sey oluyor mesela tam bir seyim varken sıkıntım soruyorlar neyin var diye o an gözlerim doluyo be sormayın gari.
Sormasını beklwdiklerim sormayıp beklemediklerim sorunca gözyaşlarım pıt pıt oluyo😥
Bugün kesinlikle bana sorulmaması gereken bir soru..
Bir paket sigara, bir çakmak, 50 lira param iki tane de naneli ciklet senin neyin var diyorum.
Sorulmasını hiç sevmiyorum.
Kesinlikle bende. Enerji bırakmadılar.
Eveet
Neyim yokki. benim ruhum herşeyden etkilenir üzmeyin beni.
Evet ya bi şey yokken bile varmış gibi hissettiriliyo
Neyin var diyince otomatik göz yaşlarımı toplama modu 😃 sevmem beni yalnız bırakın 😏
Evet etkiliyor kafama takmam gereken bir şey mi vardı acaba diye düşünüyorum jemen
"Hiçbir şeyim yok o sorun işte arnk" diyesim geliyor da iyiyim diyorum aklsjdhkjas
Evet etkiliyor. Israrla soruluyorsa sinirleniyorum. Bir durup düşünüyorum bir şeyim mi var bir şey mi yaptım diye
Eğer o soru sorulduğunda kötü hissediyorsam kendimi tutamam aglarim
Sordukları için etkiliyor
Etkilemiyor, bir şeyim yok iyiyim diyorum xd
Etkiliyor, sinirleniyorum
Çok güzel yalan söylerim yok bir şey iyiyim
Nefret ediyorum şu sorudan sanane
Sakin. 😂
Evet sinirleniyorum
Yoo ne varsa onu derim
Etkilemiyor
Etkiliyor
Mümkünse kadın sormasın yeğenim