Kişilik & Karakter Hayatta geç kaldım dediğiniz bir şey var mı? SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor , Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayatta geç kaldım dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Aşkı yaşamakta geç kaldım bence 1 0 Yorumla
Bneirem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keşke elimi tutmak sarılmak istediğinde izin verseydim en büyük geç kalmışlığım oldu 1 0 Yorumla
bukimyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aslinda bütün derdimin kendimle olduğunu öğrendiğimde geç kaldım 1 0 Yorumla
Sykoformore Takip Et Bilge Yaş: 72 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı. Varsa aile kurmak herhalde 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Galiba cocuk sahibi olmaya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşkı yaşamakta geç kaldım bence
Keşke elimi tutmak sarılmak istediğinde izin verseydim en büyük geç kalmışlığım oldu
Aslinda bütün derdimin kendimle olduğunu öğrendiğimde geç kaldım
Varsa aile kurmak herhalde
Galiba cocuk sahibi olmaya
Hiç sevgilim olmadı ve arkadaş çevrem olmadı
var.
Birçok şey
herseye