Kişilik & Karakter İçinizdeki 😈 size ne diyor😊😊😊? ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Siteye ne zaman girsem ürperiyorum😊😊 Güncellemeler+1 yıl Bu site KizlarSoruyor ama kızlar korkudan yoruma gelmiyor 😊😊 Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel İçinizdeki 😈 size ne diyor😊😊😊? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Bir çok şey söylüyor 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok fena şeyler diyor da ben onu içimdeki meleğe havale ettim o hallediyor. 0 3 Yorumla ezqi_qn +1 yıl 😊😊😊😊 baya kavga var desene Yorumla ikizterazi +1 yıl Yok pekte ya konuşup hallediyorlar 😃 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Sakin sakin çözülüyor😊😊 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dağılmıyor içimdeki duman. Sen istersen yanalım o zaman. Gel artık yok yüreğe dokunan...(ilyas yalçıntaş) 😀 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İçimdeki şeytanı takip etmeyi bıraktım küstü bana benden daha tehlikelidir görevimi çaldın iyice diye dndjd 0 0 Yorumla
gokmenseyhan0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Susturuyorum genelde yoksa hayatımı mikecek biliyorum susmayacak😊 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Ürpermene sebep olan şeytanlardanım. İçimde değil, direkt dışardan da şeytanım 😀 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siteye girme diyor ama ben dinlemiyorum kendisini. 0 0 Yorumla
Alpercan006 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl İçindeki ses yaramazlık yapma peşinde müdürlük istiyor sanırım 😀😀 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben dinlemiyorum ki onu 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Başarabilmekte güzel 😈 Yorumla
AbazaSavarrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Zillere basıp kaç diyor 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl ne alaka la sensin korkak 0 15 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Ego kasma tatlım Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ıykköğğ Yorumla ezqi_qn +1 yıl Tavan yapmış anlıyorun Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl Ee yââni Yorumla ezqi_qn +1 yıl Yazmasan bende kurtulsam sende başka yerde egonu tatmin etsen Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl vidi vidi vidi Yorumla ezqi_qn +1 yıl Bu kadar ergen davranmak zorundamısın Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl evet zoruna mi gitti Yorumla ezqi_qn +1 yıl Bu tartışmayı nereye kadar sürdürüceksin merak ediyorum Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl tm hadi bb Yorumla ezqi_qn +1 yıl 😊😊😊😊 egona hayranım Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl arrtik cok gec Yorumla ezqi_qn +1 yıl Hahahahahahah 😊😊😊😊😊 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ahhahahaHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH💩 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Çok çirkin Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İçimdeki huysuz homurdaniyor 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Yani ne anlamalı 😊 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl O şaşkın bu aralar. Sustu beni dinliyor. 1 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Sana yürümem gerektiğini söylüyor 😉😂😂😈 0 0 Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl üşenme kalk kendine kahve yap diyor.. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Ah ah neler diyo neler 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Sevişmeden uyuma diyor içim 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İçimde 😈 yok 😈 benim zaten. 😂 0 0 Yorumla
sfenks14 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 713 cevap paylaştı. şeytanı dinlesem sürekli geçmiş olsun :D 0 0 Yorumla
Gizemlihatununuz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 😅korkma 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Peki 😊 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl O hiç susmuyor zaten 0 3 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Hemde hiç mi 😊😊 Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Evet hiç 🤭 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Bence anlatmalısın😊😊😊 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapıştır geç diyor;) 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. şu an durumlar fena 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bir çok şey söylüyor
Çok fena şeyler diyor da ben onu içimdeki meleğe havale ettim o hallediyor.
😊😊😊😊 baya kavga var desene
Yok pekte ya konuşup hallediyorlar 😃
Sakin sakin çözülüyor😊😊
Dağılmıyor içimdeki duman. Sen istersen yanalım o zaman. Gel artık yok yüreğe dokunan...(ilyas yalçıntaş) 😀
İçimdeki şeytanı takip etmeyi bıraktım küstü bana benden daha tehlikelidir görevimi çaldın iyice diye dndjd
Susturuyorum genelde yoksa hayatımı mikecek biliyorum susmayacak😊
Ürpermene sebep olan şeytanlardanım. İçimde değil, direkt dışardan da şeytanım 😀
Siteye girme diyor ama ben dinlemiyorum kendisini.
Ne zaman saatlerce sadece sevişmeli dam denk gelecek
İçindeki ses yaramazlık yapma peşinde müdürlük istiyor sanırım 😀😀
ben dinlemiyorum ki onu
Başarabilmekte güzel 😈
Zillere basıp kaç diyor
😊😊😊
ne alaka la sensin korkak
Ego kasma tatlım
ıykköğğ
Tavan yapmış anlıyorun
Ee yââni
Yazmasan bende kurtulsam sende başka yerde egonu tatmin etsen
vidi vidi vidi
Bu kadar ergen davranmak zorundamısın
evet zoruna mi gitti
Bu tartışmayı nereye kadar sürdürüceksin merak ediyorum
tm hadi bb
😊😊😊😊 egona hayranım
arrtik cok gec
Hahahahahahah 😊😊😊😊😊
ahhahahaHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH💩
Çok çirkin
İçimdeki huysuz homurdaniyor
Yani ne anlamalı 😊
O şaşkın bu aralar. Sustu beni dinliyor.
buraya yazamam olmaz🙈
çık herkesin kafasına 2 el sık diyor
Al bi s1000xr çık yola gazla
Sana yürümem gerektiğini söylüyor 😉😂😂😈
Neden korkuyorsunuz ki
Suskun durumda
üşenme kalk kendine kahve yap diyor..
Ah ah neler diyo neler
Sevişmeden uyuma diyor içim
Canın istiyor sanırım :)
İçimde 😈 yok 😈 benim zaten. 😂
benden korkma sana terbiyesizlik düşünmem