Hayat sınavı, arkadaşlık, okul vs sizi yoran şeylerden, sınavlardan korkarmısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayat sınavı, arkadaşlık, okul vs sizi yoran şeylerden, sınavlardan korkarmısınız?
Hayır korkmam. Şu aralar KS deki bazı arkadaşlarımla yalan samimiyet ve güven üzerine arkadaşlık sınavı yaşıyorum. Ben herkesin sorusunu cevapsız bırakmıyor ve dürüstçe doğru olanı söylüyorum. Karşımdaki muhatabımdan da aynı samimiyeti bekliyorum. Ama ben biraz saf olduğuma inanmaya başladım. Olsun yine de korkmuyorum bu sınavdan. 😎
Şu zaman da en çok korktuğum toplumun bozulması. Ahlâk çökmüş. Saygı edep, hâyâ insanların yanından bile geçmiyor. Kızım ve Oğlum var. Onlarında bu çevre koşullarına maruz kalmalarından korkuyorum. Zaten akşam yemeğinde ve sofra başında bolca konuşur muhabbet ederiz. Onları dinlerim. Dışarıda yaşananları konuşuruz. Yaptıklarını da konuşuruz. Nelere dikkat etmeleri gerektiğini sürekli konuştuğum mevzulardır.
Onları dinlerken de sıkılmam. Onlar benim gözümün ışığı. Ben nasıl olursam onlar da öyle olurlar. Varlığımın yegane sebebi onlar zaten. Onlara bir şey olmasını istemem. Zor süreçler geçirdik. Onlar da gördü ve beraber yaşadık. Şükür imtihandan korkmuyorum. Yeter ki Mevla'm doğru yoldan, O' nun yolundan ayırmasın. Kâhrı da hoş, Lûtfu da hoş. Bu can benim mi ki de endişe edeyim.
Rica ederim 🤗
sınavlarımızı veriyoruz farkında olmadan ama kaybeder ama kazanadabiliriz insanız ders almak gerekiyor sanırım
hepsinden
ben korkmadım hiç sınavlarımdan
Hayatın her sınavını geçtim. Kiminde başardım, kiminden ders aldım.
Cevap
13Cevap
Hayır korkmuyorum
Öğrencilik dönemlerimde 1985- 1989 yıllarında , sınavlardan çok korkardım. Resmen dizlerim titrerdi.
Lise zamanları biraz daha gevşek davranmaya başladık , akademide artık ipin ucunu salmıştım. Saldım çayıra Mevlam kayıra :D
Sınavlar bıçakları bileyleyen taşlar gibidir. Bıçak ne kadar sert durursa o kadar keskinlenir. Bende bu sınavlardan hep daha keskin ve daha güçlü ayrıldım. Sınavları sevdim ve sevmeye devam edeceğim.
Dünya zalimdir be usta acına bile güler.. maalesef acıya alıştık yani bu dünyada herşeyin geçici olduğunu anlayınca korkacak bir şey kalmıyor
Korkmuyodum src 3 sınavına girdikm çikmş sorulara bakıp hiç calışmadan 😂 korkmam gerekiyomuş
Hiç korkmam ben girer çıkarım beyin bedava😂😂
En büyük korktuğum annelik sınavım, ondan sınıfta kalmak istemem :(((
Gelsin sınavlar
Sınavlar konusunda iyi olduğuma inanıyorum.🙂
Biz o sınavları çoktan aştık :))
Çalışırsam korkmuyorum
Hayır korkmam.
Korkmam hersey olacagina varir.
Zoru severiz
evet
KPSSden çekinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?