Birisi yaptığı şeyden dolayı pişman olduğunu söyleyip özür dilese yeniden konuşmaya başlar mısınız? Af konusunda ne kadar katısınız?

Kimseden nefret eden biri olmadım bugüne kadar. Ancak samimiyetim yoksa o kişiyle, önceden varsa ama bazı hataları yüzünden uzaksak ve gerçekten pişman olduğunu görüyorsam elbette ki kabul ederim. Fakat işte bendeki samimiyetini kaybetmiş biri daha öteye gidemez fazla.
Aynen, bir kere o samimiyet kayboldu mu bir daha eskisi gibi olamıyor
Ben kolay kolay kin güdüp, küs kalmam.
Ama eğer yaptığı beni gerçekten üzüp, kırdıysa unutmak güç oluyor ama yine de dilenen özrü kabul ediyorum.
Ama geç kalınmış bir özür de yeni başlangış yapamıyorum.
Affediyorum ama eskisi gibi de olamıyorum.
İçim unutup bir şey yokmuş gibi davranamıyor..
Kin tutmadığım için karşımdaki yaptığından gerçekten pişmansa ve hatasını anladıysa benim için yeterlidir. Hataya göre elbette eski samimiyet olmayabilir ama küslüğü devam ettirmem. Hatalı olunmasına rağmen savunma yapılınca çıldırıyorum.
Nefret bambaşka bir şey.. hayır barışmam ama dilemek istiyorsa dileyebilir tabi😄
😂😂 hatasını anlasın özürünü dilesin sen de barışma. Keyifli olabilir bu durum bak jsjsjs
🥳
teşekkür ederim 🎉
Cevap
16Cevap
Hayır barışmam
Hayır nefret özürle kapanmaz
Yapılan davranışlarla kapanır
Boş özür dilemek benim için anlamsız
Hediye almakta yalakalk olarak görüyorum
İnsanın yaptığı hatayı düzeltmesi gerek
Buda belli bir zaman ister diğer türlü ne önemi var
Kinci bir insan değilim. Evet, barışırım dert etmem.
- Hayır, barışmam: Nefret ettiğim biri yok sanırım, varsa/olursa da barışacağımı sanmam.
- Evet, başlarım: Bağışlasam da onunla konuşmamı engelleyecek bir yanlış yapmadığı sürece yeniden konuşurum.
- Olabildiğince esneğim: Olmadığı yerde milim oynamam.
Kimseden nefret etmiyorum. Nefret etmem için değerli olması lazım birinin. Değer vermeyince nefret dahi edemem. Çünkü nefretimin de bir değeri var bende.
Nefret duygusunu kullanmiyorum. Bu duygunun karsimdaki insandan çok bana zararı olur. Affedip yoluma bakarım
Nişanlımla kavga ettik daha dün dünden beridir konuşmuyorum.. gurur biraz biraz öfke ve dinmesi bir haftayı kadar buluyor 🤦🏽♀️
Yaptığı suça bağlı affedilecek bişeyse affederim kinci biri değilimdir ama kişiden kişiye değişir arkadaşımsa affederim eski sevgilisiyle asla.
Nefret ettiğim biri yok birkaç siyasetci harıç onlarada hakkım haram olsun yani özur falan kabul edemem
Nefret çok keskin bir duygu. Öyle bi duygum yok... Görüşmüyorum. Hayatımdan çıkarıyorum. Özre de gerek yok.. Bitti gitti
hayır ikiyüzlülük olabilir kimse özür dileyerek yaptığı hataları silemez bilgisayar değilsin insansın gönlün ne isterse onu yapmakta özgürsün.
Nefret ettiğim kimse yok ama konuşmadığım birisi gelip özür dilese kabul ederim konuşmaya çalıştığında cevap veririm ama fazlasını göremez
Hayır bigun arkamdan konuşan Bi kız durduk yere hkkni helal et dedi ahirette halledicem onu helal olsun da demedim ztn
Kimseden nefret etmem , kin besleyen biri değilimdir arama mesafe koyarım sadece özür dilerse gayet normal karşilarim ama samimiyet kurmam
Hayır. Özür dilemesi egoma iyi gelir belki ama nefret ettirecek kdr hatası olmuşsa özür kurtarmaz.
küsmem ki, yok saymışımdır. yoksa özür filan da olmaz yani. sıfır iletişim.
Özürünü kabul ederim ama ona karşı eskisi gibi olmam
Özür diledi birisi nefret etmedim ama eskisi olmuyor🤗
Şuanda nefret ettiğim birisi yok ama olsaydı eğer duruma göre barışabilirdim
Kopan her ip bağlanır ama bağlanılan yerde düğüm kalır..
Kinciyim ben, nefret eşiğim yüksektir ama nefret etmeye göreyim bir kere, ölse dönüşüm yok.
Defterden sildigim birine tekrar bana ulasma imkani birakmam. Bu kim olursa olsun.
Insanlardan nefret ediyorum sönmez bu nefret o yüzden barışmam kimseyle
Nefret ettiğim insan benim için bitmiştir değil özür amuda kalksa bitmiştir...
Kimseden nefret etmiyorum ama o raddeye gelmişse, hayır, herkes kendi yoluna...
Nefret ettiğim biri yok, hatasını anlayanı affederim fakat eski samimiyette olmam; yaptığı hataya da bağlı biraz.
ne kadar pişman olduğuna bağlı. Eğer öylesine dilenmiş bir özürden bahsediiyorsak barışmam. Ayrıca ne yaptığı da çok önemli çok ağır bir kazık atmışsada barışmam
iletişimim çok kısıtlı olur özrü kabul edilse de
Barışmam ben kin tutmayan birisiyim ve kolay kolay nefret etmem ettiysem vardır bişey
Tekrar aynı şeyi yapacağı için HAYIR bi insan 7 sinde neyse 70 de o dur
nefret ettiğim kimse yok fakat sildim mi tam silerim
Kırdığın kalp ananın porselen takımı değil , uzaklaşş!!!😂😂 Derim
Barışmam, gerek yok.
Affedebilirim ama barışmam.
Hayır barışmam Tamm sorun yok derim ama konuşmam
Barışmam. Durduk yere kırılmsmışımdır.
Nefret etme huyum yok.
Barışmam
Barisirim ama samimi olmam
Etmem sanırım
Kimseden nefret etmwm degmez
Suratına bakmam. Af mı asla o da ne :)))
Barışmam umrumda olmaz.
Nefret ettiğim kimse olmaması 🤔
Hayır barışmam tabiki 👍
Kimseye nefret beslemiyorum.
Pok yesin
😂😂😂
hayır..
mezar teslim silerim ben..
Nefret başka küslük başka.
Kinci değilim. Özür dilemiş neden uzatayım?
Hayır
Yok hayır.
Kırgınlığın Büyüklüğüne Bağlı Ama Afederim
Barışırdım, ama bir sorun var ki özür dilemez.
kinli biri değilim
Asla.
Hayır
Hayır asla chfhfjd
Barışırım ama kırgınlığım hiç gitmez
Kim olduğuna göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?