Kişilik & Karakter Günaydınnn, sizi yoran insanlara karşı nasıl bir tavır sergiliyorsunuz? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir süre sabreder hatalarını düzeltmelerini beklerim sonrasında dağılalım derim... Günaydınnn, sizi yoran insanlara karşı nasıl bir tavır sergiliyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yuifierno Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Çoğu kişi uzaklaştırırım dese de bi çoğu sevdiklerini kolay kolay kendinden koparamıyor. Ben beni yoran kişileri hayatıma almayı tercih etmesem de ben de ya karşılıklı olarak yorarım ya da basit biri ise tamamen iterim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Takmıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayatımdan çıkartıyorum 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Direkt şutluyorum kimseyi çekemem herkes rütbesini bilsin 2 22 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kank ifşani buldum shsjs Yorumla IXARESXI +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla Mario45 +1 yıl Skdjghkd HainLan o kadın ne yapıyor kdfgdk Yorumla IXARESXI +1 yıl Bilemiyorum hdhdjd sen anlat ne yapıyor hdbdjd Yorumla Mario45 +1 yıl Bende anlasam skdjfks Yorumla IXARESXI +1 yıl Sana yapmış bilader dndjss Yorumla Mario45 +1 yıl Ben masumum sdkjfsk Yorumla IXARESXI +1 yıl Video öyle göstermiyor Yorumla Mario45 +1 yıl Ne gösteriyor alla alla sdfks Yorumla IXARESXI +1 yıl @efulimmm88 acilen gelmelisin bak ne bulduk jfhdhd Yorumla IXARESXI +1 yıl Etiketleyemedim dhdjdd Yorumla Mario45 +1 yıl Kimse görmesin la dur sdkfsk Yorumla IXARESXI +1 yıl Yok öyle bir şeeeey Yorumla Mario45 +1 yıl Yayılmasın iki dk eğlendik diye aaa sdfjskNe var pistte iki oynadıysak skdjfkjs Yorumla IXARESXI +1 yıl Lan efuli beni engellemiş djdjdd Yorumla Mario45 +1 yıl Haydaa sdfjsk Yorumla IXARESXI +1 yıl Neden biliyor musun dbdjdd Yorumla Mario45 +1 yıl Emin değilim sfjdf Yorumla IXARESXI +1 yıl Bende engelliyorum maalesef o zaman Yorumla Mario45 +1 yıl La durun bi ne oluyor be Yorumla IXARESXI +1 yıl Valla işte orası beni alakadar etmez Yorumla Mario45 +1 yıl Peki Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Kısa kess siliyorum gidiyor bi kac kez goezden geliyorum bakiyorum yok 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Anlamadım ama haklısın dbhdd Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bb canım deyip çıkartıyorum hayatından ısrarla ya da istemeden hayatta tutmak mantıklı değil 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzaklaştırım hepsi bu 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Uzaklaşırım ✋ Yorumla IXARESXI +1 yıl Doğru bir yöntem Yorumla
Bitik1hayat Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Görmezden gelirim hayatımdan çıkarırım napcam ya hayat kısa kimseyi çekemem 1 0 Yorumla
hüzünlübirkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yorgunum 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Neden Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yorulunca uyuyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar