Kişilik & Karakter 19 yaşında kız 26 yaşında erkek uyumu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 19 yaşındayım bu yaşta bir erkekle sevgili olmam ne kadar doğru olur? Güncellemeler+1 yıl Ben üniversiteye yeni başlayacağım o çoktan bitirmiş işte çalışıyor 19 yaşında kız 26 yaşında erkek uyumu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Deli dolu bir ilişki olur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yönden Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kuşak farkı çok olur gibiAma seviyorsan olabilir 0 0 Yorumla
selim009 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Geçen sene aynı bu durumdaydık sevgilimle ayrıldık ama iyi anlaşıyorduk 0 0 Yorumla
oossccaarr1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aklı basindaysa iki tarafında bence sorun yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İki tarafında hayattan beklentisi farklı olmaz mı Yorumla oossccaarr1903 +1 yıl Herkesin beklentisi farklı olabilir ama sizin birkitelikte ki amaciniz önemli olan Yorumla
youseemerollin Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 68% +1 yıl Cok fark yok sorun olmaz. Uygundur. 0 0 Yorumla
Bu_da_geçer_yâ_hû Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu sorun olacağını düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. kafalar uyuşuyosa yaşı takmayın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Deli dolu bir ilişki olur.
Ne yönden
Kuşak farkı çok olur gibi
Ama seviyorsan olabilir
Geçen sene aynı bu durumdaydık sevgilimle ayrıldık ama iyi anlaşıyorduk
Aklı basindaysa iki tarafında bence sorun yok
İki tarafında hayattan beklentisi farklı olmaz mı
Herkesin beklentisi farklı olabilir ama sizin birkitelikte ki amaciniz önemli olan
Cok fark yok sorun olmaz. Uygundur.
Bu sorun olacağını düşünmüyorum.
Bir sakınca yok
O kadar yaş farkı yok
kafalar uyuşuyosa yaşı takmayın
Olur