1yıldır küs olduğum arkadaşıma istek attım gt yaptı bi anda özledim arkadaşlığımızı yazdı bende dalga geçtiğini biliyorum falan dedim sonra valla değil falan dedi sonra çok güzelleşmişsin falan dedi bende dalga geçtiğini bile bile barışalım mı yazdım ve rezil oldum galiba teşekkürler
Ya senin bu bahsettiğin konuda yargılanacak bir durum yok ki. Sen üzerine düşeni yapmışsın ve insani bir tavır koymuşsun. Eğer bu onu farklı algılayıp seninle dalga geçme boyutuna getirdiyse tamamen kendi karaktersizliği ile alakalı. Bu konuda kesinlikle kendini kötü hissetme.
Hoş seninle konuşmanın sadece bir bölümüne gösteriyorsun bize önemli olan aslında burada konuşmanın tamamı ve nasıl sonuçlandığı. Birkaç cümlelik bir konuşmadan bir yargıya varmak kesinlikle mantıklı değil. Genele bakıp ona göre konuşmak gerekiyor.
Ben bu soruyu aslında çok güzel bir görüş atmıştım ama nedense göndermeyi unutmuşum galiba üzüldüm şimdi
Hayatına daha birçok sorun olacak birçok olumsuzluk yaşayacaksın ve Evet rezil olacağın zamanlarda olacak ve bunun bazıları senden kaynaklı olacak belki de oldu geçmişte yani şu an yaşadığın durum rezillik dediğin durum onların yanında devede kulak kalıyor
Ben biraz kendimi iyi hissetmek için sanırım bu gibi durumlarda olaylara daha genel ve 3. gözle bakıyorum yani daha ne rezillikler nasıl büyük rezillikler var benim yaptığım ne ki falan diyorum ilk kısımda olduğu gibi biraz olsun hafifletiyorum yaptığım olumsuz durumu sen de öyle yapabilirsin
Hayatı trol üzerine bir kişi görüyoruz, arkadşa görmüyorz burada. Böyle bir insan ile barışmak istiyor musunuz gerçekten?
Burada rezil olduğunuz hiç bir durum yok açıkçası Siz samimiyet ile kişiye yaklaşım gösterdiniz, kişi bunu anlamıyor ise ve dalgaya konusu haline getiriyor ise siz değil o kişi rezil olmuştur.
Merhaba, şahsen böyle şaka yapılmaz veya böyle bir takılma olmaz bir insana. Bana göre ciddiyetsiz ve küfürbaz birisi yani konuşmalarından bunu çıkardım. Siz içinizdekini itiraf etmekle rezil olmadınız ama o arkadaşınız bu yaptığıyla içindeki terbiyesizliğini ortaya çıkardı diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...