Nasıl bi saçmalık ya o kadın için nikaha gerek olsa zaten nikahsız evli adamın altına yatmazdı zinayla nikah ne alaka zinacı zinasıyla eğlensin namuslu da nikahlansın hani haramın tadını sevdikleri için madem evliyle zina ediyolar helal sevmiyorlar o zaman evlilik ne alaka o kadınla bunu ben okudum sosyal medyada adam biriyle olmuş ve kızın ailesi tehdit etmiş evleneceksin diye adam 3 çocuğuyla karısını boşamış bi yerde de şey okudum bi kadının kocasının metresi kocasına silah çekmiş ayrılmaması için
Güncellemeler
+1 yıl
Korkunç değil mi Allah yaşatmasın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yalan rüzgarı gibi bu ne ya
Doğru ya kadın sosyal medyada yoruma yazmış eşimle ayrılmazlar kadın silah çekmiş eşime diye. Ya hangi erkek bu kadar ezik bi kadını ister ki
bilemedim valla değişik
Korkunç ya. Diğeni de burada okudum adamın biri yazmış ki bi tanıdığım biriyle oldu sonra boşanıp onla evlenmek için tehdit edildi 3 çocuğu vardı yine de boşandı diye. E iyi de adam zaten zina için yapmış yani ne alaka evlilik o adam neden karısını aldattığı or0sbuya sadık kalsın onunla neden evlenmesini istiyor kızın ailesi o dama öleceğini bilse aldatır o namussuz kadını
Bence para olabilir diye geldi olay. Adam zengindir. Elde edip para koparma amaçlı bir şey olabilir diye düşünüyorum.
Parası varsa da karısını aldattığı or0sbuyla evlenince ona 2 gün sadık mı kalacak sanki? ki zengini nasıl tehdit ediyolar
neler var ya neler. bilemesin. hayat sadece bulundugumuz ortamdan ibaret değil. mesela ben takı sektorundeyım. adam a. s. lak buna benzer bir durumu oldu. servetinin yarısını kaybetti. muhtemelen diğer yarısınıda şimdiki kadın alacak. sadakat konusuna gelecek olursak adam zaten sadık olsa zaten bu şekilde bir şey yapmaz.
Adam karısını aldattı diye servetinin yarısını verdi boşanmak zorunda kaldı. E peki aldattığı kişiyle mi beraber hala metresle?
evet evledinler sonra. kadın para için beraber yani. ama çok sürmez tabi. adamı yolacak belli
Ne mal adammış ya. Eski karısı kapalı mıydı bu yeni kaç yaşında
Kapalıydı sonradan açıldı tabi. 40 45 aralığında dur Max. maalesef 0 dan zengin olan insanların büyük bir kısmında var butarz olaylar. Çalıştığım sektörden dolayı çok karşımıza çıkıyor.
Metres mi kapalıydı
Valla metresinin inan görmedim zaten adamdan uzak duruyorum. Nalet biri. Kendi b. kunda boğulsun.
Ayy deme o kadar mı çirkin iğrenç bi şey merak ettim öyle bi adamın tipi nasıl olur resmi varsa atar mısın
😊 Valla buradan atamam. Bakılacak tıp değil.
Burdan değil tabi özelden merak ediyorum öyle mal adamlara Allah nasıl bi tip vermiş
Valla tıp mip yok. Ben yanında kenan imirzli kalırım yani. 😊😊
Kısa boylu mu? İşi ne
Değil kısa. altın işi diyelim.
Nerden bulmuş altın işini kaçak mı bi de evli adamın altına yatacak kadar karaktersiz or0sbu ile evlenmiş
Valla kız yolcu diyeyim. Adamda sonradan zenginleşen biri. Nasılsa parada var adamda daldandala atlarken kaçtı g. tune adamın. Bir sürü kişinin ahi vardı aslında onlar çıkıyor. Sen ne iş yapıyorsun?
Adam ona neden sadık olsun ki daldan dala atlıyormuş zaten kaç tane vardır
Bı yerde elinde avcunda bişey kalmayina kadar devam eder. Sonrada aç kalir
Çok kadınla olmaya mı? Yani şuanki metresi aldatıyor mu
Tanıdığım kadarıyla fırsatını bulursa devam edecek biri. Yurtdışına gidiyor giderken götürüyor yanında biri iş ayağına takılıyor yani. Böyle bir taktiği var. Aklıma gelmişken burada da yakalarsa afetmez yani.
Hahahahh iyi yapıyor zaten metresin amacı çoklu yaşamdır
Benim eski flört de yurtdışına giderdi ya : (
Yapma. :) Seferi sayılabilir.
Sen ne iş yapiyorsun
Ben öğrenciyim daha
E o metresi mi 40-45 yaşında
Yokuş adam 45 lerinde metres daha 25 30 ayrıca metres dediğimize nikahı bastı. Artık evliler yani
Onların evli olması çok sıkıcı değil mi ya o kadın için evliliğe gerek olsa öyle halt eder mi bi de zaten evlenmeden her yerini görmüş öyle heyecansız sıkıcı evleniyor
Tatlım burada ki kadının amacı para. Yoksulluk içinde buyumus kısa yoldan para sahibi olmak. Zaten para peşinde koşmaya birisi olsa bu durumlar olmaz. İlerleyen zamanda adamdan bı daire bir araba vs koparıp biraz da para yolup sonra işine bakmak. Bu tip insanların çocukluk dönemdeki yaşayışları da inmek gerekir. Mutlaka bir eksiklik bir hasar vardır.
Kadınının amacından banane ondan çok var neden onla yetinsin ucuz zaten
Ama zaten iş seyahatine başka biriyle gittiğini söylüyosun
Evet öyle maalesef çok var para peşinde koşan. Neler oluyor neler bir bilsen.
Para Peşinde koşmak var o günah değil ama elin kocasına yan gözle bakmak kötü niyet günah. Sen de tiksinmişsin adamdan neyse bokunda boğulur onun gibiler
Hay azına sağlık senin ya.
Hahahh adamsın abi sen evli misin
Evet evliyim.
İyi eşine sadık birisin demek ki abi
Layık olmaya çalışıyorum diyeyim.
Ben bir avizeyim evlere ışık veririm
o nasıl bişey ya?
Şizofren misin dayı
Görüş sahibine dedim şizofren gibi alakasız yazmış.