Var öyle yapmam dediklerim ama asla dememeyi hayat öğretti bana asla demem Eğer yanılıp dersemde büyük sözüme tövbe der başıma gelmesin diye dua ederim
Örnek verecek olursam misal büyük konuşmayı tercih etmem. Çünkü asla, asla dememek gerekiyor. Düşmez kalkmaz bir Allah var. Ne zaman neyin ne olacağı belli olmaz.
Allah der ki : Kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler: Onsuz yaşayamam deme , seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur Sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dostun olur. Öyle garip bir dünya, olmaz dediğin ne varsa olur. Düşmem dersin düşersin Şaşmam dersin şaşarsın En garibi de budur ya Öldüm der durur yine de yaşarsın...
Hayatın bazen insanın karşısına ne getireceği hiç belli olmuyor. Tabi ki hiçbir olay sebepsiz olmaz, sebepleri ve sonuçları önceden kestirip imkanın varsa birçok önlem alabilirsin, ancak alamayacağın konular da olabiliyor ve senin kontrolün dışında çok fazla parametre var. Hani delirmeyeceğimizin bile garantisi yok bu hayatta.
Asla yapmam dediğim şeyleri isteyerek zevk alarak yaptım. Sadece 1 tanesinde ağır pişman oldum. Onu da geride bıraktım akışına bıraktım, hoşuma giderse, yanlış bile olsa yapmam gerekeni yaparım.
Na alakavvv, burada işimizi yapiyoruz görüş yazarak😄 İş ve insan ilişkilerini birbirinden ayirabilmek profesörlük gerektirir. 5. maddemi ekle "inat" diye, ben kazandım çünkülük
Kimseyi satmam. Bana güveneni kandırmam. Asla haksızlık yapmam. Kimseye zorla bir şey yapmam. Bunlar kırmızı cizgilerim. Bunların dışında da büyük konuşmam başıma gelir mazallah..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Asla cocuk yapmam asla evlenmem hep yediğim laflarım