Geçmişten hatırlamak istmeyeceğimiz şeyler olduğu kadar, hatırlamak isteyeceğimiz şeyler de var.
Sever misin yazmayı?

Geçmişten hatırlamak istmeyeceğimiz şeyler olduğu kadar, hatırlamak isteyeceğimiz şeyler de var.
Sever misin yazmayı?
Günümde ne yaşıyorum ki günlük tutayım. Bir kere denedim ama baktım yazacak bir şey yok, vazgeçtim.
Ne yazıcam uyandım, elim yüzümü yıkadım, kahvaltı hazırladım, kahvaltımı yaptım, temizlik yaptım, akşam yemeği vakti... Hayat böyle devam ederken bunları yazmaya gerek var mı ki?
Of yazarken bile öfkelendim 😤
Gün içinde farklı şeylere yönelerek ekstra yazacak şeyler bulabilirsin. Hemen öfkelenme 🤨
Yapıyorum tabi ama devamlılığı olmayan şeyler oluyor, kısa sürüyor. Bunun neyini günlüğe tutucam ki? 🙄
Tamam tamam sen tutma ya 😃😃
Tutmuyorum zaten 😂
G
I
C
I
K
Beeeenn beeeenn miiii? 😱😱😱
Hayır ben 😬
Aferin, insanın kendini bilmesi çok güzel 😂

Bu benim lise dönemim de tuttuğum günlük..
Yıllar geçti ama hala durur içinde yaşadıklarımla birlikte.
şu an günlük tutmuyorum ama yazı yazmayı çok seviyorum.
Bazen içimden geçenleri, bazen de birine söylemek istediklerimi yazarım.
Bazen ise okuduğum kitabın beğendiğim yerlerini not alırım.
Bir nevi terapi gibi geliyor bana.
Bana gönder bakalım onu 👀
Tamam deneriz. Bakalım şifreyi çözebilecek miyim? Bencil insan bencil!! ☹️
Ayrıca siyah kalp benim kalbim. Lütfen kullanmayın 😎🖤
Buda sizin kararmış kalbiniz mi?
Budalar ile aşk yaşadığınızı bilmiyordum pardon 😬😬
https://images.app.goo.gl/3abmSDhfvgyEKBhUA
Çıkar şu gözlüklerini yeter 😃 gözünü görmedik şu gözlüklerin yüzünden
Aaaaa 😬
En son 10 yaşında tutuyordum sonra annem okuyup matematikten zayıf aldığımı öğrendiğinden bu yana 😁 zirvede bıraktım tutmuyorum. Şu an ise hikayelerdeki karakterlere yaşadıklarımı aktararak yazıyorum (sonuçta ayrıntıda gizlidir 😉 ) yani yazmaktan asla vazgeçmem benim için en güzel terapi diyebilirim. 🙏💫
Anne matematik 😂😂😂😂
Gülme çocuğundan çıkar sonra bak 😁😂
Tamam tamam 😐
Günlük tarzı bir defter tutuyordum zamanında ama yaşadığım olayları değilde o anki duygularımı yazıyordum
Tarih atıyordum ve düşüncelerimi kaygılarımi mutluluklarimi hislerimi yazıyordum
Son zamanlarda tutmuyorum nedenini bilmiyorum ama belkide eskisi kadar kendime zaman ayirmiyorumdur
Cevap
12Cevap
Çok eskiden iki gün tuttum sonra tutmadım
Hayır tutmuyorum, hafızam günlükten daha iyi.
tutmuyorum çünkü zaten bildiğim bir şeyi yazmak zaman kaybı geliyor
şu an mutluyum ilerde bu kadar mutlu olur muyum? bilmiyorum..
o yüzden tutmuyorum, ilerde okuyup eskiden ne kadar mutluymuşum dememek için.. belki ilerde daha mutlu olurum "vay be ne günlerdi" derim ama yine de riske atmak istemiyorum.. 🥲
mesela artık fotoğraf da pek çekmem, galeride eski fotoğraflara denk gelince "o zamanlar ne kadar mutluydum" diyip üzülüyorum..
Küçükken her gün hiç aksatmadan yazardım. Ara sıra elime geçiyor, okumak hoşuma gidiyor o zaman yazdıklarımı. Ama artık tutmuyorum. Çok nadir bilgisayara yazıyorum, ama baya nadiren.
Küçükken tutuyordum. Artık tutmuyorum. Okunur korkusu taşıyorum. Ayrıca eskisi kadar da zevk vermez. Biraz da zevk, heves işiydi çünkü...
Ortaokul ve lise zamanlarında tutardım. Şimdilerde o kafada değilim. Yazmak değil konuşmak daha iyi geliyor artık.
Tutmuyorum çünkü üşeniyorum.. keşke küçükken tutsaydım şu an okuyup gülerdim.
Ya da şimdi başlayayım tutmaya ilerde okuyup gülerim:d
Çok mantıklı ))
Çocukluktan beri tutuyorum.
Son zamanlarda günü gününe yazmasam bile psikolojime göre yazıyorum.
