Merhaba, 1.70 boy 49 kilo kumral beyaz tenli ela gözlü biriyim. Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum daha doğrusu poz vermeyi bilmiyorum Sosyal medya kullanmıyorum öylesine takıldığım bir hesabım var orada da bazı kişiler var fotoğrafım olmamasına rağmen tanışıyorum ama sonra fotoğraf at diyorlar atıyorum bu sen misin anlık at diyorlar ya zaten sevmiyorum zar zor güzel çekilmişim atıyorum bu sne misin diyorlar çıldırıyorum. Telefonu fotoğrafı vb alakam yok. Sadece insanlara moral motivasyon ol diyorum o bile zor geliyor onlara. Sonra arkadaş olabiliriz diyorum sevgili vb istemediğimden bozuluyorlar bir bakıyorsun arkadaşlıktan çıkmış 4 5 hafta sonra başka biri ile hayal kurmaya başlıyorlar 😂 sinir oluyorum evet sizi istemiyorum ama yalnız da canım sıkılıyor. Annem de buluşmalara gitmiyorsun istediklerini yapmıyorsun ayıp konuşmuyorsun diye bozuluyorlar diyor. Benim hiç normal arkadaşım olmayacak mı ya ☹️
Güncellemeler
+1 yıl
@dreamfears ben miyim abi erkek olan erkek olsam bu kadar saçma bir şeyi kafaya takar mı erkekler be
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aynen sinir oluyorum birde engel atıp sohbeti bitiren var
Engel yemiyorum tabi ki ama ben onlara düzgün doğru davranıyorum ve umut vermiyorum en önemlisi o bana geliyor ve bende evlilik istemediğimi cinsellik konuşamayacağım belirtiyorum sonra bana kızıp sarılıp beni arkadaşlıktan çıkarıyorlar sonra nispet gibi birileriyle durum atıp ayrılıyorlar uzun süren bir şey değil zaten de ben niye kafaya takıyorum ona anlam veremiyorum
😅 kafaya takma değilde insan rahatsız oluyor.
Bende de öyle sohbet ediyor sonra başka erkele cıkmaya başlıyor ondan da tekme yiyor denk geliyoruz acısı benden çıkıyor
Burada sevilen sayılan tatlı minyon 1.70 49 kumral beyaz tenli ela gözlü biriyim ama gram fotoğraf çekilmeyi bilmiyorum onlarda beni çirkin falan sanıyor oha bu sen misin diyor yok dedem onlar öyle yazınca bende balık burcu olarak haliyle noluyor ya ben çok mu kötüyüm kafasında depresyon yaşıyorum. Ama amacım evlenmek değil şu an ama hemen evlilik teklifi alıyorum. Evlilik sevgililik istemedikçe geliyorlar gibi sonra doğru konulup umut vermeyince beni siliyor lar
Sjsjsj benim eski hakim gibi davranıyorlar 😂😂 bende eskiden güzel kız gördüm mü aklıma evlilik geliyordu
Sıradan arkadaşlık arıyordan burdayım
Ama senle ağa bro tarz konuşurum ya da kanka sorun olur mu 😅
Aynen dümdüz arkadaşlık moral motivasyon arıyorum 😂 ama aga bro demesen de iyi olur tabi
Tamam ne diye hitap edicem 🙃
Wperim yetmiyor
Takip attın mı ki 🤔
Evet
İpucu versen geri takip atıyorum kimseden dönüş olmadı takipe takip olmadan mesan gitmiyor 😅
karşımıza istediğimiz biri çıkmazsa yalnızlığı tercih ediyorum
Aslında kimseyle tanışmıyorsun sanaldan kimseyle tanışamazsın
anne de normal değilmiş. istediklerini yapmıyorsun ayıp konuşmuyorsun denir mi kızına. aferin kızım der
Annem neden öyle dedi biliyor musunuz? Ben deidm ki ona baksana bu var şu var falan bak biriyle diye oda dedi ki sen niye üzülüyorsun onlara sana sinirinden sen onlara uymadığın geri çektiğin için yapıyorlar
Benimle arkadaş olabilirsin yaz bana ben moral motivasyon veririm sana
Yaşınız kaç
34 yaşım uyarım ben sana
Normal sohbet edeceğin birini arıyorsan, buradayım, ve nasıl göründüğün umrumda değil açıkcası
Evet bende bu kafadayım 😂 ama bana gelen benim fiziğime merhaba görünüşüne geliyor ve bende o enerjiyle nazar oluyorum ve iğreniyorum o kişilerden
En iyisi, kendini hiç göstermemek, buradan bir kaç arkadaşlıklar edindim, emin olduktan sonra yüzümü gösterdim, tipim kötü olduğundan değil, aksine, sadece insanlara güvenmiyorum jsksk, o zaman böyle devam
Siz resmen bensiniz. Benim İnternet ortamı da reel de bu şekil. Samimi olduğum için geliyorlar ama aslında onlara hiç ama hiç bir şey hissetmeden sadece motivasyon sağlamak adına konuşuyorum
Evet, bu konuda benziyoruz
Ne yapmayılım? Küçüklükten beri cins biriyim. Bilinçli sevgili yapmadım. Çünkü hepsi elleme tutma peşinde. Ve kimseye hiçbir şey hissetmiyorum. İleride gerçekten sevdiğim biri çıkarsa diye hayatımı biriyle berebar olarak harcamak istemiyorum çünkü ileride ki kişi de muhafazakar olursa bana sorun olabilir.
