Aslında kıskançlığın bir diğer adı "sevdiğini paylaşamamak" ki bu duyguyu herkes yaşıyordur. Bir de başka konularda olan kıskançlık var. Başarıyı, kendinden üstün olanı vs..
Beni kimsenin hayatı ilgilendirmez ben, sevdiğimi paylaşmak istemem
Peki sen ne kadar kıskançsın? En son kimi veya neyi kıskandın?
Hiçbirşeyi hiçkimseyi.. artık bu zamanda kıskanılacak insanlar göremiyorum ben? Bakıyorum tiplere , sevgili olarak takılıyorlar.. 2gün vs 1hafta sonra satarlar birbirilerini diyorum bu zamanda böyle ortamlarda.. bakıyorum öylede olmuş :-) Kıskanılacak kadar seven bağlanan birbirini düşünen insanların olduğu zamanlar geride kaldı. Yeni gelen gençlik dahada beter insanlarla olacaklar, çünkü beyinleri Amerikan kapitalizmiyle , Küreselciler (Şeytan tarikatı) tarafından kontrol edilen medya internet ve dijital dünyada insan nüfusunun artışını engellemek için lgbt propagandası yapan saçma sapan yalan dolan dizilerle (N...) yıkanıyor. Çocuk filmlerinin, çizgi filmlerin içine bile lgbt propagandası ekliyorlar ve çocuklara bunu sevdiriyorlar normalleştiriyorlar. Bunun sonucunda erkek erkeğe , kadın kadına , yaşamları arttırıp hem TÜrkiyed ehemde dünyada insan nüfusunu azaltacaklar , insanlar karşı cinsi değil kendi cinsine yönelsin kısırlık olsun , aile kurulmasın bağlanma vs vs olmasın istiyorlar bu Küreselcisler.. hatta insan sevmek yerine kedi köpek sevmek daha ön plana çıksın istiyorlar ve bunu destekleyen çalışmalar yapıyorlar.. bu çalışmalar propagandalarda tuttu. İnsanlar artık kedi köpekleri diğer insanlardan daha çok seviyor daha çok düşünüyor ve aç insan doyuracaklarına sokakta geen kedi köpeklerin çıkma teklif edecek gibi peşinden koşup onlartla konuşup özel yemlerle besleyip onlara aşık oluyorlar.. İlginç zamanlardayız ve film daha yeni başlıyor. Ahir-zamanda sonlarına doğru giderken "çok acaip şeyler" göreceğiz kemerlerinizi sıkı bağlayın süreç hızlanıyor..
Kıskandığım kimse yok. Pek huyumda değil. Hatta sadece bir kişiyi kıskandığımı anımsıyorum bunu kendisine de söyledim. Bu da yıllarca antreman yaptığımız ortamda sevdiğimiz bir kardeşimiz, arkadaşımız çok zor bir hareketi benden önce çıkarmıştı..
su akepeli dayıları kıskanıyorum , beyın yok ama fıkrı var konusabılıyor , ekmekle karını doyuruyor hayatı bosa gecmıs ne tatıl ne mal mulk ne yemek ne gezmek ama ekonomı ıyı yanındayız dıye anırıyor.
Sevdiklerimi paylaşmak konusunda evet belirli bir derece kıskanç olabilirim bu konuda. Ama törpüledim zamanla bu huyumu törpülemek zorunda kaldım diyelim ahdhf
Zekâyı, başarıyı, azmi, bilgiyi, güzel âhlakı kıskanırım, kıskanmak da değil tam olarak, imrenmek. Vardı böyle birisi bir kaç gün önce ilgimi çektim, uzak duruyorum, hâliyle artık kıskanmıyorum.