Bir gecenin serinliğinde en derininden damda uyumak istiyorum ama böyle baya yılların yorgunluğunu atıyorcasına. Ve film şeridi gibi rüyalar görmek istiyorum, sabah kalktığımda beni gülümseten. Aslında basit şeyler istiyorum kendi adıma. Mutlu olmak için güne güzel başlamak yeterli.
O kadar çok şey var ki insan saymaya yorulur gerçekten. Bunların başında dünya turu var. Dünyanın birçok yerini ve kültürünü keşfetmek gibi. Fakat bu benim için gerçekleşmesi çok uzak bir hayat gibi görünüyor. Bu şartlarda ancak sokağın başına gider gidip gelebilirim.
Kesinlikle katılıyorum bir konsere gitmek istesem bedava olsada ailemden güvenliğim nedeni ile çıkamıyorum babam kalabalık ortamlara girmeden hoşlanmıyor hep gençliği o ortamlarda geçtiği için annemde tam tersi evin içinde hep bir köşede yaşadığı için haberlerden dolayı dışardan çok korkuyor yani bu hayatta güvenli ortam oluştursak para bulmak zor parayı bulsak güvenli ortam bulmak zor bende bu köşede sadece izleyerek okuyarak dışarıdaki dünyayı gezebilirim e bu da etrafımdakiler için tembellik e ben ne yapayım neyse oku geç noşver
şu sitede ki her ab4za, sapık, pislik, hain, yalancı, trol, hain veya başkasıyla birlikte olan biriyle düşen kalkan ya da bunun hayalini kuran kim varsa kılıçtan geçirmek liğme liğme doğramak
Hayatım boyunca gerek farklı zamanlarda da olsa doymak istemeyip gerek kavuşamadığım gerek erkenden yanımdan gidenler olarak 3 kişiye karşı kırgınım o 3 kişi ile bir yüzyıl yanyana geçirmek isterdim