Günlük tutacak vaktim olmuyor. Ne yaşandıysa hepsi kafamda.
Selamlar... Eskiden bazı hislerimi, önemli günlerimi yazardım ama saklamak sorumluluk istediği için yapamadım, bir anda yırttım attım baya ortaokuldayken falan yazıyordum yani. Okumak isterdim tabi ama sorun da değil. 😃
Çocukluğumda ve ergenliğimde tutuyordum. Hala duruyor bazıları bakıyorum da ne kadar üzülmüşüm çocuk halimle o zamanlar. Zor günlerdi evet ama geçti gitti. Şimdi tutmuyorum öyle bir isteğim yok ama başlayabilirim yeniden ileride belli olmaz.
hayir.
eskiden tutuyodum
biri okur korkusu var mfmekf
malum klasik tc ebeveyni xd
hatta sirf bunun icin lise gunlugumu kucuk kucuk parcalara yairip atmisligim var
dusununce cok ilerde okumak guzel olabilirdi
Küçüktüm okudular..
Bu kadar söyleyeceklerim.
Anlaşıldı. Soğuttular
Eskiden beri tutuyor olmayı isterdim.. Bu saatten sonra yolun yarısı zaten.. Geçti artık..
Bir tutmuyorum çünkü o kadar güzel bir şey olmuyor ki her bir sayfaya derdimi aktarıp sonra bir gün baştan okuyunca hepsini tekrar hatırlamak istemiyorum
Eski günlüklerimi imha etmemek içim zor duruyorum her sayfada bir satır var bugün uyudum. Bugün gezdim. Bugün boş boş oturdum. Gibi
Çocukken tutuyordum birkaç sene oldu tutmayalı bir ara telefonuma indirmiştim uygulama olarak telefonum bozulunca bir daha uğraşmadım
sadecee kötünün kötüsünü yazdığım defterim var bazen o kadar kötü şeyler hissediyorum ki oraya yazmaya bile mecalim kalmıyor
O bu değilde uyumadan önce hissettiklerimi kağıda döker uyuruuum, genelde şiir tarzı çıkıyo günlükten ziyade🤣 canım kendim💃
Kucukken tutuyordum sonra birara biraktim. Simdi tekrar tutuyorum. Iyi oluyor ilerde alzheimer falan olursam okuyup hatirlarim belki
Moda mod her şeyi yazmam. Ancak ilginç bulduğum olayları yazarım. Her gün de yazmam, aklıma geldikçe yazarım. Yazmayı severim.
Günlük tutacak kadar farklı şeyler yaşamıyorum ama benim için özel olan anları veya o gün içindeki hissettiğim duyguları ( genellikle kötü hissettiğim zaman) veya düşüncelerimi üşenmediğimde yazıyorum
Bir arkadaşım tutuyordu ama sanal, ondan görerek düzenli olmasa da bazen yazdığım oluyor.
Günlük tutmuyorum günlük yazacak kadar vaktim olmuyor 🤗
Sadece iş yerinde o gün yapılacakları tutuyorum. Kişisel günlük olayım yok
Gun gun olmasa da önemli anlara ait duygularimi not ettigim bir ajandam var.
Küçükken tutardım. Artık tutmuyorum. Her gün yazmak sıkıcı geliyor.
Yazmayı severim ama günlüğe sahip çıkamam meraklı insanların eline geçer diye tutmuyorum
Günlük olarak değilde kendime hedeflerimi yazdığım defter tutmaya başladım.
Küçükken tutardım sonra bıraktım
O değil de niye kapak fotosun da derbeder durmuşsunuz 😃
Sevmediğimiz bi ortamdaydık kdkdkdk
Hiç belli olmuyor diyemem fjdk
Kdkdkdkdkdkdkdkd
Allah aşkına onu yazcam diye mi uğraşiyim üşenirim ben ya
Yaktım benimkini🔥👩🚒
tutmuyorum zaten mühim bir şeyse aklımda kalır
Küçükken tutuyordum.
Lisedeyken tutmuştum. Ama bana göre değil
Tutuyordum artık tutmuyorum
Yok günlük mü kaldı artık.
En son lisede yazıyordum ve bir daha hiç yazmadım
Yıllar sonra okuması güzel
İnsandan insana değişir ben tembelim 🙄
Annem hepsini okur agzima edee😂
Tutuyorum evet
Tutarım mutluluklarımı üzüntülerimi hepsini yazdım
Eskiden tutardım ama şu an tutmuyorum.
Tutmuyorum gerek duymuyorum ondan
günlük tutmaya değer şeyler yaşamıyorum zaten yazsamda ailem okuyup benimle dalga geçer
Ortaokulda tutuyordum ödev içij
hayır gerek duymuyorum
tutmuyorum, sıkıcı gibi geliyor
Beceremiyorum yazmayi
Yazı yazmayı sevmediğim için tutmuyorum.
Hayir tutmam. Bana gore degil.
tutuyorum
Zaman kaybı kdnskxdc
yalnızlar için
Tutatirim oda beni tutar (ayakta)
Yok kanka
Tutuyorum
Evet...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?