Yaşanılanlar mı insanı zor olmaya oter yoksa karakteri öyle mi diye zordur insan.

Yaşanılanlar mı insanı zor olmaya oter yoksa karakteri öyle mi diye zordur insan.

Bilmem bu tamamen karşıdaki insana bağlı bence gayet anlaşılması kolay bir insanım fakat iletişime geçilmesi zorumdur ben istersem güzel iletişim kurabilirim canım istemezse olay çıkarıp salağa yatar hiç bir şey de anlamam ama genel olarak benle anlaşamayan insanda sorun vardır.
Selamlar,
İletişimi kolay ama anlaşılması karmaşık biriyim. Her insana karşı kendimi açabilirim iletişim olarak. Yaş, ırk ya da cinsiyet fark etmez. İnsanlar ile çok kolay iletişim sağlayabilirim. Fakat kendi özel bir dünyam var. Çoğu zaman kendimi ben bile anlayamıyorum. Bunu insanlardan beklemem haksızlık olur şahsen.
Ricalar efenim
Sanırım zor bir insanım.
Kimsenin beni anlamasına gerek duymadım. Anladım diyenlerin bile anlamadığı hatta ve hatta anlamaya çalışmadığı kanaati oluştu zaman içinde.
Aynı hayatı deneyimlemeden, aynı duyguları yaşamadan nasıl anlardı ki bir insan.
Derin bi iletişim kuramam.
Cevap
14Cevap
Kolay birisiyim ama cahillerle anlaşamıyorum konuşmamak en iyisi o yüzden
Anlaşılması kolay ama anlaşıldığını uygulaması zor..
Yapım gereği böyleyim.. Tercih vs.. değil..
Benimle letişim kurulması kolay ama anlaşılmam zordur. Sürekli kendimi anlatırken buluyorum , ya bana hep anlamamakta ısrarcı insan denk geliyor ya da ben anlatamıyorum.
Sen ne kadar kolay anlaşılır biri olursan ol, karşında ki anlamamayı kafaya koyduysa, venüs'ü yuvarlayıp, içine kaçırsan yine anlamaz. Böyle durumlarda anlaşılmak çok lükstür. 🤪
Anlaşması kolay biriyim ama benimle iletişim kurmak zor. Herkese konuşma fırsatı vermiyorum. Özellikle sosyal medyada.
İletişim kurmak kolaydırda anlaşılmaya gelince. Pek anlaşılmayada çalışmıyorum
Anlaşılması ve iletişim kurulması zor olan biriyim.
Uyumlu biriyim sadece belli insan tipleriyle aram iyi değildir o kadar
Benimle anlaşamayda sorun vardır diyr düşünüyorum
Anlaşılmazı zor
30 yaşına içine kapanık birisiydim
İstanbul gelince açıldım ama halen duvarlarım var
İletişim kolay
Benimle anlaşmak kolay🤗
Kolay biriyim
Ben nasıl istersem öyle
Kolay diye düşünüyorum
Kimine zor gelir kimine kolay.
Benimle de anlaşamayan ne bileyim yani