İnsan olmanın hakkını verebildinizmi?

Versem ne olur vermesem ne olur bazen inan bunu çok sorguluyorum çünkü bu ara beni o raddeye getiren çok şey var.
Ben insan olarak verdim de yanındakiler insan değilmiş anlamadı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hakedenlere evet o hakkı tam anlamıyla yerine getirdim.
Ama etmeyenlere de aynı onlar gibi oldum..
Bence fazla bile insanım. Hakkını fazla fazla verdim, veriyorum.
En azından denedim ve elimden geleni yaptım.
Verdim
Bir çoğunu kazandım. en azından kendi adıma kendi bakışıma göre kazandım. Reel hayatımda yeterince saygın kişiliğim var. Bu süre zarfında kimseye bir zararım olmadı. eğer olduysa da iyi olmuş. hak etmiştir.
hep veremediğimi tohumumun kötü olduğunu düşünürdüm agresif, vahşi ve sadist bi tarafım olduğu için ama şu siteyi görünce dedim ki yoo bal gibi de vermişim resmen örnek insan benmişim dedim
Bu konuda çaba harcıyorum. Kitap okuyorum, insanları anlamaya çalışıyorum. Kötü biri olmamaya çalışıyorum.
Bazen sabrımı çok zorlayanlar yüzünden yapmayı istemediğim şeyleri yapsam da, genel olarak verdiğimi düşünüyorum.
Daha ömrümüzün çok başındayız hakkını verdim demek çok büyük konuşmak olur. Ama en azından kötü olmamak için uğraşıyorum diyebilirim
Bunu yüce Allah bilir ben elimden geleni yapıyorum.
İnsan olmak bence bunlardan ibaret değil, empati ve iradeli olabilmesi de vardır.
Kazanamadım. İnsan oldum hakkını verdim ama hakkımı alamadım. Sanırım insanlara rastlamadım...
Elimden geleni yapmaya çalıştım ve inşallah yapmaya devam edeceğim.
buna ben karar veremem, bilemem. kime sorsan dibine kadar vermiştir de o işler böyle olmuyor
Evet ama artık gerçek insan kalmadığı için sadece kendimi düşünüyorum bu konuda
Bence evet ama tam olarak insan oldum diyebilmemiz bir ömür vaktimizi alır
Hakkını vermek için elimden geleni yapıyorum diyeyim.
İnsan olmanın hakkını verdiğimi düşünüyorum. Vicdanlı ve adilim çünkü
Hayır eksik yönlerim var
Yani öyle düşünüyorum
En İyi Kız Görüşleri