Arkadaşımı kıskanıyorum sizce bu normal mi?

o çok güzel, başarılı , ilgi çekici ve iyi bir kız... fakat kıskandığım şeyler bunlar değil onu o yapan şeyleri kıskanıyorum.. ailesinin ona ne kadar değer verdiğini gördüm gerçekten bir insanoğlunun evladına nasıl değer verdiğini gördüm ve hayran kaldım.. hayatım boyunca eksik kaldığım şeylerden biri babasının onu nasıl sevdiğini nasıl sevgi dolu baktığını gördüm ve bunun bir haksızlık olduğunu düşündüm.. benim babam bizle hiç ilgilenmedi, annemi sevmedi hatta nefret etti bizden de nefret etti... özellikle benim sessiz olmamdan çok yararlanıyordu hani şamaroğlan dedikleri var ya ben o ydum.. işler yolunda gitmeyince bana ya kızar, ya da saldırırdı ve daha küçücüktüm 10 yaşındaydım.. evde bir küçük domates çıkınca herkes öyle olur ya öyleydi biizm ev heres birbirinden nefret ediyor kimsenin, kimseye saygısı yok.. neyse ki bir kaç aya üniversiteye gidicem.. ama hep bi yanım eksik olacak ve o arkadaşımı ne zaman görsem bunları hatırlıcam ve belki kıskanmaya devam edicem.. sizce kıskanmam normal mi?

Arkadaşımı kıskanıyorum sizce bu normal mi?