Şuanda da 25 yaşındayım anaokulu öğretmeni oldum. gelenler görüşelim bir evlenelim diyor hem internet hem de reel de evlilik teklifi alıyorum. Ama niyetim mesleğim de biraz daha tecrübeli olabilmek
Yazmak için xperim yetmedi 🥲Olabilir, sonuçta herkes evliliğe odaklı değil, ben de teklifleri red ediyorum, hazır değilim ve bu gayet normal bir şey, 4 yıldır çalışıyorum, maddi durumum gayet iyi, affedersin ama tipim de iyi olarak bulunuyor, zeka desen, okulun en zeki öğrencilerindendim (övmüş gibi oldum), ama olmayınca olmuyor, elbet bir gün, fazla kafaya takmamak gerek.. Bu düşüncen gayet normal, ben de doğru kişiyi arıyorum, ve senin gibi aşırı seçiciyim
Bu arada kusura bakma, yazış stilimden anlamışsındır belki, türkçe dersi hiç görmedim.. bir de öğretmensin, umarım linç yemem hahaha
Ya bu kadae mu benziyoruz ya 😂 her şey bu kadar benzer mesela benim 2 ay sonra bir fotoğraf çekimi olacak ve ben buna çok anlam yükledim genelde anlam yüklediğim şeyler olmaz nasıl fotoğraf çekilince poz vermeyi bilmiyorum
Hahaha, daha çok var, bunlar küçük şeyler, emin ol, sadece 1 poz vereceksin, kopya çek sende xd
Öğretmende olsam insanım ve bu klavye arada yanlış yazıyor 🙂
Olmuyor olmuyor 😂😂
Hocam, olur elbet 😂
Kişiliğinizi inceleyelim ve topluma doğru kişilik yansıtıjn
ac cizgi film izle cok takma
Her istesigin olsa oo
Her istediğim olmayacaksa niye onların istediği olsun?
Onlarinda istedigi olmuyoki fjjg
😂😂😂😂 Evet ve güzel bir şey ama sinirinden yaptıklarının farkındayım fakat sıkılıyorum ya
Tm konsk gel aşık olmam djkf
İstersen ol farketmez 😂😂
Tm itina ile oluruz djkg
Böyle kızın değerini kim bilmez😂
Efendim
Neye efendim dedin
Bilmiyorlar işte ☹️
Benim de değerimi bilmiyolar napcaz😂
Sizin sorununuz nedir 😂 ya var ya adam ciddiyim kızım mesleği bırakıp gelicem gel görüşelim diyor bende tık yok en sonunda yüzüklerin fotosunu attı ciddiyim diye diye yırtıyor kendini benim adama yazdığım şey boş ver sen bana kağıttan çiçek ve yüzük yap resmen ben anaokul öğretmeniyim diye bağrmıyor muyum
Canım sıkılıyo konuşma arıyorum ben de 😂
Üf sus sus 😂 sonra iş cinsellipe gidiyor eminim sadece konuşmadır
😂yok ama kızlar isterse gidiyor istemezse nasıl gidecek ki😂
Benim sorunum nedir doktor bey
Imm konuşma ihtiyacı olabilir😂😂
Senün sorunun ne peki
Konuşma arıyorum işte 😂😂
Görünür olur musunuz azıcık
Oldum😂
Tamam kapat
Şaka şaka
Kapattım
Yok edemem😂
Ben üzerim ya kızları😂
Al işte 😂
Sonra konuşma farklı yere gider falan😂risk alamam
Benden gitmez
Benden giderse😂😂😂
Öf abartma
Akıl sağlığın yerinde sonuçta
Cidden gidiyor 😂max 1 saat sonra spağd
Kendime güvenmiyorum😂
Sen kaybettin dostum 😂
Cidden 1 saat sonra sen de farketmezsin😂hahahysz o dereceyim
Anlamadım 🙂 yok ben şey demek istemiştim. BÖYLE KZIIN DEĞERİNİ KİM BİKMEZ DEYİP bende kötükerdenim gibi yaptın sakin
Hahaha yok be sen iyisin de ben kötüyüm azcık😂
İsteğimi kabul et rica ediyorum çok komik snns
Edemem😂hem ben senden küçüğüm 25 yaşındaymışsın😂
Hayata bakın gerçekten
gerçekten öyle 😊ben yaşıtlarımla konuşma arıyorum size başarılar var mı diyeceğiniz bişey
Yaşıtlarım ne ya 😂 az önce 28 yaşında birini engelledim sne bana yaşlı muamelesi yapıyorsun 😂 yan yana gelsek senden küçüğüm
20 yaşındayım😂25 biraz büyük hahahahz
21 yaşında biriyle evlilik düşünmem zatenkendini bu kadar hint kumaşı sanma 💐
Zaten konuşma amacındayım anladın zaten 😂takılıyorum öylesine
Soruma geldiği yoruma bakın 😂 şimdi yazdığı şeye bakın 😂 konu yaşıt konusu değil de neyse aradığını bulamadın. Sana senin gibi küçükler başarılar 🙏
Yok be estağfurullah😂ama öyle eğlencesindeyim
Eee tamam şu an da da konuşuyorsun ne bu tafra? Seni isteyen olmadı ki ya da gel beni al diye
Teşekkür ederim iyi günlerr 😊
İyi günler 😊
Yok biz ciddisindetiz özele gelince damatlık giydiriyruz
Off aklıma koca istiyorum, gel beni al ördek videosu geldi hahahaha
Gerçekten ya 😂 birde beni beğenmiyor adam 28 yaşında beni istiyor istemiyorum bu bana yaşıtlarım diyor
Yaşın kaç
25..
Hımm
Evlenelim mi kız
Evlilik düşünmüyorum. Sevgili olmak istemiyorum moral motivasyon istiyorum oda yok
Tamam oda olur ama gel sen konuslaim
Sanmıyorum
Gel bi tamnsalim önce
Yaşınız kaç
Siz bilirsiniz isterseniz yazarsınız iyi günler
Yaşınızı sordum ne var bunda