Bipoların başlangıcı nasıl oluyor? sizce bipolar olma ihtimalim?

Annem bipolar hastası ve ben de olma ihtimali olabilir sanki şu sıra aşırı çökkün hissediyorum genelde hep mutsuzum kendimi bildim bileli özellikle ergenlikten bu yana. Ama artık En ufak olumsuzluğa insanlara tahammül edemiyorum insan sevmiyorum. Sürekli çökkünüm. 26 yaşındayım üni mezunuyum daha çalışmaya başladım. 2 yıl oldu mezun olalı ama kpss ye hazırlanacaktım olmadı bir türlü kafamda ki düşünceler beni yedi bitirdi. Bu dünyayla başa çıkamıyorum insanların merhametsizliği beni öldürdü. Ne ders çalışmak ne işte çalışmak istemiyorum. İnsan içine çıkmak istemiyorum yeni insanlarla tanışmak istemiyorum ilişkim biteli 2 ay oldu 1 senelik ilişki Türlü türlü bahaneler i yüzünden bitti. Kimseyle iletişim kurmak çıkıp bir kahve bile içmek istemiyorum. Anlamı yok benim için Kendimi işe yaramaz görüyorum bir şeyi başaracak gücüm yok markete bile gidemiyorum çoğu zaman. Olumsuz düşünceler peşimi bırakmıyor sürekli mutsuzum olumsuzum ruhsuzum sanki 26 değil de 76 gibiyim. Hiçbir şeye dair hayata dair bir inancım kalmadı. Yaşamak bir şey ifade etmiyor.. ölmek istiyorum intihara cesaretim yok.. hayatın bir anlamı smacı yok benim için.. hiçbir şeyle başecek gücüm yok.. bipolar hastalığını biliyorum annemden ötürü çok araştırdım. Acaba bende de çökkünlük dönemiyle ortaya çıkmış olabilir mi? İşlevselliğim bozuldu... hayatın hiçbir anlamı yok. Ne gezmek ne tozmak ne kıyafet ne para. Ne arkadaş ne sevgili. Herkes beni yarıyolda bıraktı. Annem için dik durmam lazım sizce hasta olabilir miyim? Özellikle bipolar olanlar cevaplarsa çok sevinirim..
Bipoların başlangıcı nasıl oluyor? sizce bipolar olma ihtimalim?