Kişilik & Karakter Gün içinde nerde keyif yapmayı seviyorsunuz? _MütefekkirSeyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gün içinde nerde keyif yapmayı seviyorsunuz?Valla püfür püfür esen Ankara manzaralı balkonumda.. :)#Vesselam Gün içinde nerde keyif yapmayı seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BayanOlric Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Ankara püfür püfür esiyor mu? Bende balkon keyfi yapıyorum ama sıcak Burdur havasında 1 5 Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl Bizim balkon tarafı esiyor, Ankara edemeyebilir :) Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl *esmeyebilir Yorumla BayanOlric +1 yıl Yıllarca Ankara da yaşadım bu ayda kavuruyor genelde de ;) Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl Ben Ankaralı'yım ama akşamları esiyor hâlâHenüz kavurmaya başlamadı :) Yorumla BayanOlric +1 yıl Ankaralı değilim ama sayılırım:) Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl terasta fındık salıncakta sallanarak yapışıyorum bazen oraya 😀 1 1 Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ankara püfür püfür esiyor mu?
Bende balkon keyfi yapıyorum ama sıcak Burdur havasında
Bizim balkon tarafı esiyor, Ankara edemeyebilir :)
*esmeyebilir
Yıllarca Ankara da yaşadım bu ayda kavuruyor genelde de ;)
Ben Ankaralı'yım ama akşamları esiyor hâlâ
Henüz kavurmaya başlamadı :)
Ankaralı değilim ama sayılırım:)
terasta fındık salıncakta sallanarak yapışıyorum bazen oraya 😀
😄😄