Bazı insanlar gece uyumayıp hangi zeka dışı hareketleri yapsam diye düşünüyor. Olmayacak işleri kendi hayal dünyalarında yazıp çizip kendilerini ikna edenleri tokatlayasım geliyor.
Özellikle sabahları sizi geren, sinirlendiren şey nedir?
Genelde sabahları hep aynı modda uyanıyorum. Evrim beni bu hale getirdi. Tıkış tıkış otobüsler, kalabalık ve ülkenin davaro kesimi beni sert kabuklu bir adam yaptı. Sadece sabah sabah tatava yapan insanlar beni geriyor. Bu sabah olduğu gibi. Yok maaşlar az, yok geçinemiyoruz, yok yoksulluk sınırı 20.000 lira. Abi bu ülke böyle bir ülke artık kabullenmek lazım. Her gün her gün valla bayıldım aynı şeyleri duymaktan.
Yüksek seslere karşı aşırı sinirim geriliyor. Ya sabah sabah müzik açanlar ayrı, heevv huuvv bağıranlar ayrı, telefonla konuşanlar ayrı, korna sesleri ayrı. Çocuk seslerini katmıyorum bile. Evlenip çocuk yapmama sebebim bu zaten.
Sabah 8 de mesaiye başlayan aşağı komşunun veletleri. Zaten gece döne döne bir hâl oluyorum, esmiyor anacım esmiyor derken birde tuvalete kalkıyor uykumu 5-6 parçaya bölüyorum. Sonra tam gidiyorum çocukların bağırmaları başlıyor. Bir intihar girişimi olarak bu sıcakta pencereyi kapatıyor, sinirli bir şekilde devam uyumaya çalışıyorum.
İntikam, soğuk yenen bir yemektir. Yaklaşık iki ay sonra uykusuz gece ve gündüzlerime onları da şahit edeceğim. Çocuğum her ağladığında aşağa inip “ağla yavrum, millet makam dinlesin” diyeceğim sjsjsjs
Televizyindaki çizgi film şarkıları erkek kardeşlerimin hayvan gibi dövüşmeleri sonra da zırlayıp ağlamaları annemin odaya gelip hadi uyan artık diyip kapıyı açık bırakıp gitmesi beni deli ediyor bazen sinirden ağlıyorum