Dikkatsizliğim bir gün başıma bir bela açacak ama dur bakalım... 🤨

Dikkatsizliğim bir gün başıma bir bela açacak ama dur bakalım... 🤨

Otomatik bir işleyiş var beynimde kendimden ve ailemden başka kimseyi ciddiye alamıyorum bir türlü, devamli tınn modundayim. Bir de aşırı soğuk kanliyim millet depreeeem diye bağırıp kendini sokağa atarken ben kahvemi içmeye devam ediyorum, bir gün beton altından çıkaracaklar beni sfajkjswf
Allah korusun ya ama bence sen yine iyisin ben herhalde o depremde direkt heyecandan kolona sarılır onunla bir düşerim öyle bir içimden gelir, gider. (Son İzmir depreminde işyeri güvenlik kameralarına yakalandım arkadaşlar 1 ay bana güldüler vijdonsızlar) 🤨😅
Hahahahhaa🙊 ama kolana sarılmak doğru hamle 😅 benim planımda pencerenin önünde durup yere yaklaşınca atlamak hayat bu kadar kolay aslında bence , kahvemle atlarim 😂
Kahve çok önemli bak ölmeden önceki son yudumlar zemzem niyetine olur inşallah. 😂 Ben de işte reenkarnasyon filan olursa şayet kaolaların nesilleri sayemde tükenmeyecek diye inanılmaz mutlu olacağım. 😅
Cevap
7Cevap
Bu kadar mükemmel olunmaz hep nazar hep nazar
Ayetel Kürsi, Felak, Nas 7 defa oku işlem tamam 👍🏻
Sevmediğim huyum yok
Öncelikle hoş geldin kardeş. Huyum kurumasın, güzel bir adamım diye düşünüyorum.
Hoş buldum abi bence de iyisin..
Teşekkür ederim
Takıntılı olmam.
Bazen aşırıya kaçabiliyorum
O bende de var biraz ablam bazen kendinden soğutuyor insanı yalnız değilsin
Haksizliga dayanamiyorum Milletin hakkini savunmam Sonunda kotu ben oluyorum😀kurusun bu huyum
Kurumasın kıymet bilmeyen utansın hatta yok olsun 😄
Coook amin❤️
O lafı kullanmamaya özen gösteriyorum.. Kurumasını istediğim bir özellik biraz daha uyku istemem. 5 saat bile fazla uyumak için. Şu dönemde
Rahatlığıma düşkün olmam olabilir
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında bile yarım saatte anca poğaça olabiliyorsun zaten evet bence gayet mantıklı bir cevap 😁
😂😂
İlk etapta herkesi kendim gibi görme huyum alt dallarından kuruyabilir. Ama birazcık.
Saf gibi her tanıdığım kişiye güvenmek, sürekli tekrarlıyor hatam
Ay dikkatsizlik bende de var maalesef
Ama sanırım fazla değer vermem olabilir
Bir tartışmada yapılan açıklamaların beni tatmin etmemesi
Ayyyyyyy uyanik olmamam saf olmam ve Tempel olmam ve surekli gulmem bu yuzden atildim isten ozguvensizligim falan flan
cimrilik olabilir ve inadım
Huysuzluk...
Keşke bu kadar şıpsevdi olmasam, üzüyor..
Çok düşünmek
Tahammülsüzlüğüm
Merhamet
Kararsızlığım
Kararsızlık
inadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?