Aile & Toplum Erkeklerin bilmediği bazı kız sırları nelerdir? merdümgirizbirisii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bu birçok şey olabilir. Kadınların kendine özgü olan ama erkeklerin bilmediği olumlu ya da olumsuz her şey olabilir. Erkeklerin bilmediği bazı kız sırları nelerdir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kızların sırlarını biliyorum 0 0 Yorumla
SaygımSonlu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gülmek çok yakışıyo. Farkında olabilirler gerçi ama gülmelerini tutamamaları falan feels 1 2 Yorumla SaygımSonlu +1 yıl Soruyu yanlış mı anladım jshskusısus Yorumla merdümgirizbirisii +1 yıl Gayet doğru anladınız. Bir erkeğin gülmesini tutamadığında yansıttığı jest ve mimiklerinin hoş gelmesini bilmiyordum Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sırrı söylersek sır olmaktan çıkar. O yüzden ne yapıyoruz? Söylemiyoruuuzz 2 1 Yorumla merdümgirizbirisii +1 yıl Binlercesi retweet yapıldı, üzgünüm artık çok geç 😅 Yorumla
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Var ama söylemem kızların sırrı bu kizlar çok kızar sonra bana haklı olarak arada hemcinsciligim tutuyor 1 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kız kıza toplanınca neler konuşuyoruz bi bilseniz 😂😂😂😂😂 2 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizde bişi yok valla araba muhabbeti oyun muhabbeti meslek muhabbetleri bu kadar gkhajkaljshjhvas 0 1 Yorumla merdümgirizbirisii +1 yıl Haklısın dostum 😄 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Kalçaları dolgun erkek bir adım öndedir. 🤣 4 1 Yorumla merdümgirizbirisii +1 yıl erkeklerde mi squat yapmalı yoksa 😄 Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ufak detayları farkedenler bir adım önde bence. Anlık duygu değişimini yakalayıp soranlar gibi. 2 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkese çekici gelmez. Bazısına göre. Öyle herkeste farklı şeyler dikkat toplar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ben de ellerden çok etkilenirim sır meselesine gelince ohooo neler var neler hangisini sayalım 1 1 Yorumla merdümgirizbirisii +1 yıl söyle bir tane bakalım 😅 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Bence erkek parfümünü daha çok seviyorlar. 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bunuda burada söylerler zaten değilmmi snajajakakk 1 0 Yorumla
Mortakunn0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İpucu verecek olursak arkadaş grubunda sadece siz dalga geçmiyorsunuz arkadaşınızın sevdiği kizla 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sır filan yok her şey ortada 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bunu biz bilemeyiz , kızlar bilir 😂 0 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dusundugunuzden daha akilliyiz. 0 0 Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl herkes her seyi biliyor artik gizem filan kalmadi 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Neymis ben bile bilmiyorum Yorumla GereksizModlar +1 yıl bende bilmiyom salladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kızların sırlarını biliyorum
Gülmek çok yakışıyo. Farkında olabilirler gerçi ama gülmelerini tutamamaları falan feels
Soruyu yanlış mı anladım jshskusısus
Gayet doğru anladınız. Bir erkeğin gülmesini tutamadığında yansıttığı jest ve mimiklerinin hoş gelmesini bilmiyordum
Sırrı söylersek sır olmaktan çıkar. O yüzden ne yapıyoruz? Söylemiyoruuuzz
Binlercesi retweet yapıldı, üzgünüm artık çok geç 😅
Var ama söylemem kızların sırrı bu kizlar çok kızar sonra bana haklı olarak arada hemcinsciligim tutuyor
Kız kıza toplanınca neler konuşuyoruz bi bilseniz 😂😂😂😂😂
Bizde bişi yok valla araba muhabbeti oyun muhabbeti meslek muhabbetleri bu kadar gkhajkaljshjhvas
Haklısın dostum 😄
Kalçaları dolgun erkek bir adım öndedir. 🤣
erkeklerde mi squat yapmalı yoksa 😄
Ufak detayları farkedenler bir adım önde bence. Anlık duygu değişimini yakalayıp soranlar gibi.
Herkese çekici gelmez. Bazısına göre. Öyle herkeste farklı şeyler dikkat toplar
Evet ben de ellerden çok etkilenirim sır meselesine gelince ohooo neler var neler hangisini sayalım
söyle bir tane bakalım 😅
Bence erkek parfümünü daha çok seviyorlar.
Bunuda burada söylerler zaten değilmmi snajajakakk
İpucu verecek olursak arkadaş grubunda sadece siz dalga geçmiyorsunuz arkadaşınızın sevdiği kizla
Sır filan yok her şey ortada
Bunu biz bilemeyiz , kızlar bilir 😂
Dusundugunuzden daha akilliyiz.
herkes her seyi biliyor artik gizem filan kalmadi
Neymis ben bile bilmiyorum
bende bilmiyom salladim
adı üstünde sır :D
Kokunuz çok önemli
Eller çok doğru
El fetişi de olmazsin
yok oyle bisii
Vardır birkaç tane