Hic bulundugunuz ortamin ve psikolojinin dışına çıkıp hayata farkli bir pencereden bakmayi denediniz mi?

Hic bulundugunuz ortamin ve psikolojinin dışına çıkıp hayata farkli bir pencereden bakmayi denediniz mi?

Ben yaşadığım duvarların ardında mutluyum. Elbette hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Fakat benim aslını görme gibi bir hevesim yok. Farklı pencerelerden ise bakmak istemiyorum.
Wuhuu asabiyizzz 😬🙃 gencligimi gordum adeta sende 😊
Asabi değilim. Yapım böyle.
Aslında ben de pek genç sayılmam. En azından zihnim bir genci çağrıştırmıyor. 😊
Ne dinliyorsun ya da kimleri merak ettim? 🤔
Dinliyorsun derken? Müzik olarak mı?
Bende de tam tersi, ruhum hala buyuyememis kucuk bir cocuk 🥳
Güzel.
Evet müzik olarak tabi 🎧
Eurielle, Portishead, Paul McCartney, Drowning Pool, Enya, Cris James, Alexey Omelchuk, Alan Jackson, The Hu, Rufus Wainwright, Pentatonix, CLOVES, CLANN, Samira Efendi, Pranga, Nazryn, Payam Türk, Nüşabə Kərimli, Talıb Tale, Seksendört, Yüksek Sadakat, Mor ve Ötesi, Femrez, Emre Fel, Mert Karagülle, Evden Uzak, Diyar Pala, Sancak, Muhabbet ve Mustafa Keser (Bu listenin arasında ne işi var diye sorma. Sesini beğeniyorum. 😂)
Hayır hayır, küfürü onaylamıyorum. Teşekkürler. İyi akşamlar.
tamam haklisin. Ozur 🙄
Cevap
6Cevap
Denedim ama büyük resim aynı
Himm. O zmn kötü 😕
Denedim… Aslında her şey bizim gördüğümüz gibi kendimizi rahatlatmanın bir anlamı yok.
Hahahah 😬😬😝
Anın farkında olalım anda kalalım diyorsun :)
Çoğu öyle ama karşındaki insan cahil ise nerden bakarsan bak kendini üzdüğün ile kalırsın. Boşa demişler. Cahillik ne güzel şey, her şeyi biliyorsun
ama çoook zor böyle bir şey yapmak
E zorlamayalim, yapma o zmn 😄🤭
Kafam güzel Ken hayata çok farklı bakıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?