Karakter olarak daha akıllı uslu diye tabir ettiğimiz kişilerden misin, deli dolu mu? Keyifli günler.. 🤘

Karakter olarak daha akıllı uslu diye tabir ettiğimiz kişilerden misin, deli dolu mu? Keyifli günler.. 🤘
oldukça enerjik biriyim ama bi o kadar da akıllı sakin biriyimdir girdiğim ortamlara, arkadaşlarıma veya yabancılara karşı hareketlerim değişiyor beni tanımayan biri çok efendi sakin biri der fakat bir arkadaşıma veya ailemden birine sorunca durum tersine döner
Deli dolu aklı başındayım.
Çok teşekkür ediyorum 😘🥂🍬🍭💙
Rica ederim :* :D 🥂
Su gibiyim girdiğim kaba göre şekil alırım. Yanımdaki kişi ortam sevdiğim kişi veya kişilerle ise benden deli ve çılgını yok. Sevmediğim bir ortamda çalışmıştım 3 ay boyunca herkes beni dilsiz saniyordu o derece
Yerine göre davranmasını bilirim. Deli dolu olmam gereken yerde Deli dolu olurum, uslu demeyelim de ciddi olmam gereken yerde de ciddi olurum. O olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum. Keyifli günler
Cevap
22Cevap
Yerine göre davranırım ama deli tarafım daha çoktur...
Deli doluydum ama artık usluyum😬
Selam gadası 🙃
Genelde deli dolu olmayı severim. Ama her zaman her yerde deli dolu olmam. Yerine göre hareket ederim.
Cok deliyim ve kimseyi kendime denk bulamiyorum sanki herkes etrafimda yasli gibi duruyor. ve bende onlara yorucu gelebilirom. cok hiperaktofim
yerine göre deli dolu olabilirim genelde akıllı uslu olduğumu düşünüyorum çevremdekiler nasıl tanımlıyor beni bilmiyorum
Kesinlikle deli dolu! Toplumun bir kesimi tarafından yadırganın bi durum bu :) aman ağır başlı ol şöyle böyle.. Hepsinin suratına avazım çıktığı kadar söylemek istiyorum; Akıllandım, artık daha deliyim 🤞
Deliyim bennnn deliyimmm 😂😂
Yerine göre aşırı değişiyor benim ruh hali. Bazen fazlasıyla deli dolu, bazen fazla akıllı uslu :D
Deli dolu sakın kalamiyorum sakın kalınca canım sıkılıyor 😂😂😂
Çevremdekiler akıllı uslu bir kız olduğumu söylerler. 🤓
İkisinide barındıran biriyim daha çok yerine göre ama
Ailemle ve teyzemlerleyken deli dolu, dışarıda usluyum, yerine göre davranıyorum...
Heran degişkenlik gösteriyo o an ruh halime baglı 🤷♀️
Aslında sürekli olarak değişiyor yerine göre. İkisi de olabilirim kafam nasıl eserse.
deliliği bile mantıklı olan biriyim :)
Nasıl mı?
beni dışardan görenler çok akıllı uslu der ama güvendiğim yakın olduğum kişiler ne kadar deli olduğumu sadece onlar bilir :) sadece kendimi güvende hissettiğimde deliyim :)
Ruh halim her an değişebiliyor.. Bazen deli bazen dolu bazen ise durgun..
Deli dolu enerjisi bitmek bilmeyen adrenalin hastası biriyim istemesemde peşimi bırakmıyor ahaha
Evlenmeden önce deli dolu, artık akıllı uslu 😶
Karışık arada deliriyorum arada akıllanıyorum falan
Arkadaşlarım arasında deli dolu aile içinde genelde akıllı uslu.
Deli dolu olanların mal mı MEQUYUŞİMUİBŞUBİQQJŞÖSİM
Deli dolu yanımı herkes göremez. 😏
Akıllı, uslu aynı zamanda da mantıklı diyelim.
Yerine göre değişiyor
Bolderline olan
Değişir ama. Deli dolu tarafim ağır basiyor...
eskiden deli dolu, artık akıllı uslu.
hayat bu azdırırda , costururda
Akıllı uslu görunen deli dolulardanım :)
yerine göre ikisiyimde
Her şey yerine göredir bende.
Çoğu zaman akıllı, uslu…
Aklima soru gelmeyince ben😂
fazlasıyla akıllı ve usluyum 😀
bne cok usluyumdur 👉👈
Bezgin bitkin
Her yöneyim adamına göre
ortaya karışık
Akıllı uslu
Akıllı usluyum
Deli dolu