Şimdiye kadar art arda evden çıkmadığınız en uzun gün kaç gün?
Bugünle beraber 5 gündür evdeyim. (bir kere markete gittim 👍) Daha uzun evde kaldığımda oldu ama en uzunu 5 değildir 😶😒😔
İnstagrama bakınca herkes dışarda herkesin haftanın 7 günü için 7 ayrı arkadaşı var gibi duruyor.
Bugünle beraber 5 gündür evdeyim. (bir kere markete gittim 👍) Daha uzun evde kaldığımda oldu ama en uzunu 5 değildir 😶😒😔
İnstagrama bakınca herkes dışarda herkesin haftanın 7 günü için 7 ayrı arkadaşı var gibi duruyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sizi bu genç yaşta eve tıkayan sistemin hatası hata sizde değil
Hem param yok her gün gezip bir yerlerde oturacak kadar hemde arkadasim yok
O zaman yapacağın en güzel şey evde bol bol kitap okumak, dünyanın heryerini ücretsiz gezmiş ve en ünlü insanlarla tanışmış olursun. Tolstoy arkadaşın , Victor Hugo sırdaşın olur. Sana nazlanmazlar, gecenin bir vakti, yağmurda, karda, en zor zamanlarında yanında olurlar. Böyle arkadaş bulamazsın.
Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm evde geçiyor maalesef
Off böyle olmaktan korkuyorum
Olmazsın bana bakma 33 yaşındayım çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık biriyim hiç açılamadım böyle evcil kaldım hep içime kapanık yaşadım evde durdum senelerce hiç evden dışarı çıkamadan geçti gitti ömrüm
Daha gençsin be abi 33 ne ki gerçekten hala bir yerlerden donebilirsin çünkü gerçekten yalnizlik öyle iyi gelen matah bir şey değil. İnsan insan istiyor her ne olursa olsun. Hem senin arkadaşin benden çokdur yaş gectikce daha fazla insanla tanişiyorsun okul iş derken artiyor. İllaki kafa dengin birileri olmustur. Ama o utangacligi cok iyi bilirim daha çok güvensizlik gibi kimseye guvenemiyorum arkamdan vurmayacağina dair. Ama yapabilirsin yeterki insan istesin :)
Benim hiç arkadaşım çevrem yok hep asosyalim çocukluğumdan beri yalnızım hep dışlandım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım sevgilim bile olmadı hiç gezemedim eğlenemedim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti işe bile giremiyorum senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum hayatı kaçırdım hayata geç kaldım her şey içimde kaldı maalesef kendimi aşamadım hiç açılamadım gittikçe daha da içime kapandım en güzel yaşlarım hep eve kapalı geçti evden dışarı çıkamıyorum ömrüm evde geçiyor böyle
Ama bak geçmisten bahsediyorsun hala gecmis gecti bitti herkesin farkli pismanliklari var boylr sikayet ederek bu yaslarini da kaçiriyorsun hic hir zamam geç degil bunlar senin kuruntularin bence. Şikayet etme harekete geç şikayrt seni bitirir tum hastaliklsrin da basi stres unutma. Illaki arkadasin vardir. Aile var bi kere kuzenler vb. Bence pes etme hayat devam ediyor geçmişe takilip kalma
Hiç arkadaşım yok 1 tane bile yok ben çocukluğumdan beri dışlanan biriyim okulda mahallede hep dışlandım hiç açılamadım askerde bile açılamadım ergenliğim gençliğim de hep yalnız geçti hep evde durdum dışarı çıkamadım alışamadım kendimi aşamadım hep utangaç çekingen içime kapanık yaşadım bu hiç değişmedi değişmiyor 33 yaşındayım hâlâ aynıyım evden dışarı çıkamıyorum yalnızım asosyalim işe giremiyorum bunlar kuruntu değil ben istemeyerek eve kapalı yaşadım bende isterdim genç yaşta dışarı çıkmak çalışmak gezmek eğlenmek aşık olmak sevgili olmak evlenmek ama olmadı hep evde hayatın dışında kaldım hiç dışarı çıkamıyorum maalesef evde geçip gidiyor ömrüm çaresizce bu durumda yaşlanıyorum senelerdir stres sıkıntı bunalım depresyon mutsuzluk beni çökertti zaten güneşten temiz havadan mahrum kaldım kendimi hep kötü hissediyorum hasta olmaktan korkuyorum artık
Ama surekli sikayet halindesin yani bu durumdan memnun gibisin sikayet ediyorsun ama hayat devam ediyor senin ömrün geçiyor kimse seni oldugun yerden kaldirmayacak. Cok yazmiycam ama sen hem sikayet edip hem de harekete geçmeyenlerdensin. Sen bilirsin hayat senin.
Memnun degilim hep mutsuzum beni anlamıyor zaten kimse herkese basit saçma geliyor bu ama bunu yaşayan benim çocukluğumdan beri neler çekiyorum hep çaresizim harekete geçemedim adım atamadım hep tutsak yaşadım evden çıkamadım çıkamıyorum gençliğimi istemeyerek eve kapalı geçirdim istesemde başaramıyorum evde yaşlanıp ölürüm zaten hiçbir şey yaşayamadan
Ben de günlerdir sadece bir kez sınav için dışarı çıktım paso evdeyim.
Evde kalmıyorum bende dhdjd
Klasik erkekler
Senin yalnız olman bu tavırla çok normal gxdhsjsj
Ne alaka? Saçma sapan konusmayin lutfen
Yanlız değilim kankslarımla çıkıyoruz dışarı.
Nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Eklesene