İnsan her zaman sevdiklerini kaybetmekten korkar. Fakat bazı insanlar daha çok korkar.. Kaybetmekten, korkmamaktan korkuyorum. 
Gecenin donduğu yerde.. 🦁

Ben bu hayatta bir tek ailemi kaybetmekten çoooooook korkarım.
Rüyasını bile görünce uzun süre kendime gelemem, uyanıp teker teker hepsini kontrol ederim hayattalar mı diye. 😐😐😐
Bir ara kendi kendime onlarsız olduğum bir dünya düşündüm ama yok düşünmek bile azap verici.
O yüzden ailesi, annesi, babası olmayan insanlara merhamet edin. 💜🌼
Onların yanında ailenizden çok bahsetmeyin...
Hz. Muhammed bile annesi babası olan çocuğu görünce,
olgun ve peygamber olmasına rağmen hüzünlenip üzülürmüş...
Hayatım boyunca belki aşırı nadir yaşadığım ama bir o kadar ağır ve sıkıntılı geçen boşluk hissi, işte bunun tekrarlanmasından korkuyorum. Boşluk hissedince ne yaparsan yap her şey anlamsız geliyor, o yüzden çıkışı fazla zor...
İlk defa arkadaşlık teklifi edeceğim kızdan reddedilmekten korkarım. Malum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ve sevgilim yok diye dışlanmaktan/reddedilmekten korkuyorum. Yenisini bulmam en az 1 yıldan fazla sürer.
Hafızamı kaybetmekten korkuyorum. Bununla birlikte sevdim her şeyi kaybetmiş olacağım çünkü. Gördüğüm yüzler, duydum sesler, gezdiğim yollar ve sevdiğim insanlar.
Cevap
27Cevap
Sevdiklerimi kaybetmekten, başka bir şeyden korkmuyorum.
Kaybetmeyi korktuğum şeyi kaybettim. Korkacak bir şey kalmadı.
Sevdiğim insanları kaybetmekten korkarım...
şu an kaybetmekten korktuğum bir şey yok
Kaybetmekten korktuğunu, ona hissettirdiğin an kaybolmak için uğraşır. Korksan da sessiz kalmak en iyisi.
Pek korkularımı düşünen biri değilim. Sevdiklerimi kaybetmek elbette korkutuyor...
Kendimi kaybetmekten de korkarım içten içe.
Kaybetmek korkutmuyor artık olması gereken her şey olması gibi işliyor sevdiklerimi kaybetmek istemem ama kaybedersemde öyle olması gerekmiştir
Sevdiklerimi kaybetmekten ama bazen onun bile önüne geçemezsin bu hayattan neyden çok korkarsan hayat seni onunla sinarmis
Sevdiklerime bir şey olacak diye canım çıkıyor bazen.
Hiç birseyden korkmuyorum artık ... korktukca imtihan olur insan korkularıyla
Neyi kaybetmekten korkarsanız Allah onunla sınıyor. Kaybetmekten korkacak bişey kalmadı elimde 😊
Ben hiç birşeyi kaybetmekten korkmuyorum çünkü korkarsam genelde hep başıma geliyor
Onun benden bikmasindan korkuyorum olurda Bir gün bikarsa diye geliyor aklıma
Düşündüm de bir tek Allah inancım var elimde başkada kaybetmekten korkacağım bir şey yok.
Evet tabikide sevdiğim insanı kaybetmekten korkuyorum
Ailemi kaybetmekten korkuyorum. Üstesinden gelmesi son derece zor bir kayıp olur benim için
İmanımı Allah kalplerimizi doğru yoldan saptırma sın
Çoçuğumu elbette, Allah korusun o benim nefesim, nefesim kesilir.
Ben çok şey kaybettim şu an tek isteğim annem babam kardeşlerimin sağlığı gerisi acıtmaz artık
onurumu gururumu, bağımsızlığımı, irademi, ailemi/sevdiklerimi
Sevdiklerimi ve paramı.
Sana bir sürpriz yapabilirim haberin olsun. Henüz belli değil ama yarın gece Konya'ya hızlı trenle de ertesi gün Ankara'ya geçme ihtimalim var.
İptal oldu kanka 😂
Tabii ki kızlarımı 🍓
Allah korusun
Kendimi kaybetmekten korkarım
Kendimi kaybetmekten korkarım
@ismail04 merhaba beyefendi beni bul senin yazdığın yazıyı okudum kendimden geçtim sizi kafama taktım 😊😊
Ben zaten her şeyimi dünyaya geldikten 2 ay sonra kaybetmişim neyden bahsediyorsun reis?
Kaybolmaktan korkuyorum.
Insanligimi kaybetmekten çok korkuyorum
Ailemi özelikle kız kardeşimi
Sevdiklerimi ve ailemi..
Ailemi bir anda kaybetmekten çok korkarım
Ailemdeki sevdiğim bireyler. Düşüncesi bile kötü.
Aklımı
Merhametimi
Sağlığımı
İnancımı
Sadece ailemi kaybetmekten korkarım
Aklıma bişey gelmedi ama annem var bı tek sanırım
Annemi ve babamı.
Akıl sağlığımı ve kuzucuklarımı..
Sevdiklerimi tabi ki, Allah korusun.
Hiç bişeyi kaybetmekten korkmuyorum.
Kaybedilmekten korkuyor olabilirim yeni cikti
Kedimi ve sevdiklerimi
Kaybetmekten korkmaktan korkuyorum
Kişiliğimiii benliğimi
Sadece aklımı, gerisi umurumda değil.
Hislerimi kaybetmekten
Sevdiklerimi kaybetmekten çok korkarım.
Oğlumu..
Arkadaşlarımı ve babaannem
Sevmeyi unutmayı kaybetmekten korkarım. Karısık cümle oldu düzgününü yazabilen yazsın.
İman, aile, sevdiklerim.
Kaybedecek hiçbir şeyimin kalmamasından korkuyorum
Hayata tutunma, yaşama irademi
Çocuklarımı.
Kendimi
merhametimi
Bekaretimi
Hafızamı gerçekten
Sağlığımı ve işimi
Ailem
Sevdiklerimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?