Karşımıza neden istediğimiz gibi biri çıkmıyor?

Merhaba, 1.70 boy 49 kilo kumral beyaz tenli ela gözlü biriyim. Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum daha doğrusu poz vermeyi bilmiyorum Sosyal medya kullanmıyorum öylesine takıldığım bir hesabım var orada da bazı kişiler var fotoğrafım olmamasına rağmen tanışıyorum ama sonra fotoğraf at diyorlar atıyorum bu sen misin anlık at diyorlar ya zaten sevmiyorum zar zor güzel çekilmişim atıyorum bu sne misin diyorlar çıldırıyorum. Telefonu fotoğrafı vb alakam yok. Sadece insanlara moral motivasyon ol diyorum o bile zor geliyor onlara. Sonra arkadaş olabiliriz diyorum sevgili vb istemediğimden bozuluyorlar bir bakıyorsun arkadaşlıktan çıkmış 4 5 hafta sonra başka biri ile hayal kurmaya başlıyorlar 😂 sinir oluyorum evet sizi istemiyorum ama yalnız da canım sıkılıyor. Annem de buluşmalara gitmiyorsun istediklerini yapmıyorsun ayıp konuşmuyorsun diye bozuluyorlar diyor. Benim hiç normal arkadaşım olmayacak mı ya ☹️
Güncellemeler
+1 yıl
@dreamfears ben miyim abi erkek olan erkek olsam bu kadar saçma bir şeyi kafaya takar mı erkekler be
Karşımıza neden istediğimiz gibi biri çıkmıyor?