Çünkü hap kullanmadan önce intiharı bile bilmeyen garip bir kuldum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktor kontrolünde bırak.
Kendim bıraktım
Olmaz Şahsen Ben Kullandım :)
Kişiden kisiye değişir
Zannetmiyorum Kullananların Çoğu İntihar Mı Ediyor Yani Ne Kullanacaksın
Ne için kullandın
Kullanirken ya da bitirirken rüyada hissi kalp çarpması sinirlilik agresfilik nefes darlığı kas kasilmasi gevsemesi olurmuydu
Kendimi Çok Büyük Bir Boşlukta Gibi Hissettim Ve Benim İçin Söylenenleri Çok Kafama Takardım Ama Kullandıktan Sonra Destek Aldıktan Sonra Hiçbişi Kalmadı :) Sen Ne İçin Kullanacaksın
Kendimi çok büyük boşlukta ve bunalımda hissettim iştahım yoktu eski seyleri yapmaktan zevk almıyordum
Nasıl geçti ya peki kaç ay hap kullandın
Tamam İşte Ne Gibi Sorunların Var Bilmiyorum Anlatmak İstersen Açılırım Dersen Yanlış Anlama Özelden Yazabilirsin Ama Kendine İyi Bak Kullanacağın İlac Muhtemelen Benimkisi İle Aynı Olacaktır O Yüzden İyi Geldikten Sonra Ara Ara Doktora Görün Durumun Hakkında Bilgi Ver
Ben 25 gün kullandım bıraktım aniden kestim
Aniden Kesme Sakın Azaltarak Bırak
Bırakalı 1.5 ay oldu
Şimdi Durum Nasıl Peki Hala İlaç Alma İsteği Geliyor Mu Arada
Evet beynim hap almazssan seni öldürürüm kendimi asarım birisini öldürürüm gibi seyler yaratıp hap kullandırmaya çalışıyor
O Beynini Dinleme Dizginlemeye Çalış İlaca Pek İhtiyacının Olmadığını Az Alıp Veya Almamaktan Bahset Süret
Evet sabrediyorum geçecegine bunu bana yapan hap değilmi çünkü ben eskiden saçma sapan şeylere sinirlenmiyordum
Doktorunla Konuşmayı Denedin Mi Ne Dedi Sana Bunu Yapan Hap Değil Yalnız
Çok kısa süreli olup bitiyor arada sırada deli olacakmışım gibi oluyor bunlari bana hao yapıyor sadece 2 gündür var
Kendimi kontorl edemeyeckmişkm gibi oluyor birisine saldıracak gibi
Bence Doktorunla Bi Görüş Hapını Değiştirsinler İlla Hap Yapıyor Diye Değil Ve Çeşitli Etkinlikler Yap Gez Dolaş Çalışıyorsan Sürekli İşinle Meşgul Vs Ama İlk Defa Sende Gördüm İntihar Hissini
Sen kaç ay kullandın
Ben Yaklaşık 1 Sene Kullandım
Bizim arkadaşta sosyal fobi icin lustral kullanmaya başladı adamda depresyon bir şey yorku intihar hisleri oraya çıktı galina sana ağrı kedici vermiş
Ağrı Kesici Özelliği Yoktu Tam Anlamıyla İyi Çok Çok İyi Oluyordum
İsminne hapin bende çok iyi oluyordum
Burada Yazılıyor Mu Bilmiyorum Ama Reçete İle Satılıyor Kesinlikle Prozac Kullandım Ben
Prozac çocuk oyuncağı kardeşim hahajajaha antideprsan sınıfına bile girmiyor arastir istersen sen bizim haltan kullansan ölür ölür dirilirsin
Çocuk Oyuncağımı Sen Öyle San Herkesin Yaşadığı Kendine Ağırdır Bunu Öyle Bil Sende
Yawe kardeşim durumun hafiifmiş vermiş agri kesiciyi salmis basindan
Birde olmaz şahsen ben kullandim diyor sen benim haltan kullansaydin görürdün nasilda tehlikeli haplarin olduğunu
İyileşmişsen olmaması lazım
Bi anda mı bıraktın
Evet 1 ay kullandım aniden kestim
Daha alışmadan bırakmışsın
Ondanmı intihar hissi felan oluyor
Depresyon için kullandıysan ondandır muhtemelen. Yapmayacağın bir şey sadece vesvese gibi kulağına fısıldanır gibi düşün.
Evet depresyon için kullandım. Bu his düşünce beyin hap istediğinden dolayımı oluyor
Genelde serotonin eksikliğinin nedenleri , onları çoğaltıyorsun.
Araştır anlarsın. Sebep altında yatan bir şey var mı? Yani bir travma sonrası mı oldu?
Konuşabiliriz ayrıca.
Hap kullandım anca öyle oldu