sürekli papagan gibi tanımıyorum , güvenmıyorum dıyorsunuz. ancak güçlü ve statulu erkek görünce 2. gün birlikte oluyorsunuz. güvenmıyorum lafını kullanmıyorsunuz. sizce de bu menfaatçiliğe girmiyor mu?

sürekli papagan gibi tanımıyorum , güvenmıyorum dıyorsunuz. ancak güçlü ve statulu erkek görünce 2. gün birlikte oluyorsunuz. güvenmıyorum lafını kullanmıyorsunuz. sizce de bu menfaatçiliğe girmiyor mu?

Kadınlar en çok hangi konuda yalan söylerler dersen dostum en çok sevdikleri yalan şu beklentisiz oldukları paraya kariyere mevkiye statüye önem vermediklerini söylerler ama ne yazık ki bunların hiçbirisi doğru değil istisnalar hariç tabii ki güvenilir bir insan olmaya düzgün ve karakterli bir insan olmaya donanımda eğitimle kültürlü aklı ve kafası çalışan özgüveni olan Zeki insanları çok sevmediklerini düşünüyorum hele hele nezakete saygısıyla terbiyesiyle çok fazla olan insanlara değer görmediğini gördüm Ben çevremde ama neden böyle dersen ben de onu çok net anlamış değilim
Paraya kariyere elbette önem veriyorum. Bir kere beni ailemin evinde gördüğümden ne maddi ne manevi olarak geride koymamalı. Bana birşeyler katmalı zeki olmalı. Kültürlü olmalı edebi ahlakı bilen yarın bir gün onu hayatıma aldığımda kendisi ve ailesi ile gurur duyabileceğim düzgün bir ailesi olmalı. Günümüzde bu kriterler sadece maddiyata kadar düştü maalesef ama sadece maddiyata düşünenlerin ailesine inip incelersek çektikleri sıkıntılar ailevi sorunlar vs başta geliyor ve bu maalesef Türkiyede çok fazla. Sonra da kızlarımız para için evlenip aldatılıp dayak yiyip şikayet ediyorlar hatta bazıları susup sineye çekiyor.
Bu soruyu soran erkeğin evli olma ihtimali kaç acaba? burada evli olup bekar geçinen kendini zeki sanan erkek baya var gözlemlediğim kadarıyla önce onlar kendine baksın ayrıca da standardın olursa ona göre insanlarla karşılaşırsın böyle de şikayet etmezsin
Burada erkekler/kadınlar sürekli birbirine sallıyor madem bu kadar rahatsızsınız ilişki yaşamayın kardeşim. Karşı cinsi sevmiyorsunuz, onlarsız da kalmıyorsunuz ne kadar saçma. Allahtan ömür boyu yalnız kaldım ve kalmaya devam ediyorum.
31 olsanız çekilmezsinizde nereye saplayak?
Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
Dediler ilim geride illa edep illa edep!!
Terbiyesiz
yagdi yagmur cakti $im$ek sen de mi $air oldun e$$oglue$$ek
Ben bir aynayım efendim, bana bakan kendisini görür. Yazdığım yorumda hiçbir cinsiyetçilik yok ortak olarak yorum yaptım. Akşama kadar sitede sürekli kadınlar erkekleri;erkekler kadınları eleştiriyor. Birbirlerinden de kopmuyorlar maşallah.
Cevap
4Cevap
5 dakikaya hazırım.
Çok hazırlık yapmadım.
Kendim için süslendim.
Her zamanki halim.
Vs vs
Kadınların hayatı yalan birader. Doğruyu konuşmayı sevmezler. Bununla ilgili paradoks var
Evli çıkarsan çok gülerim gerçekten
Neden evli çıkarsam gülersin? Evli değilim de neden ama
Evli olup burada karısını aldatıp aldatıp namus bekçisi olanlar var ya ondan diyorum. Yaşın itibari ile.
Anlıyorum. Her kim kimi aldatiyorsa cinsiyet ayrımı yapmam hepsi edepsiz şerefsizin tekidir gözüm de kadın, erkek farketmez
Katılıyorum kesinlikleee
👍👍👍
Her 3 cümlenin 1 i yalan zaten
Senden önce kimse olmadı gibi
Aşkımm ilk sensinnnnn yha
Her konuda. Erkeği kafalamak için ne gerekiyorsa
O masum erkekler kafalanıp gittiler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?