Kişilik & Karakter Mücadele etmek mi, keyif çatmak mı? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor #SelamXYZTakımları 🤓🤓#SelamGençlik 🍀🍀Karakter ve kişiliğiniz hangisinden daha fazla keyif alıyor? Mücadeleden mi, keyif sürmekten mi? #tubasueda 🍀🍀 Mücadele etmek mi, keyif çatmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Herkesin bir kredisi var bende ve iyi kullanmaları gerektiğini hayatımdaki herkese söylerim , ve gerektiği kadar değer verdiklerim icin mücadele ederim o da hak ediyorsa ... Var olan kredilerini iyi kullanmaları dileğiyle.. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mucadelenin yarattigi yorgunlugun ardindan kazancin getirdigi keyfi yasamak. 1 2 Yorumla _interstellar +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mücadele etmek. Keyif çattığım zamanlar sadece çocukluk döneminde kaldı...😒 1 2 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Teşekkürler. 🌺 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Önce mücadele ettim şimdi keyfini sürüyorum.Profilini almışsın hayırlı olsun 🌸 2 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Evet. Çok teşekkür ederim 🙏🤗 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Mücadele ettikten sonra keyif çatmak 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Keyif çatmak mücadele vermek bir şeyleri hakkıyla kazanmak hakkıyla mükafatını almak 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl hayatım hep mücadele ile geçtihiç keyif almadım ki.. 1 0 Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu soruya dün da yanıt vermiştim. Eğer elde edilecek şey mücadele etmeye değerse, mücadele etmek. Ama sonunda bir şey kazanmayacaksam keyif çatmak... 1 7 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Yine de bu farklı 😅 Yorumla JrWriter +1 yıl Bırak ya yeme bizi :) Yorumla tuba-sueda +1 yıl Siz kadınlarla böyle mi konuşuyorsunuz Yorumla JrWriter +1 yıl Bu bir konuşma değil, bir şeye inanmadığımızı göstermek için verdiğimiz bir tepki türü :) Yorumla tuba-sueda +1 yıl Mesaj nezaketine sığmayan tarz olmuş. Benim hoşlanmadığım bir şey. Yorumla JrWriter +1 yıl Kabalık ettiysem özür dilerim, istemediğim bir şeydir... Yorumla tuba-sueda +1 yıl Peki bu seferlik 🤨 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Mücadele etmek en iyisi ama ben genelde keyif çatan taraftayım. Bunu da değişmek çok zor. Umarım düzeltirim bu huyumu. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Mücadele etmek bugün ulaştığım maddi imkanlar ve standartlarımi buna borçluyum hala da durmaksızın mücadele ediyorum 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çabalamak, uğraşmak, araştırmak, risk almak sonra eğlenmek. 1 0 Yorumla
Arelya Takip Et Xper 2 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mücadele etmek... Bir şeyin hayaliyle mücadele edip başarmanın verdiği hazzı hiçbir şeye değişmem. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. En çok keyif çatmak diyebilirim rahatlığı her insan sever 😏😅 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Mücadele etmek tabiki. Keyfini sürdüğüm zamanlar oluyor sonrasında. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gerçeği söylüyorum keyif çatmaktan daha fazla keyif alıyor mücadeleden yoruldum artık. ⭐🌿 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yerine göre mücadele etmek yerine göre keyif çatmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki mücadele etmek. Çocuklugum bile mücadele etmek ile geçti. Benim için bir ilke. Keyif çatmak haksızlık gibi geliyor 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Her zaman mücadele etmek. Keyif çatarsan hiçbir zorluk görmediğin için tökezlersin. 0 0 Yorumla
Toprakersin Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keyif çatmak demeyi çok isterdim ama mücadele etmek daima iyidir 1 0 Yorumla
anıyaşa1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ben mücadelemi bitirdim şu an keyif çatmaa sıram geldi👊👊 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. İkisi birden 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok mucadele ettim hala ederim 🤗 1 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mücadele etmek bana yakışan da bu zaten 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dibine kadar mücadele. Keyif sonra gelsin 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mücadeleyi her zaman tercih ederiz 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Mücadele etmek keyif çatmanın kendisidir. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikiside 1 0 Yorumla