Karşı cinste arayıpta bulamadığınız özellik nedir? “mumla” aradığınız özellik/ler var mı? Dünyanın en güzel şeyi; kendini açıklamak zorunda bırakmayacak kadar seni iyi tanıyan, paldır küldür seni yargılamayıp neyi hangi niyetle yaptığını bilen biriyle vakit geçirmektir..
O kadar çok şey var ki.. Güven başta olmak üzere; samimiyet, içtenlik, tutarlı davranmak, olgun ve kişiliği oturmuş olması gibi.. Gerçi bunlar sadece karşı cinste değil, her insanda aradığım özellik..
Güven; duyulan, hissedilen bir şey değildir zaten.. Güveni yaptıklarımızla, yapmadıklarımızla, söylediklerimizle karşıya geçirdiğimiz o şüphesiz inanma halidir.. Etkiye tepki gibi.. Ne verirsek onu biçeriz gibi.. Bazen gerçekten objektif olarak düşünüyorum, empati yapıyorum, olabildiğince dışardan biriymiş gibi bakıyorum ama dönüp dolaşıp kendi fikrimin doğruluğunu ispatlamış oluyorum.. Çünkü her hareketimizi dışardan izleyip, bulunduğumuz konumla ilişkilendirmek gerekiyor..
Sadakat yahu yok yani, bu olmayınca güvende eksik kalıyor, sonra sevgide zedeleniyor falan, böyle bir zincirleme. Bir tuğla eksik kalınca komple içerisi hava alıyor işte, yavaş yavaş yıkıyor o giren rüzgarda.
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Çabalayan erkek yok😃 Nerde kaldı o duvarları yıkıp istediği kadına ulaşan erkekler fkdkd Evet demeye cesaret edemeyip istemeye istemeye yok diyosun hemen çekip gidiyorlar ehehe
Bu devirde özellikle güven duygusu diyebilirim. Dış güzellik bir yere kadar. Bir yerden sonra ilişkinin temeli güvene dayanır. Eğer bu güven duygusu yoksa, yaşanan ilişkininde bir önemi yoktur.
SAYGI olduğunu düşünüyorum.."saygı " kavramı içinde ; güven, dürüstlük , sevgi, doğruyu söyleme ve doğru olanı yapma.. vb gibi bir çok şeyi barındırdığı için.. Çünkü , saygı duyan insan , çoğu şeye dikkat eder.. Bu tür davranışların tersini , kadın ve ya erkek dediğimiz , karşı taraf yapsa bile ; insan kendine olan saygısını bitirmemek adına yapmaz.. teşekkürler😌
Saygısı olmayan insan, sevemez ki zaten kuzum.. sadakatta umrunda değildir.. Bu tür insanların kendine saygısı yoktur çünkü..🤷♀️Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsin âmin..
Olgunluk, her konuda zevk sahibi olmaya çalışan, yüksek libido, tutkulu sevgi, sıradanın ötesi zeka, canım sıkkınken bile tek başıma asla bırakmayan yatıştırıp iyileştiren güçlülük ve sıradan olmayan hobiler. Kendime ait özelliklerde bir kız istiyorum yani. Zevksiz yavan dizilere ve tiktoka kendini kaptırmışlar bana yaramaz.
Duzenli erkek. Hepsi mi daginik olur bunlarin ya? Neden ben koltugun altindan, yastiklarin arasindan corap toplamak zorundayim ki? Biraz goz boyamak icin duzenli oldu. Simdi geri daginik 🙄 banyodaki aynayi gunluk yikiyor nasil yapiyorsa. Bende yuzumu yikiyorum ama islatmadan tertemiz birakiyorum orayi. Vallah bezdummm
Saygı, saygı, saygı... En önemli şeydir saygı, her şeyin başında gelir... Eğer ki, sevdiğim birisine yaptığı şeyden rahatsızlık duyduğumu ve yapmamasını rica ediyorsam, ama O inadına yapıyorsa bu bir saygısızlıktır. Dolayısıyla da, sonu gelmeden bitiyor
Bakim degil bakimsizlik bence. Tirnaktaki kirleri kapatmak icin kullananlar var. Toplu tasimalarda goruyorum. O tirnaklarin altinda bilimum bakteri ve hasere yasiyor. Orada toplasip haho haho diyorlar. Farkinda degilmisiniz. Oradan da yemeklere giriyor iste.
Valla ne yalan söyleyeyim adamlığı delikanlılığı aradım. Çok kırdı. Kırdığı kadar kırmışımdır inşallah ya da tez vakitte benden daha beter kırılır inşallah. Bu da onun ayıbı olsun.
Paraya kanmamak karakterli olmak zenginliği sevmemek özelliklerini hiçbir karşı cinsimde bulamıyorum kendi çevremde tabi illaki vardır ama benim karşıma çıkmadı henüz
benim libidom çok yüksek bunun zamaninda testinide yaptirmistim bu ozelligimi seviyorum fakat banami denk geliyor tüm kadinlarmi öyle bilmiyorum ama hangi kadinla bi ilişkim olsa libidosu düşük oluyor bi isteksiz oluyorlar
Kadın milletine anlayışlı değil zor erkek lazım. Aşk acısı çeken kızlara bak. Çoğunu erkek sie etmiştir. Kız yerden yere vurur kendini. Kadınların cidden yapıları farklı