Her türlü nankörlüğün temelinde bana göre insanlar var..

Her türlü nankörlüğün temelinde bana göre insanlar var..
Kediler özgür ruhlulardır. Sevdiğine gider, sevmediğine gitmez. Nankör değildir aslında. İnsanlar kendileri nankör olduğu için ve kedi onu sevmeyip gelmeyince suçu kediye atar. Oysa ki kedi çok hisli bir hayvandır. Bu sebepten insanlar önce kendine çeki düzen versin, sonra kediye bulaşsın.
Düşünsene herşeyin aslını, içini , derinini görüyorsun, her şeyi anlıyorsun. "Hayır o öyle değil" demekten kendini alamıyorsun. Her şeyin ve herkesin yanlış bildiği bir ülkede kafayı yeme noktasına geliyorsun.. off🙄 yanlış karar ver, zarar gör ama başkasını yuhala, başkasına zarar ver ama farketme, başkasına zarar ver ama iyi niyet zannet, başkasına zarar ver ve hakkın olduğunu düşün. Cehalet ahmaklığı , ahmaklık zalimligi getiriyor. Ahmaklar bana sinir krizi geçirtiyor. Keşke bu kadar çok olmasalar.
Keşke bu kadar değil, keşke hiç olmasalar..
Cevap
16Cevap
Kesinlikle haklısın insanlar kadar nankör bir yaratık daha yok. Kedilerin günahını alıyorlar. Ne nankör yaratıklar gördü bu gözler ama eden buluyor.
Cevabım görseldedir😄
Dünyada o kadar çok haksızlık varken bu da onlardan sadece biri işte
İnsanlar kadar nankörü var mı acaba 🤦♀️
İnsanlar daha büyük nankör ama kedileri de pek sevmiyorum
Aslında bu insanların nankörlüğu kedilerin doğasını kabul etmiyoruz onların isteğimiz gibi olmasını istiyoruz , bak bir kere güzel bir mont almıştım onun la iken :) sokaktaki kediyi severken kedi istememiş ti ben ise aldırış etmedim ve kedi sevmeye devam ettim kedi ise tepkisin farklı yolla iletti :)))), ben kedileri severim çok tatlı hayvanlar
Kedilerin nankör olduğunu en azından biliriz şaşırmayız 🐈
Ya insanlar onlara güveniriz sonra nankörlüklerini görürüz o zaman ne diyeceğiz kanında mı var?

Emin olun ki insan oğlu daha nankör dür. ve bunca zamandır bakıyorum seviyorum hiç nankörlük lerini görmedim hiç.
Çok tatlı yaa bunlar
Birisi olsaydı bu kediler nankör dedikodusunu çıkaranlara kafa atardı😂neyseee. Kediler nankör değil ciddi varlıklardır kafaları nasıl eserse o şekilde davranırlar en azından bazı insanlar gibi yapmacık değiller.
Öyle kediler gördümki insandan daha insan , öyle insanlar gördüm ki bir kedi kadar olamamışlar. Bir hayvanın nankör kelimesi ile bağdaştırıp onun doğasını anlayamayan bir düşünce bana çocukça geliyor 🤗
Kediler nankör değil. Sadece, bir parça yemek veya ilgi için kişiliklerinden ödün vermiyorlar hepsi bu.
Ben hayvanlar ile insanları kıyasa karşıyım. İki eşit faktör arasında kıyas yapılmalı. İki yarışçı futbolcu gibi. Maratoncu ile bı aracı kıyas yapamazsınız. İnsan ilede bı hayvanı. Evet onlarda vefa var sevimlilik var ama onlara hayvan diyoruz.
Kesin yazan olmuştur ama çok nankör tanıdık hiçbiri kedi değildi 😂
Kesinlikle.. Bazı insanlara ne kadar iyi davransam da içleri kurum bağladıysa yine de fesatlıkları dışlarına yansıyor
insanlar tatbiki
tabiki*
Kesinlikle kedoların, kargaların ve yılanları hakkına giriliyor. İnsana insandan başkası zarar vermez
Nankör Allah'ın verdiklerine karşı hor gören kişiler için denir. O yüzden kimseye kedilere nankör demesin hakları yok.
Hemde cok buyuk haksizlik. Su hayvanlar kadar masum canlilar var mi ya
Kesinlikle büyük haksızlık. Kediler nankör değil
Hemde çok büyük haksızlıkk..
Kediler nankör değillerdirler sadece boyun eğmeyi sevmezler 😻🤞🎈
Kediler az nankör değil bana göre ne kadar iyi bakarsan bak kuyruğuna bastığın az çiziveriyor kolunu
Karşılaştırmak bile olmaz insanoğlu daha farklı boyut.
İnsanoğlu kendi karakterini kedilerin üzerine atmış
Nankör insanların sayısı daha fazla, haksızlık tabi.
Kedilerin çokta nankör olduğuna ben katılmıyorum bazı insanlara göre
Manevi olarak kullanılıyor kardeşim. Kediler daha bağlıdır emin ol.
Bence de
Kediler nankör değil sadece özgür ruhlu varlıklar, insan oğlu nankör ve oyuncu olan asıl.
Nankör kelimesinin kediler yüzünden türediğini düşünmüyorum.
Kedilerin bi nankorlugunu gormedim bunca yildir besliyorum
Nankör olanları hayatımda tutmam , az sayıda insan umursarım nankörünü hiç takmam
Kıyaslama yapılınca nankörün de nankörü vardır. Kediler genel olarak nankördür istisna yok Yani😀
Birçok nankör tanıdım ama hiçbiri kedi değildi
Kesinlikle öyle hayvanlar şu dünyada en değerli şeyler
haksızlık değil bence ama en büyük nankör tabikide insanoğlu
Kesinlikle çok doğru 🤗
Gunahini aliyoz miyavciklarin
Büyük haksızlık
İki kedim var, canımı veririm onlara
Kesinlikle çok büyük haksızlık..
Çok büyük haksızlık hem de.
insanlar daha çok nankör
aynn
İnsanlarla hayvanları bir tutmuyorum.