Bunu çok merak ediyorum.
İki yüzlü insanlar kendilerine ait gerçek yüzü hatırlıyorlarmı?
Neden gerçek yüzünüzü en başta açık etmiyorsunuz, o yüzünüzün iğrenç olduğunuz sizde farkındamısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 🤗

Sohbet etmek için sana kim mesaj atarsa atsın niyeti farklıdır zaten , insan hiç tanımadığı bir insanla neden sohbet etmek ister ki , görüşlerde denk gelirsiniz konuşursunuz o ayrı ama bir görüş yapınca birden 4-5 mesaj atan kişiler için söylüyorum 😂
İğrenç insanlara karşılığını vermek lazım. Onlar utanmıyorsa, sen onların yüzüne vur da utansınlar. Terbiyesiz insanları iğrenç insanları ben engelliyorum.
Sen kendini üzme güzel gözlü arkadaşım. Hrp tebessüm et okur mu… Sevgiyle kal ve hep mutlu ol. 🤗🌸😎
İşte bu yüzden "ikiyüzlü" diye bir tabir var.
Bu korkak insanların işidir.
Ne güzel demiş Hz. Mevlana : " Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol!"
Bence mesele bu, arkadaşlarımızı da buna göre seçmeliyiz.
Rica ederim 🤗
Zannediyorlar ki karşılarında aptal var. Anlamayacak.
Ben yüzlerine vururum genelde. Alayı engeli basar. 😁😁😁
Teşekkür ederim 😊
Cevap
23Cevap
Ben bu yüzden kimseyle uzun ve samimi konuşmuyorum.
Bende konusmuyorum
Uzun samimi
ben dengesiz bir adamım
dengesiz olduğumu bilmediğimden mütevellit öyle yazmıyom kimseye
dengesizliğimi göze alıp yazmadıkça kimse :)
kimseyi dengesizliğime maruz bırakamam ben

Her insanın ama her insanın kendisine saklafığı bir yüzü vardır. Kimi siretin de bir mahsun taşır, kimi bir zavallı, kimisi hain, kimisi korkak, kimisi hayallerini, kimiside iğrenç emellerini saklar. Suretini çıkarıp, siretimile başbaşa kalabildiğinde görür kendisini, çünkü aldana bildiği kadar mutludur kendisi ile.
Belki konuyla alakası yok ama yıllardır arkadaşlık yaptığım tek komşum son zamanlarda ciddi ciddi kıskançlık içeren söylemlerini duydum ben şok
Evet, herkes bunun farkındadır ve bu sebeple maske takarlar. Hatta uzun süre maskelerini yüzlerinde bile unutabilirler.
Bir erkeğin cinsellik istemesi iğrençlik oluyor sanırım hmm
Mesaj kapatmak en güzeli ha edebini bozani yerin yedi kat dibine de sokmayi bilirim o ayrı✌️
asko erkekleri ciddiye alma onları baska bi canlı formu olarak düşün
İyi de senin mesaj kutun ben bildim bileli kapalı. Ha güvenip ekleyip sohbete alıyorsan o başka. Niyet her zaman bu oluyor da kimisi doğru anı bekleme derdinde.
Eğer evliysen de kesinlikle risk alma derim. Kadın profilinin altından bile lezbiyen görünümlü erkek çıkabilir
Ben genelde iyilik meleği gibi görünüp istediğimi elde etmeye çalışırım. baktım olmuyor hemen gerçek yüzümü gösteririm çirkinleşirim.
bu konuda netim ben direk iğrenç pislik lanet biri olduğumu söylüyorum 😂😂
İğrenç tarafını gösteremezler çünkü her zaman iyi olduğunu düşünür
Yaw he he hep erkekler suçlu ya yakın bizi kül edin de kurtulun. Bakalım kadın kadına 2 gün geçinebilir misiniz?
Erkekler kadar ucuzne var değil mi dünyada? Saçıının bir teline teslim bile olabilecek kadar kadın akarşı aciz bir yaratık dimi?
Otutup ağlama zamanı değil. Erkekleri de kadınlar büyütüyor sonuç olarak. Kadınlarda kendine çeki düzen vermeli
Biraz erkeğin doğasında da var kadına düşkünlük kusura kalma sakın. Ama içindekileri dışarı vurma zamanesi işte üzülme. Yeni nesil böyle ve daha kötüyede gidecek.
Yaşadığın şehrin eski senelerde ki görüntüleri vardır. Aç youtube'den izle biraz hüzünlen derim. boş ver takma takıntılı mısın?
Bende 40 yaşındayım herhalde, ergen değilim :(( Cevap yazacaksan çok mu maliyetli yani guru :((
Uyandın mı? Sağol bende horladım biraz öyle şimdi pencereden bakıyom
O kadar yüz taşıyamam
Öyle bir yüzüm yok kişilere saygısızlık yapmam
Neymiş igrenclesen normal konuşurken?
Kim sinirlendirdi seni acaba😐
Her şey seks içindir.
Sorun mu birileri canını mi sıktı
Burası sanal dünya çok fazla güvenmiyorum zaten
İkiyüzlü insanların iki yakası bir olmuyor
Maskeli baloya hoş geldin
Bence gayet farkındalar bilinçli yapıyorlar
Ne yazık ki öyle güzel insan.
farkındalar bilinçsiz bir şekilde olsa bile.
farkında olsalar devam etmezlerdi
evet
Benim yüzüm iğrenç değil bi kere 😒
Haklısın
Bence de haklisn
Değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?