Kendime kırgın değilim sadece şu keşke bana yansıtmasaydın silseydin herseyi ne varsa geçmişten önüne baksaydın değişseydin okadar çok inanıyordum ki değişeceğine okonuda üzüldüm oda senin adinaydı be ben seninle kendim sorunlarım için tartismiyordum kendi sorunlarımı bile üzülme diye yansitmadım hersey olur eğilme dik dur daima isterim kanma yetr hersey biz insanlar için geçti gitti de kendine kimseyede güvenme rahat ol gördüklerimi bildiklerimi unuttum böyle için rahat olsun her zaman kafanda birsey takma olur mu öylede hissetme isterim ama uzak dur
tamamen allah'ın hükmüyle, allah'ın kelamıyla, allah'ın rahmetiylen birlikte donat donat donat; etrafa, sağdan sola, üstten alta, önden arkaya doğru donat ve bin dört yüzüylen birlikte, hümana ve hümanaylan birlikte sağdan sola donat ve seyir halini gerçekleştir. kulyas'a karşı, zuzula'ya karşı, demon'a karşı, afarit'e karşı etraflarında olanlara, göğsü sıkışanlara, içinde seyir halini hissedenlere ve yaşayanlara ve yaşatanlara doğru, görevli olanlara doğru ayna görevi ol ve kendilerine doğru gönder ve göster
Kendime kırılma durumum değil de kızma olayım olabilir nadiren.. Fakat her şeye rağmen yaşadıklarımı iyi ki yaşamışım diyorum.. İnsan tecrübeleri ile var.. Keyifli geceler..
Kırılmıyorum ama kızdığım çok oluyor. Eksik yanlarım için, içimdekileri tam kelimelere aktarmadığım için, gereksiz insanlara fazla tahammül gösterip kendimi üzdüğüm için... Sebep çok. Yeter diyorum ama yok yine aynıyım...
Yes. Cok oldu fakat kendime de bu kadar yuklenirsem beni nasıl ayakta tutucak nasıl devam edicez bu yolda bu yüzden geride bıraktım, bırakmaya da devam ediyorum. Yoksa sen daha küssen ne fayda ben kurda küssem ne fayda yani👣🍁
Kendime kırılmadım hiç. Kırılsam toparlayamam her zaman kendimi haklı çıkaracak sırtını sıvazlayacak bir neden bulurum. Kendime küsmedim hep barışığım.