Kişilik & Karakter 10 sene önceki halinizi hatırlıyor musunuz? Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor 10 yasinda tatil yapıyordum ya Güncellemeler+1 yıl Super soru 10 sene önceki halinizi hatırlıyor musunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum ama aynı kişi değilim. 1 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl 10 sene önce hayat ne kadar güzeldi. gelecek kaygım yoktu umutsuz değildim hatta dünya umrumda değildi. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hatırlıyorum, hiç unutmadım ki, hep hatırlıyorum, sanki dünmüş gibi.Kaç kez büyüttüm o kızı, kaç kez yaralarını öptüm 1 0 Yorumla
Yenur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet 16 yaşında büyük hayalleri olan bir genç şimdi de küçük hayaller yok ama gerçekler yüzüme daha çok çarpmış ve hayalin şekli baya bir değişmiş 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum ya ama şu zamandaki halim çok daha iyi 1 0 Yorumla
karizmayabak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl O zamanlara şuanki aklımla dönebilsem her şey çok daha iyi olurdu o kesin 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet 10 sene önce de eve kapalı işsiz asosyal bekar yalnız mutsuz yaşayan biriydim hâlâ aynıyım hiçbir şey değişmedi 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üniversiteden mezun olmuş kafam rahat memlekette denize girip eğleniyordum. 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Hatırlıyorum unutamam da zaten hayata atıldığım yıldı diyebilirim 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Dün ki yediiğim yemeği hatırlamıyorum vallahi 😄 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hatırlıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 16 yaşımda liseli bir çıtırdım 😂😂 2 8 Yorumla Missgirlnil +1 yıl 😂😂 Yorumla Aydnkrt190727 +1 yıl Simdide 26 yasında morukmusun 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Aydnkrt190727 yine çıtırım 🙊🙊 Yorumla Aydnkrt190727 +1 yıl Imm göster bakalım kendini 😇😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Aydnkrt190727 gerek yok 😌 Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Şimdii Yorumla Aydnkrt190727 +1 yıl Sen bilirsin 😀😀 good byy Yorumla Kauss +1 yıl Liseli Çıtır. mp4 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaş 28’di. Bir iş kurmuştuk sanırım. 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 116 kilo bisikletle geziyordum 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. 18 yaşında lisede fırlamalık peşindeydim 0 1 Yorumla Missgirlnil +1 yıl Ah bee heyy gidi günler Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. çocuktum 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aynıydım fhkh 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hatırlıyorum 0 0 Yorumla
ATEİST-SEKÜLER-TÜRK Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet. Nolduki 0 1 Yorumla Missgirlnil +1 yıl Oylesine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet hatırlıyorum ama aynı kişi değilim.
10 sene önce hayat ne kadar güzeldi. gelecek kaygım yoktu umutsuz değildim hatta dünya umrumda değildi.
Hatırlıyorum, hiç unutmadım ki, hep hatırlıyorum, sanki dünmüş gibi.
Kaç kez büyüttüm o kızı, kaç kez yaralarını öptüm
Evet 16 yaşında büyük hayalleri olan bir genç şimdi de küçük hayaller yok ama gerçekler yüzüme daha çok çarpmış ve hayalin şekli baya bir değişmiş
Evet hatırlıyorum ya ama şu zamandaki halim çok daha iyi
O zamanlara şuanki aklımla dönebilsem her şey çok daha iyi olurdu o kesin
Evet 10 sene önce de eve kapalı işsiz asosyal bekar yalnız mutsuz yaşayan biriydim hâlâ aynıyım hiçbir şey değişmedi
...
Üniversiteden mezun olmuş kafam rahat memlekette denize girip eğleniyordum.
Hatırlıyorum unutamam da zaten hayata atıldığım yıldı diyebilirim
Dün ki yediiğim yemeği hatırlamıyorum vallahi 😄
10 sene öncesi ne güzeldi ya..
Hatırlıyorum
Çocuktum 10 sene önce.
Hatırlamıyorum sanırım.
Köyde ineklere bakıyordum :D
16 yaşımda liseli bir çıtırdım 😂😂
😂😂
Simdide 26 yasında morukmusun 😂😂😂
@Aydnkrt190727 yine çıtırım 🙊🙊
Imm göster bakalım kendini 😇😇