Benimle hep dalga geçtiler. İnsanlar neden bu kadar acımasız anlamıyorum. Kısasın. Küçücüksün. Yok gibisin. Piknik tüpüsün. Minyonsun. Miniciksin. Nerdesin göremiyorum seni? Hoş mu bu kelimeler? Bu durum bende özgüven eksikliği oluşturdu. Yetmedi anksiyete hastası oldum. Sizin karnınızı yara yara güldüğünüz şeyler bakın insanlarda ne gibi sonuçlar yaratıyor. Bunu yapmaya hakkınız var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır geçemdiler. ama geçenleri boş ver onlar genelde öz güveni düşük olanlar
insanlar bir şekilde alay edecek bir şey bulurlar, kendimi beğenirim ama bk atmak isteyen biri hemen esmerlik üzerinden bir şeyler söyler
Takma beee, bu onların düşüncesi ve gerçek öyle değil, bu duncelerinden sen sorumlu değilsin.. bunu kendine benligine kazı
Çok umursamam laf edene de ağzının payını verir oturturum
Benim de diş görünüşümle alay ettiler ve ben de anksiyete hastasıyım. Bir ilişkisi var mı acaba?
ben sürekli kaygı duyuyordum şunu yapmayım dalga geçerler şunu yapmayım bir şey söylerler diye diye birikti birikti hasta oldum artık çok kötü hissediyorum
Knk minyon olmak kısa olmak kötü değil ki kısa ve minyon bisürü çekici kız var
Sen bunu takicak biriysen boşuna dalga geçenlere sey yapma bu olmasada baska bisey olur gene hasta olurdun zaten kizim
Sen biri birini öldürse katile suç bulmazsın zaten ölecekti diye ne çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor benim yaşadıklarımı sen de yaşa görürsün o zaman sağlıklı mısın değil misin defol git işine aptal
Bak guzel kardeşim burada sana katilmayan herkese hakaret etmissin sana yapilani kendin yapmiyomusun Şu an peki
kes sesini insanların ne yaşadığı hakkında en ufak bir fikrin yok kalkmışsın boş boş konuşuyorsun hadi bak işine
Bak kardeşim bisey demek istemiyorum gece gece agzimi bozdurma benim yasadiklarinada baslatma iki dalga geçmişler bilmem ne s. kiyim derdini takma sende mk veya konuşma olm dalga geçenlerle bana yaptigin bu bos artisligi zamaninda senle taş. şak gecenlere yapsaydin ya aptal yav neyse kalk s. ktir git zirla mk banane senin derdinden
Ne oldu cevap veremeyince gitti mi efendiliğin? Kötü kalpliler sizi. Ben onlara gereken cevabı verdim ama zeka seviyeleri senin gibi 0 ın altında olduğu için anlamadılar. Anlama kısımları eksikti senin gibi aynı. Yaptığın kötülüklerde boğul. Gerçi bedduaya gerek yok senin gibi kötü insanlar bkunda boğjlur zaten.
Yav a. mina koyim ne cevap veremeyince insan gibi konusmaya calisiyorum hakaret ediyosun lan tanimadan etmeden ne canım bi insansin mk s. kicem gece gece boyunuda derdinide s. ktir git basimdan kızım dilin boyundan uzunmuş lan senin
Karaktersiz seni. Tek bildiğin şey dalga geçip hakaret etmek. Sokak köpekleri bile senden daha akıllıdır. Kalbinin kötülüğünün ekmeğini ye bir gün. Bok gibi yüzün var. İğrençisin.
Tipe bak Suriyeliler daha yakışıklıdır.
Lan olum sana insan gibi yaklastik havlamaya başladın daha tanimadan dedigimi anlamadan hakaret etmeye başladın Şu an sana ne desem hakediyosun yinede demek istemiyorum ama sen harbiden hastasın lan normal degilsin psikolojin bozuk anasini satıyım bak kardesim bana sabaha kadar cirkinsin de oyle de böyle de s. klermiyim s. klemem ben malmiyim olum senin gibi boyle seyleri dert edip kendi psikolojimi bozayım yaşadığin seyleri milletten cikarmaya calisiyosun lan sen farkinda degilmisin git tedavi ol a. mk ya burada ne isin var boşuna elini yorupta bana hakaret edip durma bunlara takipta dusuncek bi insan değilim sadece bu mal mal davranislarinla beni sinir edersin baska bisey yapamazsin anladin mi
Pakistanlı sakin ol. Ülkene geri dön. Sen aptalın tekisin. İnsan gibi yaklaşmakmış sen suçlu benim diye düşünüyorsun. Kötü kalplisin. Kötü insanları haklı buluyorsun. Şereffffsiz köpek. Dava edicem seni. Hadsiz.
Daha Türkçe konuşamıyorsun. Kendi kusurunu başkasına yükleyerek kapatma peşindesin. İt bile senden daha yakışıklıdır. Emin ol.
Breh anasini s. kiyim ne çene varmis Allah boydan kisip ceneye vermis la bildiğin kalk s. ktir git artık da ne merakliymissin iki saat kavga etmeye a. mk sana ayircak zamanim kalmadi kendi kendine konus burada mk delisi seni
Azicikta gururun varsa engelle seninle denk düşmeyelim bidaha sekerimi dusurdun gece gece mk
Şekerin mi düştü whiskas köpek maması aliyim mi sana?
