Dolandırıcı ve 2 kişiyi istism@r etmiş birinin yanında sabahladığımı sevgilim olucak kişiye söylemeli miyim?

Mal oğlu mal ben modellik için başvuru yaptım bana yazdılar gelin Bursa’ya bugün çekim var son güne kaldık diye kesin mi diye sordum kesin yazış otelde misafir edileceksiniz yazdı gittim 18.00da indim ta 21.00da aldı beni ajansa diye evine götürmüş para vermemek için aç köpek. Oyaladı oyaladı sabah 4e kadar oyaladı araba gelcek otele götürcez diye ve ben hiç uyumadım o şuraya uzan sandalyede gebereceksin dedi uzandım sonra abi yanıma uzandı ben dik oturdum tuvalete gittim öyle hiç uyumadan sabah çıkıp gittim polise haber verdim bunlr benim yol paramı vermedi otelde kalmadım diye polis adamın adından direk tanıdı sana nasıl bi şey olmadı dedi adamın 100 suç kaydı varmış 2si istismar. Annem şimdi diyor ki bi pezvenkle sabahladın bu sana yeter. Ben annem gibi cahil bi erkeğe denk gelip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o herif benim için erkek bile sayılmaz ben zengin erkek severim adam açın teki 40 yaşında ben kendimden büyük erkek sevmem

Güncellemeler
+1 yıl
Başıma hiçbir şey gelmedi ama söylediğimde gözünde bir şey değişir mi erkek arkadaşımın
Güncellemeler
+1 yıl
Benim ne suçum var?
Dolandırıcı ve 2 kişiyi istism@r etmiş birinin yanında sabahladığımı sevgilim olucak kişiye söylemeli miyim?