Kişilik & Karakter 1 ay Niye uyumuyorsun diyenlere sinir oluyor musun? -ViviR_- Fenomen Takip Et FacebookTwitter 14 Uykum yok ki uyumuyorum))Ama minnoş annem olduğu için sinir olamıyorum 😀 Güncellemeler: Takip Et 14 Paylaş FacebookTwitter Niye uyumuyorsun diyenlere sinir oluyor musun? 3017 Görüşünü yaz
Abdurrahman00t | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Yok olmuyorum. Hesap sorma şeyi ile soruyorlar zaten. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
seymabasu1 | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Yok olmuyor normal bir soru Aynısını ona sorarım olur biter Güzel anlaşma 🤝 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayatİstanbul77 | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Takmıyorum film izlemeye devam ediyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAen | Kişilik & Karakter konusunda 18,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Uyuyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Laraayy Xper 5 1 ay Özellikle mesajda sinir oluyorum bazen yani sanane illa nedeni mi olması lazim itici bi soru gibi geliyor😅😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Edameda06 | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet cidden çok saçma. "Sanane" demekle, "uykum olsa uyurum, bu saçma soruyu sormaktan bir bıkmadınız" demek arasında gidip geliyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Kimse demiyor öyle bir şey. En son askerden geldiğimde duymuştum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
düşünen_biri | Kişilik & Karakter konusunda 414 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Niye uyumuyorsun diyen birisi yok hayatımda, o konuda rahatım 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BLUE1982 | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Dur bi sorrayım diyorum. Kime diyolar uykuma diyorum. Bidaha da sormuyolar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kafamıngüzelligi | Kişilik & Karakter konusunda 536 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sinir olunacak bişey yok bence ordan yürümeye çalışıyolar 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdim | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay Bir insan neden uyumaz acaba bir düşünelim mi diye sorarım neden uyumadın diye soranlara Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eğitilme | Kişilik & Karakter konusunda 5,2b görüş paylaştı. Master 1 ay Anan olunca farklı tabii 😁 seninle konuşmak için deyip geçiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Umut_04 | Kişilik & Karakter konusunda 113 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Sanane ulan diye tersleyesim geliyor uyumak istemiyorum belki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
padisahinkizi | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 1 ay Bir de bunun "yattın mı, ayakta mısın?" Versiyonu var. Görselde olduğu gibi. Ama anne işte, merak ediyor demek ki. 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla TylerDurdenn0 1 ay Ya oturuyorsan? Adam yıkılır be Yorumla padisahinkizi 1 ay Annem bu kişi. 🤦♀️ Yorumla TylerDurdenn0 1 ay Aaa sorry anne kısmını gözden kaçırmışım ya ahahahh Yorumla
Gizli Üye 1 ay Babam bizi 12de zorla yatırıyo dövesim geliyo adamı sanane ne zaman yatacagımdan mal Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kor-ateş | Kişilik & Karakter konusunda 435 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Niye uyumuyorsun demiyor annem fakat sabah uyanamayacaksın yine diyor😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NoName6666 Xper 1 1 ay o kadar farkli düsünceleri olan insanlar var ki kim neden uyuyamiyor arastirsan da icinden cikamazsin :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sierravista | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Aynen sinir oluyorum ya. Uykum yok ki uyumuyorum sizene yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
sagecanvarmi Xper 4 1 ay oluyorum sen uyuyosun diye uyumak zorunda mıyım ben Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Chester37 Xper 4 1 ay Uykum gelince uyurum zaten ne soruyorsun mk sksksk :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1730Yok olmuyorum. Hesap sorma şeyi ile soruyorlar zaten.
Yok olmuyor normal bir soru
Aynısını ona sorarım olur biter
Güzel anlaşma 🤝
Takmıyorum film izlemeye devam ediyorum.
Uyuyorum
Özellikle mesajda sinir oluyorum bazen yani sanane illa nedeni mi olması lazim itici bi soru gibi geliyor😅😅
Evet cidden çok saçma. "Sanane" demekle, "uykum olsa uyurum, bu saçma soruyu sormaktan bir bıkmadınız" demek arasında gidip geliyorum.
Kimse demiyor öyle bir şey. En son askerden geldiğimde duymuştum
Niye uyumuyorsun diyen birisi yok hayatımda, o konuda rahatım 😄
Dur bi sorrayım diyorum. Kime diyolar uykuma diyorum. Bidaha da sormuyolar
Sinir olunacak bişey yok bence ordan yürümeye çalışıyolar 😂
Bir insan neden uyumaz acaba bir düşünelim mi diye sorarım neden uyumadın diye soranlara
Anan olunca farklı tabii 😁 seninle konuşmak için deyip geçiyorum.
Sanane ulan diye tersleyesim geliyor uyumak istemiyorum belki
Bir de bunun "yattın mı, ayakta mısın?" Versiyonu var. Görselde olduğu gibi. Ama anne işte, merak ediyor demek ki. 😅
Ya oturuyorsan? Adam yıkılır be
Annem bu kişi. 🤦♀️
Aaa sorry anne kısmını gözden kaçırmışım ya ahahahh
Babam bizi 12de zorla yatırıyo dövesim geliyo adamı sanane ne zaman yatacagımdan mal
Niye uyumuyorsun demiyor annem fakat sabah uyanamayacaksın yine diyor😄
o kadar farkli düsünceleri olan insanlar var ki kim neden uyuyamiyor arastirsan da icinden cikamazsin :D
Aynen sinir oluyorum ya. Uykum yok ki uyumuyorum sizene yani
oluyorum sen uyuyosun diye uyumak zorunda mıyım ben
Uykum gelince uyurum zaten ne soruyorsun mk sksksk :)