Kişilik & Karakter Bu saate kadar hiç uyumayan sorunlu tipler var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tek ben olamam dimi😩 Güncellemeler+1 yıl Bi çılgınlık yapıp kahve mi içsem inadına uyumasam mı dirensem mi Bu saate kadar hiç uyumayan sorunlu tipler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Herkes memur olmak zorunda, herkes sabah 8 akşam 5 çalışmak zorunda çünkü 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi? Yorumla Oluştur +1 yıl Mümkün mü? Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak ne demek ıstedın Yorumla Oluştur +1 yıl Tüm insanlık gündüz yaşamak zorunda mı diyorum, gece yaşayamazlar mı? Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Ne sorunu kız bende saat 06:30 da uyandım saate baktım yuh dedim kendime o saate kalkıncada kendimi üdüllendirdim. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet tek sensin tek sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü ben bir taneyim Yorumla SAblaK +1 yıl Evet bir tanesin sen 😊 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Ben uyumadım ama çalıştığım için gece çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dün öğlen 3 ten beri uyumadım 😂yalnız değilsin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ohaa seninki daha iyiymiş diyecektim ki ben de oğlen 4ten beri ayaktayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 tık senden daha problemliyim Yorumla Soran +1 yıl Yani sen dün 3e kadar mı uyudun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dün öğlen 3 te uyandım. Ve şimdiye kadar ayaktayim Yorumla Soran +1 yıl Evet benden 1 tık problemliymişsin halime şükütr fjdkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣yine iyisin Yorumla Soran +1 yıl Ne derdin var wnlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş yoğunluğu ve uyku tutmamasindan dolayı Yorumla Soran +1 yıl Mesai kaçta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşam 6 dan sonra Yorumla Soran +1 yıl Uyumaya vaktiniz çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli bir iş olmasa evet uyurduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyurdum Yorumla
Elemmire Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İstesemde uyuyamıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niçin Yorumla Elemmire +1 yıl Nedensiz yere uyuyamıyorum eğlenmek bir şeyler yapmak geliyor içimden Yorumla Soran +1 yıl Eğleniyorsan sorun yok Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Geldim 😁 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Hello Yorumla the03 +1 yıl Bonjour Yorumla Soran +1 yıl Neden peki anlatsana biras fndksk Yorumla the03 +1 yıl Genelde boyleyim dunde uyumadim ama gunduz biraz uyudum. Bi sebebi olmamali sanirim bilsem cozerdim sen peki Yorumla Soran +1 yıl Gece uykusundan mahrum kalman ruh sağlığın açısından sakıncalı Yorumla the03 +1 yıl Bende cok olur bu mesela yarin sinavim var sabaha kadar uyumam. Simdi ise sebepsiz uyuyamadim cozum oneriniz var mı Yorumla Soran +1 yıl Yatakta iseniz kalkın bi dolaşın sonra melisa çayı yapın kendinize kitap okuyun mayışırsınız Yorumla the03 +1 yıl Cok Eskiden sabaha kadar oyun oynardim ordan kalmis aliskanlik olabilir. Şu an calismiyorum ama ise giderk2n uyurum Yorumla Soran +1 yıl Çalışmamak öldürüyor zaten bizi Yorumla the03 +1 yıl Yatakta zeten mayisik bir haldeyim. Ama sabah gun dogar dogmaz bahceye cikar kahve vya meyve yer geri girerim yataga Yorumla Soran +1 yıl Çoktan gğn doğdu Yorumla the03 +1 yıl Oo cok oldu kus sesleri guzel tarafi ama sabah bir baska guzeller. Yorumla the03 +1 yıl Swn neden uyumadin Yorumla the03 +1 yıl Gel bahcede kahve icelim. Yorumla Soran +1 yıl Uyku duzenim bozuktu iyice dengem bozulduUyuyacaktım güya bir türlü içimden uyumak gelmediOyaladım hep kendimi zihnimi susturup uykuya geçemedimSaatler geçtikçe uyumak anlamsız gelmeye bwşladı fkdkd Yorumla the03 +1 yıl Peki neyle mesgul oluyorsun uyumayinca Yorumla Soran +1 yıl Bir şeyler okuyor veya izliyorum😂 Yorumla the03 +1 yıl 😂 ozel birsey mi sordum anlamadim. Gulunce Yorumla Soran +1 yıl Yok saçma sapan meşguliyetler işte boşa zaman kaybı yat uyu dimi yok Yorumla the03 +1 yıl Oyle ama bedenin demekki bunada ihtiyaci varmis. Olumlama yapalim Yorumla the03 +1 yıl Benimde ayni film sardimi sabaha kadar. Simdi filmde izlwmiyorum bos bos nasil sabah oluyor bende anlamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Geceden sonra zaman çok hızlı akıyo bence tutamıyoruz Yorumla the03 +1 yıl Evet su gibi geciyor bak saat 10 oldu. Hala yatakta pinekliyorum Yorumla the03 +1 yıl Kalkasim yok Yorumla Soran +1 yıl Kalk madem bi kahve koy Yorumla the03 +1 yıl Swnde icecekswn Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla the03 +1 yıl Sade nescafe iciyorum ben sen peki Yorumla Soran +1 yıl Sütlü şekerli Yorumla the03 +1 yıl Ok kahveniz hazir kucuk hanim☕ Yorumla the03 +1 yıl Sut yoktu kahve kremasi koydum swversin umarim Yorumla the03 +1 yıl Cik yatagindan Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tek değilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akşama kadar uyumasak mı diye düşündüm Yorumla gsdiablo +1 yıl Uyuyamam...Çalışmam gerekiyor... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Herkes memur olmak zorunda, herkes sabah 8 akşam 5 çalışmak zorunda çünkü
Değil mi?
