Az önce "Zamana Karşı" adında bir film seyrettim ve aklıma bu soru geldi. Filmdeki evrende kullanılan tek para birimi, zaman. Her türlü harcama zaman karşılığında yapılıyor. Maaşlar zaman olarak veriliyor. Ve zenginler, yani zamanı çok olanlar sonsuza kadar yaşayabiliyor. Filmin konusu kısaca buydu. Siz böyle bir evrende yaşasaydınız, zamanınızı ne için harcardınız? Sizce zamandan daha değerli olan bir şey var mı?
Zaman bir para birimi olsaydı, zamanınızı ne için harcardınız?
Bu film güzel bir film bir film daha vardı buna benzer adnı unuttum bak şimdi aklıma getirdin tekrar mı izlesem benim de izleemdiğim bir film var çok sevilen bir film Yeşil Yol daha izlemedim ne için harcardım zamanımı bilemedim zaman değerli bir şeydir zaten çok çabuk geçiyor haa çok da bir kıymeti yok aslında zombi gibi yaşadığımız için
Bu filmi ben de izlemiştim. Aslında bakılınca hepimizin yaşadığı ama farkında olmadığımız bir durum. Ancak ben zaman konusunda başrolün yaptığı gibi kimseye müdahale etmezdim. Sadece zamanımı sevdiklerimin yanında geçirirdim son zamanlarımda. Bitince de pat! Bay bay... 😂
Bu filmi dün tam izleyecekken daha başındayken işim çıktı iyi hatırlattın devam edeyim bari zamanımı neye harcardim? - elimde bir meslegim olsaydı o mesleğe harcardim herhalde , gezmeyi seven biri olarak dünyayı ya gezmek isterdim