İçimde hep bir boşluk hissi var?

hayatım iyi yerlerde konforla geçti, milyarder falan değilşz ama maddi olarak şu son iki seneye kadar sorun yaşamadım. şımartılmadım ama çok rahat büyüdüm, lisede notlarım iyiydi zaten iyi okullarda okudum hep. iyi arkadaşlarım var, güzelim bence ve çok şükür sağlıklıyım. okurum kafam çalışır farkındalık sahibiyimdir. son ikş yılda hayatım çok değişti ama aşağı yukarı aynı konfordayım, sadece eskisi kadar savurgan değilim diyelim. aile içi sorunlar yaşadık ama atlatıldı, lisedeyken annemden şiddet gördğm ama onu da aştım, depresyondaydım iyileştim. herkes gibi sorunlarım var tabi, ülkenşn hali belli, ama genel olarak yanlış anlamyın beni ama ülkemizde küçük bi kesimin sahip olduğu imkanlara sahibim, görünürde sorunum yok. hep boş hissediyorum. evdeyken ev sıkıyor, kahve içmeye çıksam kahve boş geliyor, gece gezmeye gitsem yabancılaşıyorjm sanki. yürürken de arabayı açıp gezerken de hayattan zevk almıyırum adeta. şehir değiştirswm işe yaramıyor, yeni insanlar tanımak ve alışveriş kısa süre iyi geliyor, boşlukta olduğumu bildiğim için alkol almıyorum kolay kaçış yolları problem yaratıyor bin tane örnek var böyle. hep bi eksik var, bi boşluk var. neden böyle hissediyor olabilirim? bunu yaşayan/atlatan var mı? yaşım 20 bu arada 25 yazıyo ama zamanında üye olabilmek için öyle yazmıştım, yaşımla alakalıdır belkş bu hisler

İçimde hep bir boşluk hissi var?