#SelamGençlik 🍀🍀
Karakter ve kişiliğiniz hangisinden daha fazla keyif alıyor? Mücadeleden mi, keyif sürmekten mi? #tubasueda 🍀🍀

Mucadelenin yarattigi yorgunlugun ardindan kazancin getirdigi keyfi yasamak.
Mücadele etmek.
Keyif çattığım zamanlar sadece çocukluk döneminde kaldı...😒
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Önce mücadele ettim şimdi keyfini sürüyorum.
Profilini almışsın hayırlı olsun 🌸
Keyif çatmak mücadele vermek bir şeyleri hakkıyla kazanmak hakkıyla mükafatını almak
hayatım hep mücadele ile geçti
hiç keyif almadım ki..
Mücadele ettikten sonra keyif çatmak
İkisi birden
Mücadele etmek 👊🏻
Bu soruya dün da yanıt vermiştim. Eğer elde edilecek şey mücadele etmeye değerse, mücadele etmek. Ama sonunda bir şey kazanmayacaksam keyif çatmak...
Herkesin bir kredisi var bende ve iyi kullanmaları gerektiğini hayatımdaki herkese söylerim , ve gerektiği kadar değer verdiklerim icin mücadele ederim o da hak ediyorsa ...
Var olan kredilerini iyi kullanmaları dileğiyle..
Mücadele etmek en iyisi ama ben genelde keyif çatan taraftayım. Bunu da değişmek çok zor. Umarım düzeltirim bu huyumu.
Her zaman mücadele etmek. Keyif çatarsan hiçbir zorluk görmediğin için tökezlersin.
Çabalamak, uğraşmak, araştırmak, risk almak sonra eğlenmek.
En çok keyif çatmak diyebilirim rahatlığı her insan sever 😏😅
Mücadele etmek bugün ulaştığım maddi imkanlar ve standartlarımi buna borçluyum hala da durmaksızın mücadele ediyorum
Mücadele etmek tabiki. Keyfini sürdüğüm zamanlar oluyor sonrasında.
Gerçeği söylüyorum keyif çatmaktan daha fazla keyif alıyor mücadeleden yoruldum artık. ⭐🌿
Yerine göre mücadele etmek yerine göre keyif çatmak
Tabiki mücadele etmek. Çocuklugum bile mücadele etmek ile geçti. Benim için bir ilke. Keyif çatmak haksızlık gibi geliyor
Keyif çatmak demeyi çok isterdim ama mücadele etmek daima iyidir
Mücadele etmek... Bir şeyin hayaliyle mücadele edip başarmanın verdiği hazzı hiçbir şeye değişmem.
Ben mücadelemi bitirdim şu an keyif çatmaa sıram geldi👊👊
En İyi Kız Görüşleri