degerini bilecek insanlara hediyeyi verebilseydim simdi geri de almaya adabim el vermiyor yav kardeş adama sorarsin bole bole planimiz var oturcaz etcez insan 1 hafta olmus yok desen eyvallah derim cevap vermeye bile tenezzulu yok instagramda story paylasiyor verdigim hediyeler de el emegi kendim imal ettigim pahali urunler canlaei saolsun tecrube oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Keşke demek için bile keşke modundayım o kadar vahim
😄😄Bende heraksam keşke yarın iş olmasa der yatarım işe Gidince de keşke elektirikler kesilsede eve gitsem diye keskelerim😄😄😄
😂😂😂😂
Keşke bazı keşkeler bu kadar basit olsa :ğ
degerini bilecek insanlara hediyeyi verebilseydim simdi geri de almaya adabim el vermiyor yav kardeş adama sorarsin bole bole planimiz var oturcaz etcez insan 1 hafta olmus yok desen eyvallah derim cevap vermeye bile tenezzulu yok instagramda story paylasiyor verdigim hediyeler de el emegi kendim imal ettigim pahali urunler canlaei saolsun tecrube oluyor
Keşke ama bunlarda sana tecrübe olmuş tur 👍
aynen reis sana lazim mi bicak imal ediyorum belki hak eden birine sen hediye etmek istersin
Ne tarz bıçak hocam?
haci siparis uzerine her şekil yapiyorum genelde av kamp tarzi seyler ha bide bole yilan seklinde kolyeler bileklikler vs
Keşkem yok hepsi ders oldu
😄😄👍