Kişilik & Karakter Yapmaktan en çok mutlu olduğunuz iyilik nedir? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çocuklari pek sevmesemde küçük çocukları sevinidirince mutlu oluyorum ya da bir kedi veya köpeği 💙 Yapmaktan en çok mutlu olduğunuz iyilik nedir? Cevapla Nedir Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Yaşlıları ve çocukları sevindirmek. Sanırım mesleğimize bu sebepten ötürü seviyorum. Birilerine iyi gelebilmek.. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İyilikten ziyade kendi huzurum için kedi köpek beslemeyi çok seviyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. İyilik yapmayı sevmiyorum. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çocukları mutlu edebilmek, hayvanları doyurmak 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Benimde 🙂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Harika :) Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayvanları beslemek, durumu olmayan öğrencilere yardımda bulunmak.. 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ne güzel 😊♥️ Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 🙏🦋 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnsanlara motivasyon vermeyi seviyorum. 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Biliyorum iyi ki varsın 😅♥️ Yorumla Coraline-0 +1 yıl <3 :* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşlıları ve çocukları sevindirmek. Sanırım mesleğimize bu sebepten ötürü seviyorum. Birilerine iyi gelebilmek..
İyilikten ziyade kendi huzurum için kedi köpek beslemeyi çok seviyorum.
İyilik yapmayı sevmiyorum.
Çocukları mutlu edebilmek, hayvanları doyurmak
Benimde 🙂
Harika :)
Hayvanları beslemek, durumu olmayan öğrencilere yardımda bulunmak..
Ne güzel 😊♥️
🙏🦋
İnsanlara motivasyon vermeyi seviyorum.
Biliyorum iyi ki varsın 😅♥️
<3 :*
Yok.