Samimiyet adı altında yapılan terbiyesizlik mi? Samimiyet mi?

Spor salonu da bir kizla tanıştım ben 28 o 22 yaşında. Hemşehri çıktık. Çok kanim kaynadı birlikte antrenman yapıyoruz spor geçmişi iyi. Boks dersi almak istedi salonda yok boks. Hocanın yanında bir adam vardı ben çalıştıririm seni antrenörüm dedi. Başladı bunlar adam çok yılışık dk başı bunun yanında. Öğrendim adam pavyon da şarkı söylüyor önyargılı olmayım işi ekmek parası dedim. Neyse bugün yine denk geldim. Ben ses vermiyorum zaten. Geldi naber eşk olu eşk dedi buna. Oha dedim içimden. Devam etti konuşmaya kaytarma ağz srım dedi. Ben yine şokk. Git beline birsey bagla yoksa benim tisortlerimden al dedi. yine şok oldum. Uyardim kızı bu kim oluyor seninle hanimli beyli konuşması gereken yerde böyle konuşuyor nasıl izin veriyorsun ve çevrede insanlar duyuyor farkındaysan dedim. Skl mı ne, olsun samimiyetten diyor. Ya yaşı küçük olduğu için mi böyle acaba. Adama tepki verecektim biraz düzgün konuş senin ne haddine böyle konuşuyorsun diye. Sanane diyecek kalicam oyle diye demedim. Adam birde evli 16 17 yaşında çocuğu var. Musade eder miydiniz insanların sizinle böyle konusmasina. Kendimi engel olamadım eve geldim mesaj attım yine söyledim. Samimiyetten abi baba yerine koydum içimde kötülük yok biliyorsun diyor. Bebeğim senin için de kötülük yok olsa zaten uyarma gereği duymam sorun sende değil onda. Ağzına s. ym eşk olu eşk o kim senin babanın adını bu şekilde ağzına alıyor. Bence de koy sen bilirsin ama iyi niyetli birisi olsa oda sana abi gibi yaklaşır ki ben sana abinin ağzına sıçarim diyebileceğini sanmıyorum düpedüz terbiyesiz, samimiyet adı altında saygısızlık yapıyor. Gerisini sen bilirsin dedim. Ya izin verir miydiniz birisinin sizinle böyle konusmasina

Samimiyet adı altında yapılan terbiyesizlik mi? Samimiyet mi?