Ben en son arkadaşlarıma "iyi varsınız" dedim.
Onlar sayesinde gülmeye halim yokken gözlerimden yaş gelene kadar güldüm bugün 😂🖤

Ben en son arkadaşlarıma "iyi varsınız" dedim.
Onlar sayesinde gülmeye halim yokken gözlerimden yaş gelene kadar güldüm bugün 😂🖤

Hayatımda olan ve değer verdiğim insanların her birine iyi ki varsın derim ben zaten.. Zaten sınırlı sayıda olduğu için kafam rahat.. Keyifli geceler...
Arkadaşlarım başlıyor dram yapmaya 😃 onlar diyor ben diyorum ağlıyoruz final 😃
Tamam tamam ağlamak yok 😬
Bakırköy Hastanesi'nde normal sizin gibiler ruh hastaları 😃
Umarım börek yerken çatlamıştır bir yerlerin 😐
Geçmiş olsun çok çok. Babaya iyi bakın 😎
Sen sevgin ile boğarsın gibime geliyor nedense 🙄
Teşekkürler serap. Nasılsınız bakalım?
Öyle kalamaya devam et 😎 ben de iyiyim
Ağladığında sana neşe verecek, üzüldüğünde sevmek isteyebileceğin bir dost'a
Dört silahşörler topitop kardeşliği...
Allah keyfinizi bozmasın 5 silahşörler :D hastanede bile keyifli olun abla böyle :)
Arkadaşının annesi için geçmiş olsun abla umarım sıkıntısı büyük değildir. Abla merak ettirdin valla hastanede ne olacak ki gülünecek diye merak ettim 😅
Abla dahada merak ettirdin 😂
Yaa orada resim çekecektik biz. Arkadaşım dedi ki resim çek kızlara at merak etmesinler. Bende tam çekecekken yasak diye uyardılar. Zaten orada biz gülmeye başladık. İçerde olan arkakadaşım gülerek dışarı çıktı. Demiş ki içerideki görevli yoo madem çekecek bari gizli çeksin gözümün içine baka baka resim çekiyor dedi ama kendide gülüyor😬😬😂😂arkadaşım acaba acilin önünde bizim kadar gülen var mıdır sizi g*rizekalılar dedi 🤦♀️
Acilin önünde haklılar yani birazda yasak olması konusunda görevlilerin kibarca uyarması da komik helal olsun size abla 😂😂😂
Kızlar öyle ya daha eğlenceli bence hele bir kaçı bir araya gelince her şeyden eğlence çıkıyor 😂 bugün tam serseri gününüze denk gelmiş abla 😂
Baban yarın çıkıyor dimi abla sorun yok iyi oldu komple?
Benimde aynı abla eski arkadaşlarla çok eğleniyoruz bizim daha 28 sene filan oldu ama Sakarya dan gitmeye niyetimiz olmadığından daha devam eder inşallah 🥳
Abla hastanede sıkıntı sağlıklı insanı hasta eder oralar ben hiç temiz bulmuyorum eğitim araştırmayı umarım bir aksilik olmaz yarın çıkar amca
Ben İstanbul da yaşıyorum arkadaşlarımın ikisi merkezde ikisi doğup büyüdüğümüz ilçede. Ama bizim arkadaşlığımuzdan bir şey eksilmedi. Her gün gruptan irtibat halindeyiz. Bir araya geldiğimiz zaman kaldığımız yerden devam ediyoruz. Aynı bugünkü gibi 😂
Hastaneden yana bi sıkıntı yok. Temiz, yemekleri güzel ama yine de yarın çıksak güzel olur 😬😂
Yollar ayirsa bile biz ayrılamayiz diyorsunuz yani abla 😂 çok güzel bir arkadaşlık 😍
Hangi ilçe abla Karapürçek mi 😔
Haklısın abla saçma soru oldu 🙃
Karapürçekte gençliğimi, hayallerimi, geleceğimi, kalbimi ve hayatımı bıraktım 😔
😔😔
Cevap
27Cevap
Sevdiğim tüm insanlar için bunu içimden defalarca söylüyorum
Kimseye demedim bunu..
Daha çok keşke olmasalardı diyorum.
Kendime iyi varım dedim
Arkadaşıma dedim, hadi sana da diyim madem fjdjf
İyiki varsın ablamcıığğm.😏😏🫰
Djdjdjdjd
Ama ama onu görme o zaman djdjdj
en son yigenime dedim bende
iyi ki var bıcırık hanım
Tam böyle foto çekerken birisi gelip şlaapss diye şekerlere vurup düşürse ne gulerım hee 😂
@GOKHANoturumactı öyle bir şey olsa şlaapss diye ben naparım acaba ona😬😬🤦♀️😂
Bi iki saat önce çook sevindirici bi haber aldım🤭 bağıra bağıra koltukta zıplamaya başladım aynı zamanda gözlerden gelen yaşlar😂😂 ah bee🙈😁 canım kendim, İYİKİ VARIM❣
Madem öyle bende sana diyim o zaman iyi ki varsın :)
En yakın arkadaşlarıma söyledim bunu. Zor günümde yanımda olan tek onlar var.
İyi ki varsın dediğim bir kaç özel insan var hayatımda.
Bugün yakın arkadaşımın doğum günü vardı kutlama mesajiinda demiştim 😊
benim araca , dun bı yeltendım satıp yenı alalım dıye , ne olmus o fıyatlar ucmussss sacmalamıslar. oturdum araca ıyıkı varsın senı sevıyorum dedım , oda sasırmıstır , hayırdır lan son gunlerde ılgı alakan var bana ne oldu dıyo.
@seymabasu1 bu hatuna 🌸👸😄
Saol kuzum evet dedin sende iyi ki varsın ♥️😇
Her zaman canım benim 👸🌸
🌹🌸🎈
Benim için özel olduğunu düşündüğüm birisine dedim..
Oyunda tanıştıgım arkadaşıma. Oturup çağrıda saatlerce konuşup ağlayıp dertleşmiştik. Demiştim ve halende derim iyi ki varsın be
Sevgilime dedim 🐨
@Minikbalkız bebeğime 🖤🖤
Balımm 💜
Oğluma her gün derim.
Sevdiğimize demişizdirde, artık yok😄
Kimseye demiyorum bir süredir.
Yarın birine diyeceğim😌
Ev arkadaşlarıma.
kimseye demedim demem
En son bi arkadasa dedim
Kendime. :)
İyi ki varım bence..