Kişilik & Karakter Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şey var mı? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Nedir? Gerçekleştirmek için neler yapıyorsunuz? nelere ihtiyacınız var? Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şey var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet, var. Kendi ailemi kurup, baba olmak istiyorum. şu an için bir şey yapmıyorum bu konuda. Daha birkaç sene zamanı var... 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ne güzel hayırlısı 🙂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Anlık yaşıyorum bir hayalim yok. Anın tadını çıkarıyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Vardı. Sevdiğimin yanında olmak gibi bir hayalim. Artık yok 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Aşkın hayalini kuruyorum sadece 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bir çok hayalim var. Hayal insanı hayata karşı ayakta tutuyor. Bir şeylerin olacağını ve mutluluk vereceğini bilmek güzel. 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Kesinlikle Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet var, sadece daha huzurlu ve medeni bir ülkede sevdiğin insan ile yaşlanmak istiyorum. 2 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Umarım 😊 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl BU ŞEHİRDEN GİTMEK. Diyeceklerim o kadar😂 3 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Benimde valla 😅 Yorumla
askileyasa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Evet var. Kariyerim. Bu sene sinavi kazanamadim ama diger sene kazanacagim istedigimi almadan gitmem asla 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl İnşaallah 💙 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Var gerçekleșirmi bilemiyorum ama umarım Gerçekleșir 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Umarım 😊 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Var, adim adim yuruyorum, bakalim. Allah emek veren herkese hayallerini yasamayi nasip etsin. 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Amin😊 Yorumla
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Var ama yapabileceğim bir şey yok. Sadece dua edip bekliyorum. 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Hayaller için çabalanmalı Yorumla Mavicicekli +1 yıl Uzun zamandır çabalıyorum. Artık yapacak bir şey yok. Belki olmaması gerekiyordur Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl xx80ti/xx90 ekran kartlı PC toplamak. Ülke şartlarından dolayı her gün pahalanması dışında sorun yok. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Evet var ama süylemem 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Neden ya süyle Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hayallerini kimseyle paylaşma diyorlar undan Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ehliyet sonra motor almak bakalım ufaktan adım atıyorum. 2 0 Yorumla
SirinTavsan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Var ama söylemem. Ne zaman gerçekleşir o zaman öğrenir herkes. 1 0 Yorumla
ByAldolan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Hepimizin hayalini kurduğu birşeyler var ama hayat elimizden almadığı sürece. 1 0 Yorumla
Surafet Takip Et Xper 3 Yaş: 71 +1 yıl Ciddi ve uzun bir sevgililik dönemi yaşamak. Ama abim olduğu için bu mumkun değil. 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Hahahha olur ya 🙂😅 Yorumla Surafet +1 yıl Olmuyor olmuyor 😅 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendi salt hayallerim 9 ay içinde o dükkanı açacağım 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayal dediğin nedir ki 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Bir şeylerin olmasını istemek 😅 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl İstemekle yetiniriz anca sana kolay gelsin 😄 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Var evet çok istiyorum 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Nedir? Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Atanmak. 🙏🏻⭐ 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Aminnn Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl 🧡🧡🧡 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet ama hiçbiri gerçekleşmedi 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Olur belkii Yorumla ByCıLız +1 yıl Geç kaldım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet var. Sevdiğim adamla bahçeli bir ev yapmak. Onunla yaşlanmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Birmimarcık Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bir tasarım firması kurmak istiyoruz mobilya sektöründe onun için altyapı kurmaya çalışıyoruz şu sıralar 0 0 Yorumla
filitrekahve Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Alanımda uzman olup, ülkenin sayılı kişilerinden olmak istiyorum. 0 0 Yorumla
zeynepjk2 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Eğitimimi tamamlayıp yurt dışına gitmek 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl İnşallahhh Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Artık yok 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Neden? Hayal kurmadan yasanilmaz Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Var sabırla bekliyoruz. 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Aklım hala yapamadıklarımda 0 0 Yorumla
ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Almanca dil kursu istiyorum bakalım kısmetse 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var tabi ki 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. evet var.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet, var. Kendi ailemi kurup, baba olmak istiyorum. şu an için bir şey yapmıyorum bu konuda. Daha birkaç sene zamanı var...
Ne güzel hayırlısı 🙂
Anlık yaşıyorum bir hayalim yok. Anın tadını çıkarıyorum
Vardı. Sevdiğimin yanında olmak gibi bir hayalim. Artık yok
Aşkın hayalini kuruyorum sadece
Bir çok hayalim var. Hayal insanı hayata karşı ayakta tutuyor. Bir şeylerin olacağını ve mutluluk vereceğini bilmek güzel.
Kesinlikle
Evet var, sadece daha huzurlu ve medeni bir ülkede sevdiğin insan ile yaşlanmak istiyorum.
Umarım 😊
BU ŞEHİRDEN GİTMEK. Diyeceklerim o kadar😂
Benimde valla 😅
Evet var. Kariyerim. Bu sene sinavi kazanamadim ama diger sene kazanacagim istedigimi almadan gitmem asla
İnşaallah 💙
Var gerçekleșirmi bilemiyorum ama umarım Gerçekleșir
Umarım 😊
Var, adim adim yuruyorum, bakalim. Allah emek veren herkese hayallerini yasamayi nasip etsin.
Amin😊
Var ama yapabileceğim bir şey yok. Sadece dua edip bekliyorum.
Hayaller için çabalanmalı
Uzun zamandır çabalıyorum. Artık yapacak bir şey yok. Belki olmaması gerekiyordur
xx80ti/xx90 ekran kartlı PC toplamak. Ülke şartlarından dolayı her gün pahalanması dışında sorun yok.
Evet var ama süylemem
Neden ya süyle
Hayallerini kimseyle paylaşma diyorlar undan
Ehliyet sonra motor almak bakalım ufaktan adım atıyorum.
Var ama söylemem. Ne zaman gerçekleşir o zaman öğrenir herkes.
Hepimizin hayalini kurduğu birşeyler var ama hayat elimizden almadığı sürece.
Ciddi ve uzun bir sevgililik dönemi yaşamak. Ama abim olduğu için bu mumkun değil.
Hahahha olur ya 🙂😅
Olmuyor olmuyor 😅
Kendi salt hayallerim 9 ay içinde o dükkanı açacağım
Hayal dediğin nedir ki
Bir şeylerin olmasını istemek 😅
İstemekle yetiniriz anca sana kolay gelsin 😄
Var evet çok istiyorum
Nedir?
Atanmak. 🙏🏻⭐
Aminnn
🧡🧡🧡
Evet ama hiçbiri gerçekleşmedi
Olur belkii
Geç kaldım
Evet var. Sevdiğim adamla bahçeli bir ev yapmak. Onunla yaşlanmak istiyorum.
Bir tasarım firması kurmak istiyoruz mobilya sektöründe onun için altyapı kurmaya çalışıyoruz şu sıralar
Var, zamana ihtiyacım var.
2003lü biriyle evlenmek
Alanımda uzman olup, ülkenin sayılı kişilerinden olmak istiyorum.
Eğitimimi tamamlayıp yurt dışına gitmek
İnşallahhh
Anca hayal ederiz zaten mk
Artık yok
Neden? Hayal kurmadan yasanilmaz
Düzgün sakin akıllı sessiz birini bulmak
Var sabırla bekliyoruz.
Aklım hala yapamadıklarımda
Almanca dil kursu istiyorum bakalım kısmetse
Japonyaya gitmek
Yok…
Ayrı eve çıkmak istiyorum