Mümkün mü?
Tam olarak ne demek ıstedın
Tüm insanlık gündüz yaşamak zorunda mı diyorum, gece yaşayamazlar mı?
Ne sorunu kız bende saat 06:30 da uyandım saate baktım yuh dedim kendime o saate kalkıncada kendimi üdüllendirdim.
Evet tek sensin tek sen
Çünkü ben bir taneyim
Evet bir tanesin sen 😊
Ben uyumadım ama çalıştığım için gece çalışıyorum.
Dün öğlen 3 ten beri uyumadım 😂yalnız değilsin
Ohaa seninki daha iyiymiş diyecektim ki ben de oğlen 4ten beri ayaktayım
1 tık senden daha problemliyim
Yani sen dün 3e kadar mı uyudun
Dün öğlen 3 te uyandım. Ve şimdiye kadar ayaktayim
Evet benden 1 tık problemliymişsin halime şükütr fjdkdkdk
🤣🤣🤣yine iyisin
Ne derdin var wnlat
İş yoğunluğu ve uyku tutmamasindan dolayı
Mesai kaçta
Akşam 6 dan sonra
Uyumaya vaktiniz çok
Önemli bir iş olmasa evet uyurduk
Uyurdum
sevgilin yoksa uyumazsın normal
İstesemde uyuyamıyorum
Niçin
Nedensiz yere uyuyamıyorum eğlenmek bir şeyler yapmak geliyor içimden
Eğleniyorsan sorun yok
Geldim 😁
Hello
Bonjour
Neden peki anlatsana biras fndksk
Genelde boyleyim dunde uyumadim ama gunduz biraz uyudum. Bi sebebi olmamali sanirim bilsem cozerdim sen peki
Gece uykusundan mahrum kalman ruh sağlığın açısından sakıncalı
Bende cok olur bu mesela yarin sinavim var sabaha kadar uyumam. Simdi ise sebepsiz uyuyamadim cozum oneriniz var mı
Yatakta iseniz kalkın bi dolaşın sonra melisa çayı yapın kendinize kitap okuyun mayışırsınız
Cok Eskiden sabaha kadar oyun oynardim ordan kalmis aliskanlik olabilir. Şu an calismiyorum ama ise giderk2n uyurum
Çalışmamak öldürüyor zaten bizi
Yatakta zeten mayisik bir haldeyim. Ama sabah gun dogar dogmaz bahceye cikar kahve vya meyve yer geri girerim yataga
Çoktan gğn doğdu
Oo cok oldu kus sesleri guzel tarafi ama sabah bir baska guzeller.
Swn neden uyumadin
Gel bahcede kahve icelim.
Uyku duzenim bozuktu iyice dengem bozuldu
Uyuyacaktım güya bir türlü içimden uyumak gelmedi
Oyaladım hep kendimi zihnimi susturup uykuya geçemedim
Saatler geçtikçe uyumak anlamsız gelmeye bwşladı fkdkd
Peki neyle mesgul oluyorsun uyumayinca
Bir şeyler okuyor veya izliyorum😂
😂 ozel birsey mi sordum anlamadim. Gulunce
Yok saçma sapan meşguliyetler işte boşa zaman kaybı yat uyu dimi yok
Oyle ama bedenin demekki bunada ihtiyaci varmis. Olumlama yapalim
Benimde ayni film sardimi sabaha kadar. Simdi filmde izlwmiyorum bos bos nasil sabah oluyor bende anlamiyorum
Geceden sonra zaman çok hızlı akıyo bence tutamıyoruz
Evet su gibi geciyor bak saat 10 oldu. Hala yatakta pinekliyorum
Kalkasim yok
Kalk madem bi kahve koy
Swnde icecekswn
Yes
Sade nescafe iciyorum ben sen peki
Sütlü şekerli
Ok kahveniz hazir kucuk hanim☕
Sut yoktu kahve kremasi koydum swversin umarim
Cik yatagindan
Sende olabilir