İnsanlarla dalga geçerek bir yere varamazsın. Kendine gelince de havlama. Naş. Köpek seni.
Ulan bende hata senin gibi bosla iki saatir it dalasina girdim ozguvensizmis psikolojisi bozukmus s. ktir git büyüde gel mk sen simdi bunlari duydun diye oturup aglarsin mk salagi seni yürü git zirla dedigim gibi bana sabaha kadar hakaret et sov ne dersen de s. klemem lan s. klemem bosuna yazip durma
aynen o yüzden habire cevap yazıyorsun bk suratlı güzel kardeşim
iğrenç bir insansın Suriyeliler vs senden daha yakışıklıdır emin ol yüze bak sıctı biri galiba yüzüne puhahahahhshshahahhah
Tamam kanka dedigin gibi simdi hadi ordan git artikta kafa dinleyelim
defol git. umarım seninle sürekli uğraşır dururlar o insanların ne çektiğini anlarsın. Allah sana boy vermiş de aklından vicdanından almış. Yazık sana hep böyle eksik yaşayacaksın.
Eyvallah kardeşim insallah seninde bu saatten sonra karsina bu yaşadıklarını unutturucak kadar iyi insanlar çıkar Allaha emanetsin
senin karşına kötü kalbinin ekmeğini yedirecek insanlar çıksın pis insan seni
Eyvallah kardeşim seninde iyi kalbinin mükafatı niteliğinde insanlar cikarda insallah bundan sonra mutlu olursun Allaha emanetsin
defol git muhattap olma benimle kötü kalpli pislik
Ulan iyi bisey yaziyorum gene susmuyosun lan olum Allaha emanetsin iste sus s. ktir git artik
Sen iyi değilsin çünkü iyi bir şey yazıyorjmmhş Polyana rolünü yemezler
Tamam degilim artik susarmisin lutfen iyi geceler bak tamam mi cevap verme artik güzel kardeşim
Çok rahatsızsan sen verme defol git pislik
İnsanlar çok kırıcı gerçekten
Deneyenleri dövdüm ben hep djddjs
Zamanında yapıyodum bin pişmanım saçmalık kimse dalga geçemez abi
yaptığın kötülüklerin karşılığını da yaşarsın umarım
Boş yapma kardeşim beddua etme ordan helallik aldım yaptıklarından sana mı düştü
evet bana düştü sen o insanlar ne çekiyor bilmiyorsun ne kadar üzülüyorlar bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun anca hadsiz
Bilmediğimi nerden biliyon max kız zekası engelle hadi kardeşim benim Allah yardımcın olsun hadi abilik ben de kalsın sizlere
Max kız zekasıymış
sen insanların dış görünüşüyle dalga geçecek kadar aciz bir insansın. Halâ da kendi kusurlarını başkalarıyla dalga geçerek kapatma peşindesin. Aptal adam.
Kusur kapatsam niye bunu yaptığımı söyleyim acizlik olduğunu kabul etmesem bin pişman olmam harbiden az önceki lafımı da geri alıyorum max kız zekası değil bu diğer kızlara haksızlık olmasın
kılıf uydurup durma haksız olduğunu biliyorsun sen kötü bir insansın yaşattığın kötülükler peşini bırakmasın
Ben haklıyım mı dedim ya git hadi yazma şu dediklerinde zerre umrumda değil dönüp sana gelmesin diye uyarıyorum yersiz beddua etme abilik kardeşim falan dedim üstte yaşın doğruysa geri alıyorum onları
sen kötülük yapmış bir insansın kalbinde hep böyle kötü kalacak
Sen ergen misin
ergen olan sensin kötülük yapan da sensin insanların hayatını mahveden de sensin
Minyon kız bence dünyanın en tatlı varlıkları
lanet gitsin onlaraaaa
Çokkkk
neden?
Psikolojik olarak
Ne diyorlardı
Deli
😞
şu an krizim geldi
nefes al su iç
Olduruyom kendi mi
offf saçmalama lütfen
İyi değilim sesler arttı
Ailenden birine söyle
Yanımda değiller
Ne yapayım ne istiyorsun Ya
Konuşacak kimse yok senden ne istiyim ben hep böyleyim
ben de çok zor şeyler yaşadım halâ da yaşıyorum ama mücadele de ediyorum sen de böyle yap yoksa kötü kalpli insanlar kazanır
Knuşalım mı
Lütfen
Yarın konuşuruz
Tamam yaz şimdi ki biliyim cevap veriyim herkese vermiyorum cevap
Yarın yazarım burdan
İyi tamam
Yazcam
Evet. Bende aynısını yapıyorum.
yaptığın kötülüklerin aynısını yaşa umarım
Lan öyle değil benle dalga geçenlere bende aynısını yapiyorum
Seninle ne diye dalga geçiyorlar
Büyük gösteriyormusum insanları kandiriyormusum ondan. 20 yaşındayım aw kimi kandirayim
Ben de öyle ama hissettiğim 60 falan
Bilmiyorum. orasini artık da bende diyorum ki senin gibi çocuk olacağıma aklı başında olurum
iyi ol mkkk
Yoo gecmediler
Hayır uğramadım zorbalığa
Hayır
Hayır
Bakım giyimle bunların önüne geçebilirsin
şuna bak ben eksikmişim gibi. Konuşuyorsun
Ben eksik değilim sizin karakteriniz yarım kalmış